Новите ви книги - 24

• 74 433
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
О'Хенри задължително ще си я взема, разказите, които съм чела от него, са много добри.

# 166
Четири от Паритет и една на Ariadna, която ми подари книгоразделител по избор. 🩷

# 167

Отдавна чакам "Съперницата" от Шмит, но най-много ме развълнува поезията на младия автор Християн Симонов, пожелавам му успехи и творческо вдъхновение.

# 168
Последните придобивки от днес
Някой да има мнение за някоя от книгите?

# 169
Разнообразните ми попълнения от последните седмици, заснети в есенен натюрморт... 😃

На книгите на Ребека Рос, признавам си, не можах да устоя, основно заради кориците - много красиви издания.

# 170
Пристигнаха и от Хермес 4 книги за 30лв.

# 171
Заредена съм с патрони за ноември:

# 172
Като прочетеш Боян Боев, ще се радвам на коментар - не съм чела нищо негово. Държа точно на твоето мнение по въпроса!

Единствената от Ромен Гари, която нямах, вече имам всичките. Снощи беше последната тематична вечер от "Спомен за Ромен Гари" във Френския институт и бях приятно изненадана, че Леге Артис бяха там с всички книги на Ромен Гари, така че допринесоха за още по-приятното и пълноценно изживяване на събитието.

# 173
Нови придобивки:

# 174
  • Чукарландия

Топли, топли, нови, новенички. Току що си ги получих от България. Като дете в сладкарница съм. 🤣
Колекция Колъм Тойбин и първа среща с автора. Убедена съм, че ще е моята чаша чай. 💖

# 175
Ex, BBeLLa, напълно те разбирам. Чудна колекция!

# 176
Авторът има и романизирана биография на Томас Ман със заглавие "Вълшебника". Насочила съм се към нея.

# 177

От последния месец.

# 178
# 179
Озон са супер бързи! При нас 1ви ноември подрани. 🤩

Общи условия

Активация на акаунт