КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 14 259
  • 475
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да, браво на Силфида! Преди година и половина и при мен гледането на Таро беше добро. Почти така се развиха нещата. Бях задала въпрос, който имаше две насоки за развитие. Аз избрах първата и си останах на същата работа, което за сега ме удовлетворява. Аз си гледам на Таро, но когато съм силно обвързана с даден проблем, ми излизат странни карти и като започна да повтарям за доуточняване и започна да вадя едни и същи ги оставям. Не зная дали ви се случва да вадите едни и същи карти за въпрос, но при мен е често явление.

# 346
Благодаря за обратната връзка и думите,Dilyani Радвам се, ако съм била в помощ😊🤍

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 12:13 от Силфида

# 347
Здравейте , може ли някой да ми гледа ? Нямам карти Таро, а имам някой друг въпрос.
Благодаря!

# 348
Здравейте от сутринта кучето ми има проблем със ставането и задните крачета . Попитах какво е състоянието му. Аз тотално съм блокирала и не знам как да ги тълкувам. Чесно казано не виждам нищо хубаво в картите. Притеснявам се, че е скъсал някоя връзка и май ще е това.

# 349
  • там, където ми харесва
Отидете на ветеринар , може да е много сериозно. Не казвам , че е по картите просто съм имала домашен любимец.

# 350
Според моето тълкуване на картите, не е това, което предполагате. Друго нещо е. Отидете на ветеринар. Ветеринаря Ви жена ли е?

# 351
На въпроса- какво ми предстои до един месец , изтеглих :

Забравих да ги снимам ,когато ти теглих. Ще съм много благодарна на всяко тълкуване.Blue Heart

# 352
Според моето тълкуване на картите, не е това, което предполагате. Друго нещо е. Отидете на ветеринар. Ветеринаря Ви жена ли е?
Ветеринаря ни е мъж. Иначе не е това което предполагах. Лекуваме се и сме една идея по-добре.

# 353

На въпрос какво ме очаква в бъдеще изтеглих тези карти. Може ли някой да ми го разтълкува?

# 354
Candy girl, имаш ли все пак насока за този въпрос - в каква област те интресува развитието в следващия месец? Колкото по-общ е въпросът, толкова по-общи са и предположнията.

Генерално от 3 карти имаш два големи аркана, което подсказва, че нещата, които ще се случат или ще предприемеш, ще са от важно значение дори и към момента да не ти се струва по този начин. Магът изисква проактивност и действие. Ако имаш някаква цел, може да предприемеш стъпки към реализацията. Важно е да си наясно с ресурсите, с които разполагаш и да прецениш как да ги използваш в своя полза.
Справедливостта е особена карта, смята се, че тя представлява кармичен закон за равновесието. На по-практично ниво, може да се появи нужда от консултация с юрист, някакъв казус с представител на закона или институция. Тук важно е да се запази безпристрастен поглед върху ситуацията и ако има някои ограничения, те да бъдат съобразени.
Двете карти правят Обесеният - тази карта не е много обичана, но за мен може да означаава - бързай бавно, погледни нещата от различен ъгъл, за да намериш решение.

Последната карта е Асо чаши. Асата принципно са енергия в много начална форма, която е налична, но трябва да бъде канализирана. Слушай вътрешния си глас и интуиция, дай си възможност за освобождаване от емоционални блокажи и бариери.

# 355
Благдоаря много ❤ аз съм бързала и не съм написала - какво ми предстои в любовен план 🙌🏼

# 356
Благдоаря много ❤ аз съм бързала и не съм написала - какво ми предстои в любовен план 🙌🏼
Ахаа, това е доста важно уточнение.
Има ли наличен партньор или връзка? Или има обект на симпатиите и желание за такава?

Таро не е кристална топка. За да е полезен, е хубаво да има контретика. Не знам, дали сте си правили консултация с таролог и дори астролог, но всички те задават доста уточняващи въпроси. Просто една карта или една планета/дом може да има много различни значения в зависимост от контекста. Ако питащият не е конкретен, може сериозно да се изгуби в намирането на отговор.

# 357
Не, наскоро приключили отношения , като цяло искам ново начало.
Благдоаря много , ще питам по-конкретно , взимам си бележка

# 358
Не, наскоро приключили отношения , като цяло искам ново начало.
Благдоаря много , ще питам по-конкретно , взимам си бележка
Това променя гледната точка към картите. Хайде, следобед ще седна да ги прегледам в контекста на тази информация и ще пиша отново. Може и някой от другите участници да се включи Simple Smile

# 359
Много благодаря за отделението време и старание 😘🤗

Общи условия

Активация на акаунт