Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 21 676
  • 689
  •   1
Отговори
# 360
  • Deutschland
И лицемерни. Говорят ти мило, мазно, а от очите мълнии..

# 361
Мъж Риби не търпя. Последната ми връзка беше с такъв. Злопаметни са, уж привидно чувствителни и раними, но такива номера ми въртя
Искам вашето мнение за мъж Везни.Ама пълна характеристика. Да видя, в мен ли е проблема?

# 362
Вече повече от 2 години деля живот с Везни. Началото не беше лесно за него Joy  Оказа се много, много търпелив. Към днешна дата мога да кажа само, че от всички мъже, с които съм имала удоволствието да имам някакви отношения, този е единствения, който ме е приел точно такава каквато съм и никога не се опита да ми каже “А ти защо не правиш е така” Smiley

# 363
Мъж Риби не търпя. Последната ми връзка беше с такъв. Злопаметни са, уж привидно чувствителни и раними, но такива номера ми въртя
Искам вашето мнение за мъж Везни.Ама пълна характеристика. Да видя, в мен ли е проблема?

Имала съм едно гадже Везна (аз също съм Везничка). Почти три години - голяма любов и страст имаше помежду ни. Обича силно, отдаден е, угажда на жената до себе си, моят беше ларж като жестове, внимание. Живеехме заедно. Ревнив, че съм социална и харесвана жена. Същевременно дискретно си заглеждаше жени, но до там. Държи на семейството си. Иска хармония в отношенията. Моят не беше достатъчно емоционално зрял и там се разминахме. При първите ни трудности след 3 години се разделихме, защото цитирам "искам да ми е спокойно". Пали рязко, първичен, но ме приемаше такава каквато съм. Държи на домашният уют. Лесен за комуникация, общителен, веселяк, като цяло всички го харесваха.

# 364
Мъжът Везни ,за когото питам е прикрит, не изразява открито емоции. Някак не ми дава да стигна до него. Вече започвам да мисля, че не ме харесва( имали сме отношения). Обран, не говори излишно, а аз съм другата крайност.

# 365
Охо, Камъчка, роман мога да напиша за мъж везни, била съм с трима подред и сумарно ми взеха към 13 години от живота. Добрите страни първо. Много са интелигентни, забавни, чаровни, харизматични, обличат се добре, даже единият беше по-гиздав и от мен, тихи, винаги гледат да избегнат скандала, имат излъчване на аристократи, обичат изкуството. Това са все неща, заради които почти всяка жена би паднала в капана. Обаче после идват лошите черти, които аз лично не можах да преглътна. И тримата си падаха малко сноби, женствени са, уж нерешителни, но всъщност предпочитат другият да взима решенията и после да обвиняват, че е сгрешил, неточни са, саркастични, дребнави и неверни. Имат се за по-висши от останалите, другите хора за тях са плебеи. Смятат, че не е нужно да полагат усилия, но пък хубавите и скъпи неща им се полагат по право, няма проблем да им ги осигурява жената до тях. Първият, от него имам и дете, нямаше проблем да не работи 6 години, но да си купува най-изискани неща с моята заплата, беше си позволил дори да ми вземе дебитната карта от портфейла и да си смени ПИНа да му е по-удобен да го запомни. Изплиска след като се наложи да гледа детето втората година, за да се върна аз на работа. Започна да ме обижда ежедневно чрез "изтънчени забележки" и ехидни намеци, когато го питах дали наистина мисли тези неща за мен, отговаряше, че не всичките, но искал да ме заболи. Когато се изнесе, взе даже пастата за зъби и шампоана от банята. Вторият, такъв изпечен лъжец, идваше у нас на гости веднъж в седмицата, една филия хляб не е донесъл, но си сваляше да му изпера връзките на маратонките 🤦‍♀️ Пълен готованец, спечелил пари на покер, дал капитал на негов приятел за бизнес и само взимаше кеш от касата на фирмата, без да работи и минута. Излъга ме, че е болен, видях го отбелязан във фейса на яхта с бившата. Третият - милионер, с положение и име в бранша си, грозен, доста по-възрастен от мен. Случвало се е с дни да не ме потърси, а когато го направи, все едно не е било. Нямаше проблем аз да го черпя скъпи вечери и да ми казва какъв костюм за 5 бона е харесал, а скоро има рожден ден, нищо, че съм била сама майка с дете и на заплата. Чувствах се като симпатична играчка. Последните двама си позволиха да ме търсят и след като знаеха, че съм се омъжила, дори ме бяха поздравили за сватбата. От единия от няколко дни ми виси рикуест да ме следва в инстаграм. О, и тримата в леглото бяха, както се казва "сладолед ванилия" - става, ама семпло и еднакво всеки път, като няма друго - яде се.

# 366
Да, дребнав е много, егоист е,  и обича да флиртува и не само.

# 367
И да се допълня, че е голям манипулатор и драма куин. Него шефа винаги го цака, ако е болен непременно е много тежко, плебеите хем са прости и не му разбират сарказма, хем пък се обиждат. А си питала къде отива, а ти е дръпнал реч, че си ревнива, несигурна и че не ти дължи обяснение, явно му нямаш доверие и затова го питаш, следователно не го познаваш добре и да приключвате вече. Везна N2 е стигал дотам, че посред нощ да си тръгне и след 10 минути да се обади да му сваля одеяло и възглавница в колата. Докато пиша това се чудя на себе си що за овца съм била.

# 368
Моят явно не е Везни Joy Нито един ден от живота си не е бил без работа, така пък да седне да чака някой да му даде пари… В началото даже малко се ядосваше когато се случваше да напазарувам нещо за у тях. Това пък да излезем и да платя сметката АБСУРД Joy Общо взето аз с този мъж успях да извадя женската енергия от себе си на 100 процента. Има много огън в картата обаче, може би е от там разликата.

# 369
Аз от опит казвам, че Лъв и Риби не са моята зодия и то категорично. Аз съм водна зодия и би трябвало да се разбирам що-годе с тях ама не става и това е. Даже взех крайно решение да се разделя с бащата на детето ми, който е зодия Лъв.
Рибите са много сладкодумни, но яко живеят във филма и фантазиите си. За приятел, компания, да. Връзка или съжителство- категорично не! Този човек гони 40 години и има над 100 жени навъртяни и до ден днешен не може да си намери място. Все му доскучава и все търси разнообразие. Имам чувството, че ако се застои с една жена повече от 3-4 години ще изпадне в депресия. Това е за тях.
Лъв- знаят как да бъдат романтични, в леглото са много добри, когато решат са гальовни. И до там. Моят беше много мързелив. Постоянно губи неща, направо му стана като навик вече. Бая зор да го накараш да направи нещо. Голям егоцентрик и все да е номер едно. Той да бъде охажван от жени може, но жената до него да е монахиня. Ревности много и постоянни скандали на тази тема. Когато решиш да си тръгнеш обаче, реве на умряло. Кажи-речи добър баща, но патньор-не.

# 370
За Рибите се изказах, пълно разочарование. Не успях да го разбера.
За Лъв имам хубаво мнение.
За Везни се колебая, човекът има и трамва от детството и може и защитна реакция да му е , иначе е добър по душа. Може би аз не подходих правилно, но не е важно.
Най-изпатила съм от скорпион, БНД е тази зодия.
Но пък с жени скорпиони се разбирам без думи.
Според мен е относително това със зодиите, въпреки,че ми е хоби.
Със сестра ми сме близначки, но нямаме нищо общо като характери.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 20:41 от камъчка

# 371
За Рибите се изказах, пълно разочарование. Не успях да го разбера.
За Лъв имам хубаво мнение.
За Везни се колебая, човекът има и трамва от детството и може и защитна реакция да му е , иначе е добър по душа. Може би аз не подходих правилно, но не е важно.
Най-изпатила съм от скорпион, БНД е тази зодия.
Но пък с жени скорпиони се разбирам без думи.
Според мен е относително това със зодиите, въпреки,че ми е хоби.
Със сестра ми сме близначки, но нямаме нищо общо като характери.

Аз има един скорпион в началото като бях млада и след като реших да се разделя направо ми разказа играта... То бяха обиди, закани и какво ли още не. Тя явно обичат да "притежават" жена си в буквалния смисъл или трябва да им се падне някоя жена с повече мъжка енергия, за да ги сложи на място...

# 372
Скорпионът може да те откаже от мъжете до живот. Рядко токсични и манипулативни. И аз имах един в младите години, зарязва ме сто пъти, после звъни и реве да се връщам. Ревнуваше ме абсолютно безпочвено, а в същото време си пишеше с бившата си. Сваляше пред мен разни жени. Вечерта, в която вече наистина се разделихме тотално, извиках приятелка на заведение да се почерпим, без майтап. Така ме е белязал този, че като чуя скорпион и всичко ми се обръща.

# 373
Ven4e444, разказала и описала си всичко за везните, което си мисля! Изключително неприятна зодия за мъж!

За мен скорпионът е токсичен изначално, не само мъже, и жени. Вече страня от всякакви приятели и познати скоприони (присъстващите в темата правят изключение).

# 374
Всички водни са токсични и манипулативни. Слава богу скорпиони не съм срещала, та все още не са ме отказали от мъжете. 😅

Общи условия

Активация на акаунт