Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 901
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! И моята фетална мина при д-р Патрикова в Надежда. Всичко е наред с малкия мъж. Очарована съм от отношението на жената 🩵 Терминът ми е 20 декември😊

# 316
Мина добре. Бях последна и Д-р Желязкова ме гледа дооо 8 часа. Явно ще отсъства следващата седмица и заради това бързаме, че да бе изтърва момента. Пол ще имаме от пренаталния, каза, че е още малка мишка и не е сигурна. Simple Smile

Може и в последния момент да се е освободил час. Пиши после след прегледа Simple Smile

# 317
За обезкосмяването-скоро направих последна процедура лазер и нямам никакви косми. За ФМ-и аз моята правих в 12+2 и всичко беше точно. За неразположенията освен, че се чувствам адски подута и огромна, май сега намаляха. Днес започвам 13гс, качих се На кантара и нищо фрапиращо- варирам с плюс Минус 1-2 кг. Един ден повече, един ден по-малко. Но се чувствам слон (но аз преди да забременея пих АД и от тях качих 3 кг, които си останаха). Кг винаги са ми били фикс идея и сега преминавам през ужасна турболенция с дебелее него. Чувствам се непривлекателна и ужасно оточна и подута. И ме налягат такива мисли черни-че не работя и съм безполезна, дебела и грозна и всякакви такива. Вие имате ли? 🙁 Гледам да се крия от мъжо, ама… до кога не знам

# 318
За обезкосмяването-скоро направих последна процедура лазер и нямам никакви косми. За ФМ-и аз моята правих в 12+2 и всичко беше точно. За неразположенията освен, че се чувствам адски подута и огромна, май сега намаляха. Днес започвам 13гс, качих се На кантара и нищо фрапиращо- варирам с плюс Минус 1-2 кг. Един ден повече, един ден по-малко. Но се чувствам слон (но аз преди да забременея пих АД и от тях качих 3 кг, които си останаха). Кг винаги са ми били фикс идея и сега преминавам през ужасна турболенция с дебелее него. Чувствам се непривлекателна и ужасно оточна и подута. И ме налягат такива мисли черни-че не работя и съм безполезна, дебела и грозна и всякакви такива. Вие имате ли? 🙁 Гледам да се крия от мъжо, ама… до кога не знам
.   Все едно чета за себе си….цял живот съм се занимавала със спорт и фигурата ми винаги е била идеална,сега не съм се мерила ,но съм качила 2-3 кг и се чувствам ужасно ,точно както описваш ти дебела,грозна и непривлекателна ..около 2-3 седмици се тъпчех само с дюнери,пици,сандвичи…сега съм на диета пък ще видим.Гледам да се храня с салати,риба ,но единствено без сладко не мога…

# 319
Аз се мерих само в 7 г.с. при АГ-то, забравихме измерването в 10-та седмица като бях на преглед. Нямам кантар вкъщи и затова ми е спокойно, ама и аз виждам как започвам да наливам, особено от тестеното, което поглъщах, когато ми се гадеше много. Надявам се скоро да започна да се движа повече, че 90% от времето работя от вкъщи.

Преди една седмица споделих на мъжа ми как се чувствам, че тялото ми започва да се променя и че съм започнала да качвам в бедрата и той ме изгледа налудничаво Grinning Вярвайте, че 2-3 кг. няма да забележат, освен ако не са наляти и в гърдите, където със сигурност ще се види Grinning Така че аз на тези кг се радвам, защото вече окончателно минах към другата чашка, че бях между две.

Нормално е да се чувстваме подути, непривлекателни, но все пак толкова неща се променят в телата ни. Носим мънички чудеса. Heart
Споделяйте как се чувствате, момичета. Дали с форума, с приятелки, с мъжа. Знайте, че давате всичко от себе си, за да направите уютен дом на детенцето.

# 320
Щом ще споделяме - дебела се чувствам 🥴
Кг при близнаци летят. Често е просто задържане на вода, но се тегля всеки ден.
Не ме притесняват толкова кг, а промяната в композицията на тялото поради рязката смяна на начина на живот (от 5-7 тренировки в седмица на 0-1-2 и то много много леки).
Ям по-здравословно и от преди, тъй като сега ми става лошо от сладко, но уви…
Дерзайте, момичета, това е само началото 🫣…ще ги свалим…

# 321
И аз.мисля че съм качила само на гърдите 🤣🤣 момичета днес бях на преглед и съм толкова щастлива,не мога да опиша! Имам снимки на бебето ,понеге до сега бяха много неразбираеми и малки .. сега вечее прилича на бебенце 🥹🥹🥹 терминът ми е 30 декември 🤗🤗 ох не знам за вас,но вие преди да разберете пола предчусвахте ли какъв ще е ? Аз и с двете ми дечица сънувах пола..даже с дъщеря ми бяхя казали момчее ,но аз сънувах че ще е момиченце и ще се казва Рая.Така и стана ,вече си имам Рая на 10 год. 🤣🥰🥰

# 322
Аз съм в клуба също....толкова добре се чувствах най-накрая в тялото си, което ми изискваше много усилия и борба с психиката ми.  Вече знам,че после ще ги сваля и какво трябва да правя и тн, знам, че в момента расте малко чудо в мен,ноооо се побърквам. Мъжът ми и той като се върнах от командировка "оо, качила си"  ,нито на море ми се ходи след месец,нито никъде. Имам чувството,че съм една топка вече....

# 323
Минавам и аз , днес бях на преглед бебчо е 174гр но много мърда и си сви крачетата и пак не видяхме пол , запазих си и час за ФМ в 20г.с и тогава се надявам да видим какво ще е че вече и каката и баткото както и ние нямаме търпение да разберем . Иначе отмина вече гаденето , сега имам ужасни киселини и понякога когато повече се натоваря болки , относно килограмите не съм качила още 16г.с+3д надявам се този път да не кача много . Поздрави дами ❤🫶🏻🍀

# 324
Моя мъж е доста доволен от качените килограми (вече +4, а съм едва 16г.с. ), аз не съм толкова ентусиазирана.
Знам, че е в реда на нещата, очаквам и да кача поне 15кг, понеже стартирам от много ниски килограми, но не се чувствам себе си така. И то най- вече заради лицето ми - много се харесвах с по-изразени скули, а сега приличам на питка.
Ноо това е положението, важното е с беб всичко да е наред.

Килограми се свалят. Покрай предните две бременности и раждания се убедих в това.

# 325
И аз внимавам за килограмите. Тегля се всеки ден и не съм качила. Коремче имам твърдичко.
Ще се постарая минимално да кача. Когато съм +2 кг се чувствам точно както казвате и ми е ужасно и не си го позволявах преди да забременея.

# 326
Аз бях свалила 3кг покрай гаденето.Сега съм ги върнала и усещам как ще започна вече да ги качвам още.Само вчера от следобяд до вечерта ядох три пъти и то доволно с хлебче...глада се завръща.След феталната бях спокойна,но имахме проблеми с баткото много бях притеснена и сега има няма си мисля дано бебчето да е добре.Да не е усетило много стреса.Тъпото е че съм на преглед чак на 03.07.как ще издържа до тогава...

# 327
  • Варна
Преди трансфера бях 56кг..от диетата за 2 месеца паднах на 50кг..края на май почнах да ям всичко след като доктора позволи и сега съм 55кг..днес звъннаха за пренаталния всичко е 6..но не казаха пола ..доктора щял да ни го съобщи..първо се разплаках че всичко е наред с бебо ..после ,че не разбрахме пола днес Joy ..

# 328
  • Хасково
Здравейте вие започнахте ли вече с покупките за бебчета
Попадна ми количка 3в1 изгидно и се чудя дали да я вземем,но още е много рано 14+3гс

# 329
Ако някоя мама е склонна да купи количка втора ръка (аз не, че не съм, просто имам вече), в благотворителния базар на Павел Андреев се предлага страхотна количка на Cybex в помощ на малката Никол. Най-високата предложена цена до момента виждам е 500, което е нищо за марката.

Общи условия

Активация на акаунт