Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 432 123
  • 13 803
  •   1
Отговори
# 30
Новите избори чукат на вратата.

ПП не са съгласин с ДПС. Без Герб и ДПс няма как да се състави правителство, но те не стигат. ИТН не искат нито с Герб, нито с ПП. Никой не иска с Възраждане.
кой точно те излъга че итн патериците на Боко не искат с боко? па ти му и повярва даже.

Не знам кого наричаш патерица, но ИТН направиха коалисия с ПП, с цел да смъкнат Бойко. Тошко Йорданов крещеше от трибуната как до три месеца Герб няма да имат 4 процента, наричаше медиите лайняни, зовеше за затвор за Борисов. Разделиха се с ПП защото не можаха да разделят парите и заради темата Македония (Слави е квази - знационалист). Не виждам по каква логика ще се съберат? на Борисов може много да му се иска, ама не мисля че ИТН ще се навият. ИТН не иска да носи отговорност.

# 31
  • Пловдив
Като десен избирател никога не мога да припозная синя България като моя партия. Пълно е с гербаджии и руски проксита, вкл. фурнаджийската лопата Лилков.
А ДБ са с Киро и Асен, СДС - с ГЕРБ, всяко от двете неща засега ми се вижда по-лошо.

# 32
  • София
Наесен отново е моята прогноза.

# 33
Новите избори чукат на вратата.

ПП не са съгласин с ДПС. Без Герб и ДПс няма как да се състави правителство, но те не стигат. ИТН не искат нито с Герб, нито с ПП. Никой не иска с Възраждане.
кой точно те излъга че итн патериците на Боко не искат с боко? па ти му и повярва даже.

Не знам кого наричаш патерица, но ИТН направиха коалисия с ПП, с цел да смъкнат Бойко. Тошко Йорданов крещеше от трибуната как до три месеца Герб няма да имат 4 процента, наричаше медиите лайняни, зовеше за затвор за Борисов.
това същите итн които гласуваха да свалят ПП или някои други?

# 34
  • Другата България
Признавам си, че за първи път чувам за “Величие“.
“Запознах се“ с тях, и наистина се ужасих.
И съм съгласна, че са са откраднали от електората на “Възраждане“.

Голяма вероятност има ГЕРБ - ДПС да имат над 121 гласа.
Бях забравила гласовете от Турция....

# 35
Това че са гласували да свалят ПП не ги прави бойковисти. Светът е малко по-сложен
ИТН също като Възраждане са срещу всички.

# 36
Малко забравиха да са срещу ГЕРБ.

# 37
не е толкова сложен колкото си мислиш. гледай гласуванията и не си въобразявай че е много сложен света.

# 38
Не съм вярвал, че ще го кажа но Колю Добрев е прав - Величие детронира Възраждане. И да - голяма грешка, че никой не заложи на идеи.

Bobi Mitrev 761101

няма партия която да е гласувала на сто процента с друга партия. ПП-ДБ като са гласували и те заедно с Герб и имаха общо правителство - бойковисти ли са?

По твоята логика и БСП са бойковисти, защото също бутнаха кабинета Петков, но те имат решение на Висшия съвет да не се колират с Герб, и Герб имат същото решение.

# 39
Няма да продължаваме промяната 😁 Поне ДПС си дойдоха на второ място както си му е редът. А наличието на партии с имена като Възход и Меч звучи като от първите години на демокрацията, или са някакви фенове на фентъзи литературата. Не знам откъде ще дойде новия късмет като изглежда нещата се повтарят, а и този път нямаше рицар на бял кон. Очаквам да има правителство, все някой ще се съгласи на компромис, то се е видяло ясно и преясно какво иска народа.

# 40
  • София
Хора, ако гледате само канал1 , бтв и нова и четете само капитал, нямя как за знаете за Величие, или поне да придобиете по -истинска представа за тях.
Има youtube канали , информирайте се.

# 41
Може ли линк към тази статия, ако се сещате?
пет поста по-нагоре Simple Smile
Младите не знаят кой е Етиен Леви.
Без да съм млада, аз също не зная. Малко подсказки?

# 42
Не съм вярвал, че ще го кажа но Колю Добрев е прав - Величие детронира Възраждане. И да - голяма грешка, че никой не заложи на идеи.

Те нямат идеи!
Те имат желание да грабят пари.

# 43
Хора, ако гледате само канал1 , бтв и нова и четете само капитал, нямя как за знаете за Величие, или поне да придобиете по -истинска представа за тях.

Споко, някои знаем какво става във Ветрино. Като стана въпрос, как върви изплащането на дивиденти?

# 44

Разкажи с едно резюме да ни зарибиш да гледаме, де!

Общи условия

Активация на акаунт