Термин Декември 2024 ❤️ тема 2

• 41 924
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,искам да питам тези от вас ,които са след инвитро ,репрудоктивния ли ви следи до последно или в един даден момент ви праща при друг лекар от вашия град,моя е от Шумен ,ние сме от Варна

Моя ме прати при друг, когато установи, че имаме пулс. Някъде 7гс

# 286
Привет на всички ❤️. Имам нужда от съвет - много се колебая къде и при кого да си следя бременността. Засега ходя на частно при Мая Джонгова в Оскар клиник. При нея минах и БХС + ранна ФМ, но не знам дали да избера пакет там или където мисля да раждам? До колкото знам д-р Джонгова изражда в бившата Тина Киркова,но аз май не искам там да родя. Ако може вие да споделите вашият опит, ще ми е много полезно. Благодаря

В София поне е голям избора на болници и специалисти. Ако Джонгова не я усещате като вашия лекар -опитайте и другаде. Както и не е задължително да раждате при следящия ви, освен ако вие не държите.
За раждането - повечето болници имат дни на отворените врати и може да получите доста информация.
Относно бившата болница Тина Киркова - тя е моят фаворит сред софийските АГ болници по ред причини, но няма да влизам в излишни обяснения, тъй като това си е личен избор и нагласа.
Успех 🙂

# 287
Привет на всички ❤️. Имам нужда от съвет - много се колебая къде и при кого да си следя бременността. Засега ходя на частно при Мая Джонгова в Оскар клиник. При нея минах и БХС + ранна ФМ, но не знам дали да избера пакет там или където мисля да раждам? До колкото знам д-р Джонгова изражда в бившата Тина Киркова,но аз май не искам там да родя. Ако може вие да споделите вашият опит, ще ми е много полезно. Благодаря

В София поне е голям избора на болници и специалисти. Ако Джонгова не я усещате като вашия лекар -опитайте и другаде. Както и не е задължително да раждате при следящия ви, освен ако вие не държите.
За раждането - повечето болници имат дни на отворените врати и може да получите доста информация.
Относно бившата болница Тина Киркова - тя е моят фаворит сред софийските АГ болници по ред причини, но няма да влизам в излишни обяснения, тъй като това си е личен избор и нагласа.
Успех 🙂

Гущер, бихте ли споделили причините за Тина Киркова?

# 288
Натасапин е хранителна добавка, какъв е проблемът да го пиеш? Аз съм на аспирин заради тромбофилия

Дух, то аз не съм много против, но мъжът ми  каза, че с моята хипотензивност (кръвното ми варира до 80/50) от Натаспин-а допълнително ще спада и ще си докарам някой колапс. А аз му вярвам безрезервно, защото е анестезиолог 😀😀
При мен ден с ден не си прилича-вчера бях парцал, днес изчистих цялата къща, банята, две перални с две сушилни и готвя. Не мога да се позная 😁😁 Вие така ли сте?
П.с/ Моля препоръчайте нещо за много суха кожа, приличам на гущер 🙁

# 289
Аз ползвам на Mixa успокояващ, за атопична и сърбяща кожа, още преди бременността. На мен ми действа супер. Последно го взех от Dm.

# 290
  • София
Аз ползвам на Nivea  както за тяло , така и за лице дневен и нощен, а скоро ще си взема на Palmers за против стрии като допълнение,  въпреки че нямам.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 10:01 от Mamamishka

# 291
  • Варна
Моята кожа стана много суха от както забременях и от една бебешка борса ми предложиха този крем ,уникален е и мириша на бебе Grinning

# 292
Момичета и моя прена тест излезе. Всичко е наред Слава Богу и чакаме момченце 🩵

# 293
Аз от две седмици вече се мажа с маслото на Palmers за стрии. Мазничко си е, но не неприятно, и мирише хубаво.

# 294
Момичета, как сте с неразположенията вече? Гърди, гадене?

# 295
Моите почти изчезнаха в 14та седмица Simple Smile

Мами, колко често ви викат на женска консултация ?
Мен ме извикаха и на фетална в 16-18 седмица, защотохсъм била над 35 😄 Някой друг подобен случай?

# 296
Моите почти изчезнаха в 14та седмица Simple Smile

Мами, колко често ви викат на женска консултация ?
Мен ме извикаха и на фетална в 16-18 седмица, защотохсъм била над 35 😄 Някой друг подобен случай?
19та заради близнаци. За възрастта не са казали, но тя е 38.
Казаха, че правят 2 фетални около 20та - една по-рано и една към 22-24та.

# 297
Момичета, как сте с неразположенията вече? Гърди, гадене?
Гърдите ме болят много ! За гаденето и повръщането като че ли съм малко по-добре..3 дни повръщам,2 съм добре.. поне не е като в началото всеки ден ! Дано да отмине бързо,че съм много гладнаа ! 🤣🤣

# 298
Aз съм друг човек....от 10 дена се чуватвам отлично. Даже бях 6 дни командировка в Германия, с доста интензивни срещи, вечери - бях притеснена как ще издържа ,но се чувствах все едно не съм бремена. Даже на мач ходих, на откриването на Европейското, благодарна съм му на малкото бебче,че ми позволи да изпитам(е) тази емоция. Само където вече съм +4 кг,което ми влияе на психиката,ама каквото...

# 299
Aз съм друг човек....от 10 дена се чуватвам отлично. Даже бях 6 дни командировка в Германия, с доста интензивни срещи, вечери - бях притеснена как ще издържа ,но се чувствах все едно не съм бремена. Даже на мач ходих, на откриването на Европейското, благодарна съм му на малкото бебче,че ми позволи да изпитам(е) тази емоция. Само където вече съм +4 кг,което ми влияе на психиката,ама каквото...

В коя седмица си? Никакви ли неразположения нямаш- гърди, повръщане?

Общи условия

Активация на акаунт