Или Мага , 5 жезли , Висшата жрица, Паж мечове, Страшния съд
О да, за Висшата жрица не се сетих, а точно тя ми е излизала веднъж за разни интрижки, сплетни и клюкарски истории в практиката. И на теория сега се сещам, че съм чела че в негативната си проява така показва,т.е.когато е до негативни карти. В случая тогава беше до 10 мечове. Казуса беше, че колеги обвиниха несправедливо жената, на която хвърлих картите.
Паж мечове и 5 жезли съм съгласна също.
Само не ми се връзва СС и Мага, но не пречи и те да се проявят така..
Между другото да споделя една триада дето хвърлих наскоро с въпрос свързан с моя възрастна роднина на 85 г. Беше се разболяла (вирус)и мн се разтревожих за нея и хвърлих с въпрос какво развитие ще има. Паднаха се тези карти, които буквално си показаха резултата.
Тълкувам си Кралицата мечове като мен в случая, защото съм Везна, а и ходих до нея да и занеса лекарства, сготвена храна и продукти, защото живее сама и няма кой да и помогне.
Изображението на първата карта си е доста показателно за казуса, и последния рицар жезли наистина показа, че ще се възстанови. Към днешна дата, да ми е жива и здрава е добре...доколкото позволява възрастта и...
Забелязвам, че за здраве като питам тази колода е доста говореща... Въпреки, че все я свързвам с любовните тематики, на визия
Силфида,
Полезно, благодаря.