Чувствата му намалели .. да си тръгна ли?

• 4 222
  • 65
  •   1
Отговори
Здрасти . Пиша тук , защото ми писна да споделям за любовните си разочарования на близките си .
Имам дългогодишна връзка с мъж , който преди мен не е имал такава . През последната година си превърна в работохолик. Имам чувството , че бяга от мен .
Връзката ни е силна ( поне според мен ) . В началото, както във всички други беше приказно . Истината е, че е внимателен , подкрепя и ме цени , но от няколко седмици нещата не вървят . Наскоро ми сподели , че някак чувствата му намалели и той можел да стигне дотук в отношенията с жена като цяло . Факт е , че той не става за сериозни отношения , но освен мой партньор е мой приятел и страшно много държа на него . Напоследък обаче , не знам каква да бъда ? Как да се държа ? Да си тръгна ли ?
Уж се разбрахме да опитаме , да си оправим отношенията, но не усещам че той наистина го иска .
Моля ви за съвет , как да постъпя ?
Всъщност знам , но как да спра да давам любовта си на грешните хора ? Писна ми , да се разочаровам!
Благодаря , че ме изчетохте .

# 1
След като го чувстваш като приятел и между другото е и партньор, неспособен да те обича, си останете приятели и си намери "истински" мъж.

# 2
  • Washington,USA
Имаш два варианта - тръгваш си или не си тръгваш. Няма как да решим вместо теб.

# 3
Имаш два варианта - тръгваш си или не си тръгваш. Няма как да решим вместо теб.
Да знам , просто имах нужда да споделя . Simple Smile

# 4
Е, не бързай толкова. Има кризи в отношенията. Отдалечи се малко. То ще си покаже. Ако си остане дистанциран и му е ок настрани, няма сми. Обикновено отдръпването води до привличане, когато има страст и чувства.

# 5
Е, не бързай толкова. Има кризи в отношенията. Отдалечи се малко. То ще си покаже. Ако си остане дистанциран и му е ок настрани, няма сми. Обикновено отдръпването води до привличане, когато има страст и чувства.
Не ми се бърза ! Не искам да се разделяме , но откакто чух, че чувствата му намалели.. мира не ми дава ! 🥹

# 6
Уморил се е.
Живял е досега сам с неговото темпо и само за него.
Първа сериозна връзка за него. Имало е любопитство в началото, после му е омръзнало да се съобразява, да не мисли само за него.
Споделил е  с теб за да вземеш решението вместо него. И да не му тежи.
Да може да е чудесен приятел, но само толкова.

# 7
Уморил се е.
Първа сериозна връзка за него. Имало е любопитство в началото, после му е омръзнало да се съобразява, да не мисли само за него.
Уморил се е.

Абсолютно на същото мнение съм ! 🙏🏼
Просто … ми е трудно да си го призная!

# 8
Здрасти . Пиша тук , защото ми писна да споделям за любовните си разочарования на близките си .
Имам дългогодишна връзка с мъж , който преди мен не е имал такава . През последната година си превърна в работохолик. Имам чувството , че бяга от мен .
Връзката ни е силна ( поне според мен ) . В началото, както във всички други беше приказно . Истината е, че е внимателен , подкрепя и ме цени , но от няколко седмици нещата не вървят . Наскоро ми сподели , че някак чувствата му намалели и той можел да стигне дотук в отношенията с жена като цяло . Факт е , че той не става за сериозни отношения , но освен мой партньор е мой приятел и страшно много държа на него . Напоследък обаче , не знам каква да бъда ? Как да се държа ? Да си тръгна ли ?
Уж се разбрахме да опитаме , да си оправим отношенията, но не усещам че той наистина го иска .
Всъщност знам , но как да спра да давам любовта си на грешните хора ? Писна ми , да се разочаровам!

Връзката ви не е никак силна. Ако беше силна, знаеш ли къде трябваше да сте сега авторке?
Зарежи го ти. Явно иска да те разкара, намеква. Има много мъже не могат те да сложат точката.
Дългогодишна връзка викаш. И уж силна. Връзката ви е загуба на време.
На мен ако ми каже мъж, че чувствата са му охладнели на секундата го освобождавам от присъствието си и няма да си губя времето.
И ако ти е наистина приятел, би трябвало тези неща да обсъждаш с него, а не в бг мама, нали?
Кажи му, че искаш да приключиш интимните си отношения и да си останете приятели. А може и да не останете приятели.
И да ходи да губи времето на някоя друга, ти намери нормален мъж, който не го е страх да стига по-надалеч с жени.

# 9
От години сте заедно, но две седмици не сте на кеф и за това време вече си проглушила ушите на близките си да се оплакваш? Ами ако толкова лесно се палиш е чудо, че човекът е издържал години. Накрая просто си е признал, че му е писнало, но явно и той те уважава да не го каже грубо, останете си приятели, пък си търси друг търпелив. Най-добре е ако ти имаш апартамент, а мъжът няма, така няма да се муси каквото и да му сервираш и да се лигави за чувства.

# 10

Връзката ви не е никак силна. Ако беше силна, знаеш ли къде трябваше да сте сега авторке?
Зарежи го ти. Явно иска да те разкара, намеква. Има много мъже не могат те да сложат точката.
Дългогодишна връзка викаш. И уж силна. Връзката ви е загуба на време.
На мен ако ми каже мъж, че чувствата са му охладнели на секундата го освобождавам от присъствието си и няма да си губя времето.
И ако ти е наистина приятел, би трябвало тези неща да обсъждаш с него, а не в бг мама, нали?
Кажи му, че искаш да приключиш интимните си отношения и да си останете приятели. А може и да не останете приятели.
И да ходи да губи времето на някоя друга, ти намери нормален мъж, който не го е страх да стига по-надалеч с жени.
Благодаря за включването .
Обсъждам и пиша тук , защото понякога да споделиш на непознати е по-лесно и освобождаващо  .
С него всичко е обсъждано !
Отново благодаря за коментара ! Не търся съвет и анализ , а пространство да излея тревогите и разочарованията си като жена ! Wink

# 11
На колко сте години? Имате дългогодишна връзка, а не ставал за сериозни отношения, ти това ли искаш? Деца имаш ли, искаш ли? Какво означава, че можел дотук да стигне в отношенията с жена? На мен ми звучи като да е сложил край...

# 12
  • София
В такава ситуация бих си тръгнала или поне бих го оставила да помисли в мое отсъствие.
Ако много му залипсваш, ще се чуе. Според мен ме е отегчил да го играе ангажиран мъж и иска да скъса синджира.

# 13

Благодаря за включването .
Обсъждам и пиша тук , защото понякога да споделиш на непознати е по-лесно и освобождаващо  .
С него всичко е обсъждано !
Отново благодаря за коментара ! Не търся съвет и анализ , а пространство да излея тревогите и разочарованията си като жена ! Wink

В първия пост си написала точно това. Че търсиш съвет как да постъпиш. Да си  тръгнеш ли? Прочети си какво си писала.
А сега само да излееш нещо.

Човека е казал, че може да стигне дотук.
Ти още колко години може да седиш на това тук?
И то с охладнял мъж Grinning

# 14
Първо кажи на колко сте години? Деца имате ли? Заедно ли живеете? Какво е свриозна връзка за теб? Как искаш да се развие връзката ви? Какво означава, че до тук можел да стигне? До къде сте стигнали?

Общи условия

Активация на акаунт