Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 25 069
  • 711
  •   2
Отговори
# 675
Aз също съм на мнение , че не трябва да се категориза само въз основа на зодията , ако се има поглед върху цялата карта е по-добре винаги , но си има типични черти и проявления .

# 676
  • София
Да ви кажа честно, аз споделих впечатления от зодиите, но ако трябва да бъда напълно обективна, имам и доста противоречия, тъй като познавам представители на знаците, които нямат нищо общо с описанията. В края на краищата ако приемем, че имаме не само базова зодия, но и асцендент, който изпъква в личността след определено време, както и десцендент и всички останали нюанси на наталната карта, то ми се струва повърхностно да определяме само по зодията.

Да, като добавим лунния знак, Марс или Венера - според пола на човека и т.н. става сложничко! Затова обикновено се презастраховам, че дадени неща важат за класически Овен, да речем - колкото повече "примеси" има, толкова повече ще се различава.

# 677
  • София
Моята Луна в Овен ми действа страшно импулсивно.

# 678
Е , нормално , но поне нищо не си задържаш в себе си , да не те ядоса човек .😀

# 679
  • София
Не в този смисъл, не съм избухлива към хората или поне много рядко. Обаче какви глупости правя понякога...

# 680
И ся какво? Няма гадна зодия мъже, има нефелни мъже от някои зодии, нали?

# 681
  • Бургас
Аз предпочитам да имам мъж Скорпион или Козирог в живота си, отколкото Близнак или Стрелец примерно. С тяхната енергия мога да се сработя, мога да я понеса, мога да устоя. С непостоянството и повърхностността на другите не знам как да процедирам.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 19:55 от bubanka

# 682
Бърр, Козирог - ужас са! Един познат- адски самовлюбен, с его до небесата, държи сметка за всичко.
Самият той доста неглижиращ, не особено коректен или емоционален, но засегнеш ли егото му, става страшно.

# 683
  • София
Имаме си жив пример, вихри се из форума.

Аз иначе си падам по Козирог. Пасват ми, знам как да играя с егото им, ама на мен ми писва по-бързо, отколкото на тях.

# 684
И аз имам един Козирог в обкръжението си. Брррр, все той, той и пак той. Той ако не е, света ще се срути. Аз обаче го познавам много добре и виждам, че зад това поведение се крие огромна несигурност и комплекси. Понякога даже си мисля, че го прави, за да убеди себе си, че е добър в нещо

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 16:18 от Lexdi

# 685
  • София
Каквото и да си говорим, тук повечето пишат за интимни партньори. И като са зарязани или нещо не са доволни, идват да си излеят зодиакално.
За мен темата също не носи този смисъл, така че гледам да пиша за мъже, от които нямам пряк интерес, нито имам конфликт на интереси с тях. Тогава човек никога не може да е обективен напълно

# 686
...
Развлечение с каква цел? Чешене на езици? Има хора, които наистина се връзват и чета как при запознанство питат за зодията и ако не е от "готините", бягат с двеста..Ако пусна тема с оплакване от мъж скорпион, ще получа доста съвети за "развлечение", които ще ме предупредят какво да очаквам..Така, че вие говорете за себе си, аз очаквам други мнения.
От личен опит това, което аз съм видяла, хората, които „вредят“ най-много, не са непознатите, даващи съвети или клюкарещи по форумите. Но виж „добронамерени“ приятели съм виждала да наливат масло в огъня и да всяват напрежение в чужди отношения.

За мен е несериозно да отблъснеш някого, който наистина те привлича, заради разни, определени...догми. Онзи, който е решил да „избяга с 200“, сам ще си носи последствията от изборите. Ще го сметна за човек, който иска любовта и хармонията да идват само „отвън“, без да работи върху себе си и да поема отговорност за действията си. Животът ти дава само възможности, но не ти гарантира сигурност за нищо.

# 687
не е точно така, интимните партньори са  сравнително постоянни
аз пиша и за случайно срещнати хора, с кой ми сработва химията и с кой - не
и първо откривам куцото, после разбирам зодията

# 688
  • София
Най-добре се получават наблюдения върху някой, който виждаме често, но нямаме интимни чувства - семеен приятел, колега и пр.

# 689
Да, тогава може да сме обективни донякъде. Като те ядоса мъжа и заклеймяваш цялата зодия 😁

Общи условия

Активация на акаунт