Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 9 949
  • 377
  •   1
Отговори
Правилната устна хигиена е ключова за здравето на зъбите. Чувствителността на зъбите е често срещан проблем, който ограничава насладата от топли и студени лакомства. Продуктите elmex предлагат ефективно решение за облекчаване на този дискомфорт.

Зъбите са сложни структури с мек, изпълнен с нерви център (пулпа), покрит от дентин и защитени от емайл. Когато тези защитни слоеве ерозират или се разрушат, нервите стават уязвими на температурни промени, водещи до чувствителност. Причините включват:

●   Кариес
●   Агресивно почистване на зъбите
●   Употреба на четка с твърд косъм
●   Киселинни храни и напитки
●   Скърцане със зъби
●   Отдръпване на венците
●   Стоматологични процедури

Решенията на elmex: Защита и комфорт

elmex Sensitive Professional
Медицинската паста за зъби elmex Sensitive Professional е вашето решение за справяне с болката, причинена от свръхчувствителност на зъбите. Създадена с иновативна формула, тази паста ефективно намалява дискомфорта, осигурявайки ви комфорт и спокойствие при всяко измиване. С уникалната си, клинично изпитана формула PRO-ARGIN, пастата подобрява състоянието на устната кухина, в случай че имате повишена чувствителност на зъбите.

Технологията PRO-ARGIN в пастата elmex Sensitive Professional осигурява надеждно запечатване на дентиновите тубули, като незабавно облекчава чувствителността на зъбите. За незабавно облекчаване на болката, нанесете малко количество от пастата върху чувствителния зъб с върха на пръста си и масажирайте нежно в продължение на една минута, до два пъти дневно.

Ползите от използването на elmex Sensitive Professional
1.   Намаляване на чувствителността: PRO-ARGIN технологията в elmex Sensitive Professional облекчава болката, като затваря каналчетата, водещи до нервите.
2.   Незабавно и дълготрайно облекчение: Пастата осигурява моментално облекчение при приложение върху чувствителни зони.
3.   Удобство и ефективност: Осигурява комфорт и спокойствие при всяко измиване.

Как да се грижите за чувствителните си зъби
●   Намалете приема на киселинни храни и газирани напитки.
●   Консултирайте се със стоматолог за подходящата за вас четка за зъби.
●   Използвайте четка с меки власинки.
●   Консултирайте се със стоматолог за подходяща паста за зъби, като elmex Sensitive Professional.

Екологично производство и история на марката
Всички продукти на elmex са произведени в True Zero Waste фабрики, което означава, че тези производствени съоръжения не генерират отпадъци за депониране. elmex е марка с впечатляваща 60-годишна история. Компанията GABA стартира като скромна семейна фирма с отварянето на аптеката Goldene Apotheke в Базел, която и до днес запазва своето оригинално местоположение. Въпреки че продуктите на elmex се произвеждат на различни места по света, всички те се разработват с прецизност и внимание в Швейцария. elmex е не само предпочитан от стоматолозите, но и номер едно по техните препоръки в Германия.

Не пропускайте възможността да подарите на зъбите си комфорта, който заслужават. Опитайте elmex Sensitive Professional и усетете разликата сами. Вашата усмивка ще бъде по-здрава и щастлива! Присъединете се към хилядите доволни потребители, които вече се радват на безболезнена консумация на храни и напитки. Направете крачка към по-добро орално здраве сега!

Включете се в играта!
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?

Общо 50 от вас ще спечелят паста за зъби elmex Sensitive Professional срещу ангажимент за попълване на кратка анкета и ревю.
*10 от вас ще имат ангажимент за ревю в темата. 40 потребители ще получат продуктова анкета.

Запознайте се с общите условия на играта ТУК

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 10:51 от Жaклин

# 1
  • Пловдив
Понякога имам чувствителност към студени напитки и храни...Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие Sunglasses

# 2
  • Пловдив
Много са ми чуствителни зъбите и венците. Непрекъснато търся подходящи четки и пасти за зъби. Не съм ползвала продуктите на Elmex, но бих ги пробвала с удоволствие!

# 3
От продуктите нa elmex съм ползвала пастите за зъби с оранжево и синьо.

Чувствителни зъби при студени храни и напитки.

# 4
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Имам чувствителни зъби и избягвам много твърди храни, газирани напитки така или иначе не консумирам. Не съм пилзвала продукти на elmex, но след прочетеното определено имам желание ✌️

# 5
  • София
Чувствителни към топло и студено не толкова, но около поставени коронки венецът е по-чувствителен и от време на време кърви.

# 6
  • Пловдив

Не избягвам определени напитки и храни, но през лятото понякога имам неприятно усещане, когато ям сладолед. Ни винаги, но се случва.
Не съм ползвала досега продукти на elmex, за първи път ги виждам

# 7
  • Бургас
Чувствителни са ми зъбите и избягвам кисели и твърди храни, газирани напитки и кисели плодове. Ползвала съм продукти на elmex.

# 8
Да, имам чувствителни зъби. От топло и много студено, реагират неприятно. Не съм ползвала продукти на elmex, за първи път чувам за тях.

# 9
  • При децата ми
Понякога от студени храни и напитки има чувствителност. Избягвам много студени и горещи напитки. Познавам продуктите Elmex, но до момента не съм ги ползвала. С удоволствие бих ги пробвала.

# 10
Имам чувствителни зъби и се старая да ползвам подходящи за целта продукти. Ползвала съм паста за зъби на  Elmex и определено мога да кажа, че това е една от най-хубавите, на които съм попадала.

# 11
Имам чуствителни зъби и се улавям на моменти, че избягвам студени храни и напитки, което през лятото не е особено комфортно.

# 12
Понякога имам чувствителност към сладко, която се проявява само в ляво. По навик, винаги когато ям сладко, дъвча на дясна страна. Не съм използвала продуктите на Elmex, но с удоволствие бих го направила!

# 13
Понякога усещам чувствителност при прием на сладки храни или студени напитки,затова и ги избягвам.Бих пробвала Elmex,тъй като досега не съм Simple Smile

# 14
Имам чувствителни венци, лесно разраняващи се. С удоволствие бих тествала продуктите ви. Не съм ги пробвала досега.

Общи условия

Активация на акаунт