КАРТИ ТАРО - ТЕМА 33

• 18 959
  • 567
  •   1
Отговори
# 555
Извините, но от къде закупихте тестето?

# 556
И аз ще помоля за помощ за разчитане 🙏🏼
Това изтеглих на въпрос как да оправя ситуацията с даден мъж ?  След скандал сме

А защо не се запишете на Таролог?
Тук все пак идеята е да се обсъждат картите , а не да получавате безплатни гледания.

# 557
Изтеглих карти таро по-скоро за съвет.
Въпросът беше:
Мъжът ми ли да избера за баща на децата ми?
(как мислите с това колело на съдбата и любовниците, дали нещо няма да зависи от мен, дали ще трябва да избирам между двама, не мога да разбера)

# 558
  • София
angelika_, мисля, че въпросът е неточно зададен. Таро няма как да даде отговор кого да избереш и да реши вместо теб. Може да зададеш два въпроса, какво би било развитието за теб, ако избереш мъжа си или друг човек и да качиш картите.

# 559
Изтеглих карти таро по-скоро за съвет.
Въпросът беше:
Мъжът ми ли да избера за баща на децата ми?
(как мислите с това колело на съдбата и любовниците, дали нещо няма да зависи от мен, дали ще трябва да избирам между двама, не мога да разбера)

Вече сигурно стотици пъти сме го казвали, но ще го повторя - не очаквайте картите да взимат решения вместо вас!!!
Извинявам от сега, че ще бъда по-директна ама тва е абсурдно. Изключително много уважавам Таро. Винаги след гледане благодаря на картите си на мъдростта, но е важно да не се забравя, че това са карти, едни картончета с цветни картинки. Те са просто средство да се свържем с подсъзнанието/интуицията си/вътрешен водач или там както всеки го чувства и нарича, но не може да очаквате да взимат решения вместо вас или да ви казват какво да правите.
Още по абсурдно е да очаквате някой тук във форума да се нагърби с отговорността да тълкува карти с такъв въпрос. На първо място и то на най-елементарно ниво - ние не познаваме мъжът, не знаем характера му, поведение... Нищо. На второ - ако се намери някой дето да каже да или не, послушате го и след време решите, че решението е грешно какво правим? Ще го обвините, че той ви е казал така? Или ще са виновни картите?

# 560
Аз тегля една карта,когато търся съвет.Три ме объркват.Обвързващо с въпроса,за мен Таро тук говори,че ще се повтарят едни и същи ситуации,докато не си научим урока.Че човек винаги има пътища пред себе си(не един) и негова воля е да избере по кой да поеме,да направи избора си между разум и сърце,ситуации,хора или каквото е.(Влюбените).И че е нужно човек да успокои съзнанието си,да подреди нещата в главата си,дори ако е нужно-да се оттегли временно от ситуацията ,за да са ясни мислите му,и тогава да вземе решение.(4М).
Още едно доказателство,че картите не ни казват какво решение да вземем.Волята е само наша и ние ще носим последствията от това.

# 561
  • София
Бих искала да допълня, че смятам, че така зададен въпрос, е бягство от отговорност и желание друг (картите, таролог и т.н.) да вземе решения вместо нас. angelika_, не приемай мнението ми като критика, а като съвет да погледнеш под друг ъгъл на ситуацията. Въпросът е много личен, съществен и отговорът би трябвало да дойде от сърцето ти и през свързване със собствените ти нужди, чувства и усещания към партньора.

# 562
Питах картите ще си намеря ли работа, която искам до 2 месеца.
Изтеглих и една пояснителна кралица чаши. Според мен да, ако се успокоя и разсъждавам трезво.

# 563
Здравейте!

Ще съм благодарна да чуя мненито ви относно изтеглените карти в отговор на два въпроса.
Дъното на колодата: Кралица Жезли.
Първи ред:
Какви действия ще предприеме мъж към жена?
4 Жезли, XI Справедливостта, 9 Пентакли

Втори ред:
Как ще се развият отношенията между мъж и жена тази година?
XIII Смъртта, 5 Жезли, IX Отшелникът

Не мисля, че мъжът ще предприеме действия, но мисля, че той има желание да е във връзка (по-стабилна/официална) с жената по 4 жезли и 9 пентакли. Но решението дали ще има връзка зависи от жената.

Според мен, отношенията няма да се развият положителна посока. Жената вече е оставила мъжа в миналото (Смъртта), въпреки, че тъгува по него. Възможно е той да се появи и да има общуване (5 жезли), но няма да са заедно, защото той ще се отдръпне (Отшелникът), и пак ще тъгува за нея.

Има ли връзка според вас между Справедливостта XI и IX Отшелникът (огледланите XI и IX)?

# 564
**mariya** и malina_smile Благодаря ви. Както и за градивната критика. Да, тълкуването на **mariya** много ми хареса, точно така е, връщам се и все мисля и съм в този цикъл, успях наистина да се отпусна и да се отрдъпна и сякаш се успокоих и решението дойде.
И би било доста наивно да следваш картите неотлъчно или да им прехвърляш отговорността.
Искам да вметна, че същия въпрос преди време зададох на тароложка с много опит, която ми е помагала и преди. Жената прие въпроса и даде добър отговор. Така че според мен Таро може да се пита всякакви въпроси, а как ще постъпим ние разбиар се е в наши ръце. Но питайки такъв въпрос, може да намерим съвет, дори как да гледаме на нещата и това да ни помогне.

Успех на всички в четенията! Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 02:50 от angelika_

# 565
Отдавна не съм хващала картите 😀 . Поисках съвет относно закупуване на телескоп. Мисля, че съвета на картите е да помисля добре и че известията не е добра идея, но тези крале много объркват. Вие как бихте тълкували?

# 566

Здравейте,може ли да дадете допълнително мнение за чувствата на една жена към определен мъж .
Картите са разбъркани и той ги изтегли .

# 567
Даниела,защо продължавате да теглите толкова много карти?За мен повечето карти ще ви объркат още повече.
Жената се чувства в правотата си,за себе си тя смята,че нейната гледна точка е единствена и вярна.Това е обвързана сериозно жена или има деца.Не е доволна ,не й харесва това,което й се предлага в тези отношения,чак е изморена,не й се занимава повече.Застой в отношенията.Чувства се самотна,празна,необичана,неразбрана,пренебрегната.Възможно е да е твърде емоционална или манипулативна,но това не винаги се проявява.Това до третата карта.Когато аз нареждам,при мен четвърта,пета,шеста и т.н. карти не работят.Ако при вас работят-на дамата не й се говори с този човек или другият вариант-при разговор,тя може да става конфликтна,нетактична.Жената е подозрителна и невярваща на отсрещния.Възмажно е тя да го възприема като незрял или просто да е по-млад от нея.И все пак заради Влюбените-любов,емоции има,но и нерешителност накъде да поеме.

Общи условия

Активация на акаунт