Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 21 676
  • 689
  •   1
Отговори
# 375
Аз им завиждам за това качество. Като земна твар, грам не го умея.

# 376
Не съм имала връзка със скорпион, но имам много близък приятел. Значи на какви неща съм се наслушала за бившите му 😱 била съм и пряк свидетел как жили невинни хора, достатъчно е да е в лошо настроение, има остър език и обижда нарочно, после въобще не съжалява. Преди беше много повърхностен, изключително се влияеше от външния вид, видяла съм безброй снимки на задници и предници на непознати жени по бельо, че и без 😵‍💫 Много тества жените, съвсем умишлено, и забелязва всяка дума и изражение. Събра се с невзрачно момиче, тя в началото много свитичка, възпитана, голяма евала му правеше. Мина през постоянните му тестове и към момента му харчи париците за козметични процедури и го води да си избира подаръци от бижутериите. Той понякога е много груб с нея, ама тя пореве пореве, пък на другия ден го води да му покаже някоя диамантена гривна 🤭 Много анализира, търси обяснение даже в детството на жената, иницира лични разговори, работи за връзката доста храднокръвно, но е способен да си постави исканията и ако другата страна не е съгласна, да приключи отношения веднага. Много особен човек, много горещ и в същото време може да е леденостуден. Като приятел е невероятен, случвало се е да му кажа, че се е държал като тъпанар, помисля малко, съгласява се и се извинява.  Това моят благоверен лъв не го умее. Правил ми е торта за рождения ден, оставял е жена в леглото да ми даде ток на акумолатора, пекъл ми е люти чушки да не ми люти на мен и ми е носил в буркан в офиса. Много се интересува от всичко около мен, разпитва за детайли, понякога май му разказвам една история по два три пъти, но той с нищо не показва, имам чувство, че ме проверява дали е едно и също всеки път 😄 Ако обичам, обича с мен, ако мразя, мрази два пъти повече от мен.

# 377
  • Deutschland
Водните са и мега ревливи. Не ме питайте с дъщеря ми как съм. Рев от сутринта, за всяко нещо. В училището също, в следствие имам много проблеми от тази страна. Всичко на инат прави, ако й кажеш, че небето е синьо, тя до откат ще повтаря, че е лилаво или червено и ме гледа в очите да види как ще реагирам.
Мързелива, няма желание за нищо. Когато тя реши тогава пише, чете, рисува. Когато й кажеш хайде да пишем, не, не и не.
Приятелка има мъж от водните. От 20 години го врънка да си купят къща, да се отделят от техните. Още не е събрал смелост.

# 378
Фрау, раче ли е? Брат ми е риба и също беше много ревлив като малък, но пък не беше инатест, никой не можеше да каже що реве това дете 🤦‍♀️ Моите щерки са огнени, имам стрелкиня и лъвица и са с доста оптимистични и весели характери и двете, още от бебета почти не реват, е стрелкинята наближава пубертет и има някои отклонения, но като цяло се търпи 😆

# 379
Водните са и мега ревливи. Не ме питайте с дъщеря ми как съм. Рев от сутринта, за всяко нещо. В училището също, в следствие имам много проблеми от тази страна. Всичко на инат прави, ако й кажеш, че небето е синьо, тя до откат ще повтаря, че е лилаво или червено и ме гледа в очите да види как ще реагирам.
Мързелива, няма желание за нищо. Когато тя реши тогава пише, чете, рисува. Когато й кажеш хайде да пишем, не, не и не.
Приятелка има мъж от водните. От 20 години го врънка да си купят къща, да се отделят от техните. Още не е събрал смелост.
Все едно слушам за моето дете Риби.

# 380
  • Deutschland
Да, раче е. Сега ни пращат на психолог, за да установим защо реве. Казах да ходят да питат и баба й, която на 80 още реве и мрънка за всичко. Риба е.

# 381
Предположих, защото имам много близко дете раче и има много сходства, но е момче, сега ще тръгва на училище и тепърва предстои да се разбере как ще се впише там. Много плаче, ама за всичко и до крайности, може да изреве океан защото на парчето торта няма лилава фигурка, като океанът е съпроводен с хълцане, крещене, вой. Голям проблем са писането и четенето, ще извади 100 довода защо няма да го прави, включително вече има тактика да се изхранва като взима кашкавал на клечка от промотърите в супермаркетите, но няма да положи минимални усилия. Има засилен интерес само към храната. Мисля, че при момичетата се израстват тези неща, имала съм близки рачки и ги намирам за готини, умни, забавни и широко скроени, не съм чувала да се оплакват от нищо. Имала съм гадже рак, много мързелив, латентен, заспа абсолютна беше, това можеше да заспи докато си дъвче вечерята 🤦‍♀️ Иначе много чувствителен, чак на психопат го докарваше. Рибките са по-умерени сякаш, плачкат си по лични причини, затварят се повече, потайни са, но май не съм виждала истерии и лошо държане при тях. По-активни са, доста харесвани от другия пол, обаче им е слаб ангела и много лесно се подхлъзват по всякакви пороци.

# 382
  • Deutschland
Ние приключваме този месец първи клас и да. Вади 100 не, 1000 довода защо няма да пише. Баща й Рак, заспива докато яде, докато чете примерно и също много чувствителен. Мъж канара, а реве ако не отговоря на съобщението му примерно.
Ако някой знае начин за справяне с дете раче, може и на лични моля. На път съм да полудея.

# 383
Моето дете е на 11, но също реве за всичко. В училище, ревеше ако нещо му е трудно, не разбира, не смогне да направи.
Отказва се лесно. То не беше танци, айкидо, футбол, английски.
Математиката му върви, но е разсеян , блее и сгрешава и условието на задачите. На матурата изкара 94 точки, защото не разбрал какво трябва да се прави с текстовата задача.
Футболът му спореше. Две, три деца, по-нахакани от него ,го бяха подиграли, ами три или четири пъти съм се разкарвала,защото точно пред стадиона , го заболяваше корем.
Инертен, дай му с часове да джитка на телефона.
Сега кара някакъв пубертет, все е в тъжно настроение, говорим, или му е станало мъчно за починалия му дядо, когото никога не е виждал, защото почина 13 години, преди той да се роди, или го е заболял крака,че топката е тежка, или пък е много мека и не може с нея.
Зарязала съм го. Характер е, но ще му бъде трудно.
Аз съм Водолей, плача изключително рядко и скришом. Пред друг човек избягвам.
Бившият ми приятел Риби, плачеше ,че живее в порутена къща, но не предприе нищо ,за да си осигури свой дом.
Бившата му жена го използва и цялата заплата той я хвърля по дъщеря си.
Съскаше от злоба и натякваше много неща, които съм направила не по неговия вкус. Не се справяше с проблемите, а все заревяше,което за мъж на 44 години, на мен лично,ми беше инфантилно.
И преди години, излизах с една Риба, ами същата работа. Все неуверен, все в депресия, злоба има в тях и отмъстителност.
Колежки имам Риби, едната сякаш на воденица е правена, логорея има, веднъж ходих на почивка  с нея , и не повторих.
Всички деца от класа си анализираше, по време на почивката ни, родителите им, наду ми главата , а как не ни свалиха от автобуса , не знам.
Баща ми беше Риби, чувствителен и той, мек, отиде си само на 47 години от инфаркт, защото всичко приемаше много навътре.
Дали е от зодията нямам представа.
Толкова се молех детето ми е да е Овен, но уви.

# 384
  • Боса по асфалта вървя си ...
Огнена зодия да не се чуди и дразни на водна?! Абсурд 😆

А защо искате да моделирате децата да паснат на вашия вкус и разбирания?! Т.е. да ги насилите да бъдат други, а не с какъвто характер са се родили. Не може всички деца да са идеални като родителите си, нищо че са се пръкнали от перфектни гени 😁

# 385
Огнена зодия да не се чуди и дразни на водна?! Абсурд 😆

А защо искате да моделирате децата да паснат на вашия вкус и разбирания?! Т.е. да ги насилите да бъдат други, а не с какъвто характер са се родили. Не може всички деца да са идеални като родителите си, нищо че са се пръкнали от перфектни гени 😁
Защото го отглеждам сама и искам да е силен и да умее да се справя в живота.Затова.

# 386
Уауу изумена съм какви скорпиони има .Аз съм скорпион с луна в рак,сещате се за каква емоционалност става на въпрос🤪Горкичкият ми мъж😀 Как ме търпи на моменти-не знам.Той също е скорпион и е доста търпелив,уравновесен и много добър.Не е супер романтичен,но го преглъщам някак😀случвало се е да питат коя зодия е и като кажа скорпион са в шок!И се започва  Ама как е възможно да е скорпион те са гадини,а той е душичка😀Да,де все едно аз съм злодей😂 Иначе и аз съм срещала ужасни скорпиони ,имах колежка няма толкова подмолен човек,обсъждаше всички,интригантка .. и все гледаше да се скатае ,пък се изкарваше най-работна

# 387
Скорпион и скорпион е най- успешната комбинация за семейство.

# 388
  • София
Ами тези, които познавам аз, са точно такива. Чак леко нарцистични ми идват - много държат на външния вид и как ги възприемат хората.

Да, започват да се изкачват в класацията ми. Явно преди съм попаднала на изключение.
Нещо като страничен наблюдател съм и според мен един от моето обкръжение се държо ужасно с жените. Постоянно ги триангулира, говори пред едната за другата, хипохондрик, рекламира се като много оборотен, постоянно отклонява темата, ако нещо му посочиш, което не му изнася. Като цяло - много немъжка енергия.
Бившата - болна. Душевадчици ще дойдат водолеите май май

# 389
Какво мислим за мъж Рибка?

Общи условия

Активация на акаунт