Как да си тръгна от семеен мъж?

• 4 417
  • 63
  •   1
Отговори
Здравейте, вероятно темата е стара като света. Имах отношения със семеен мъж с деца, които приключих преди месеци, но той не ме оставя - звъни ми от различни номера, причаква ме пред нас. На 38 е, аз на 26.Как продължихте напред освен варианта друг мъж, защото опитах, но някак си изобщо не мога да се доверя и отпусна и сякаш не мога да изпитам нищо вече. Как се спасихте и продължихте напред и излязохте от тази ужасна спирала?

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 14:29 от Rosina51

# 1
Издай го на жена му.

# 2
Заплаших го с това. Или не му пука, или тя знае, каза, че и е казал и нямало значение на кого ще кажа.

# 3
  • INFJ
Обясни му, че ще подадеш жалба в полицията срещу него, което ще доведе и до разкриването на изневерите му пред цялата рода. Може да му дойде акъла.

# 4
Заплаших го с това. Или не му пука, или тя знае, каза, че и е казал и нямало значение на кого ще кажа.
Баламосва те, пука му и още как. Повече не го заплашвай, направо действай и след това пиши тук за резултата.

# 5
Полицията нищо не направи, защото са му приятели и даже ме изгледаха леко смешно.

# 6
  • София
Ееее, вече се почна с пързалките.
Кой град това?

# 7
  • INFJ
Има ли подадена жалба?
Пързалка, или кокошката се чуди дали не бяга прекалено бързо от петела.

# 8
Малък град, не е София. На него също му казах това за полицията, но той се изсмя и каза, че са му приятели и няма да му направят нищо, така и стана, в последствие разбрах, че има и роднини там. Темата изобщо не е пързалка, но повярвайте, иска ми се да беше.

# 9
  • INFJ
Освен да започнеш да действаш, а не само да казваш на този и онзи?

# 10
Жалба се подава задължително с входящ номер.

# 11
  • София
Щом е малък град, жена му много лесно ще разбере.
Къде се виждахте, между другото?

# 12
  • София
Ами, не полиция, директно жалба в прокуратурата.

Ама, малко се съмнявам да си предприела каквото и да е.

# 13
  • София
Малък град, не е София. На него също му казах това за полицията, но той се изсмя и каза, че са му приятели и няма да му направят нищо, така и стана, в последствие разбрах, че има и роднини там. Темата изобщо не е пързалка, но повярвайте, иска ми се да беше.
Няма значение дали са му приятели. Звъниш на 112, оплакването ти става официално. Идват, записват ти показанията и изпращат в прокуратурата. Можеш първо да си смениш номера, разбира се.

# 14
Щом е малък град, жена му много лесно ще разбере.
Къде се виждахте, между другото?
Работехме заедно, после напуснах. Нямаме допирни точки освен че знае къде живея.

Общи условия

Активация на акаунт