Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 35 335
  • 968
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Да, това съм го виждала 3 пъти при мъж Дева - не знам какво искам, ама те ревнувам.

# 961
  • Тра-ла-ла
Този е зодия психопат Grinning
Еее, утрепа романтиката с права лопата 😂 Човекът просто е хлътнал по мен и го държи цяла година. И аз не знам защо?! 😂😂😂

# 962
Значи БНД не е истинска Дева, няма хиперактивност, може 5 дена да не стане от дивана. И хич не обича да дърдори, сама седи и мисли.
Не знам какво е БНД, но и моите познати мъжа Дева са описани като теб, барабар и една жена Дева (сестра ми Grinning)

# 963
БНД=бащата на детето.

# 964
  • Тра-ла-ла

# 965
  • София
Значи БНД не е истинска Дева, няма хиперактивност, може 5 дена да не стане от дивана. И хич не обича да дърдори, сама седи и мисли.

Ми то цяла Риба,  JustMammа.
Joy
Коментарът на тримесечието

Съгласна и за скорпиона и окото. Винаги убедени в логиката си, инатливи и никога няма да си признаят грешката. Дребнава зодия, описвана като могъща по темите, но все пак са водни мъже. Няма как иначе да е.

# 966
  • Бургас
При скорпиона понеже е двойка с Телеца има стоицизъм и устойчивост, но стоицизъм за лишение, понасяне на трудности. От там идва силата им, могат много да понесат, както и Телеца. Но Телеца е ориентиран повече към комфорт, удобство, приятни и красиви неща и не му се напряга, а Скорпиона има нужда да е под напрежение, да преработват постоянно нещо, да бъде в някакво лишение. Емоциите са потиснати дълбоко и ядат отвътре, каквото и да изглежда отвън.

# 967
Мъжете Стрелци сме на последно място???
Знаех си че сме свестни 🤣

# 968
Ако не изневерявахте толкова много сте златни. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт