Термин февруари 2025

• 41 751
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Аз ще правя в cell genetics MaterniT.

# 271
Аз май се спрях на вижън основния пакет, понеже представител идва на място при моето АГ и няма да се налага да пътувам. А и четох уж добри отзиви, иначе щях да пътувам пак.

# 272
Аз май се спрях на вижън основния пакет, понеже представител идва на място при моето АГ и няма да се налага да пътувам. А и четох уж добри отзиви, иначе щях да пътувам пак.

Аз ще правя вижън основен пакет също

# 273

А знаеш ли къде се изпращат пробите, понеже на едно място четох в Лондон, на друго в Италия

# 274

А знаеш ли къде се изпращат пробите, понеже на едно място четох в Лондон, на друго в Италия

В италия пише при мен че е

# 275
Аз също на 29ти съм на БХС, много вълнуващо и леко притеснително. Има ли Старозагорки в групата? Аз ще съм там при д-р Иванов, доста го хвалят като специалист

# 276
Здравейте, досега само ви четях, но сега вече се реших и аз да пиша ☺️ да обменям информация с някой, защото покрай мен няма с кого, а ми е първа бременност 😁. Утре съм на преглед (като цяло на първи, че на предния само ми каза доктора да, има бременност) и ми е малко притеснено...защото съм с тромбофилия и от една седмица съм на фраксипарин, до преди това бях на хапчета... Има ли други с тромбофилия? Утре се пада 7с и 1ден(по моя календар) надявам се всичко да е наред и да видим какво ще каже докторката, отивам за първи път при нея.
Иначе симптомите при мен са си умора, гледам все да полегна😁, гърди тежат,корем подут и от почти седмица ми е лошо(търпи се) , добре че поне не повръщам и едно главоболие ме мъчи, дано скоро мине, ако има и други с главоболие, как се справят с него?

# 277
Здравейте,
Аз съм с тромбофилия, която уж се води нискорискова (PAI хетерозиготен, ACE хомозиготен) и постоянно получавам разнопосочни мнения дали трябва да си бия фракси или не. На мен също ми е първа бременност.
Точно щях да го започна и получих много леко прокървяване и лекарят ми ми каза да не почвам. Сега другата седмица ще пускам пълен пакет изследвания и ще правя пак консултация с хематолог. Тогава може би ще започна фракси, ще видим. Вие с кой хематолог се консултирате, ако сте от София?

Здравейте, досега само ви четях, но сега вече се реших и аз да пиша ☺ да обменям информация с някой, защото покрай мен няма с кого, а ми е първа бременност 😁. Утре съм на преглед (като цяло на първи, че на предния само ми каза доктора да, има бременност) и ми е малко притеснено...защото съм с тромбофилия и от една седмица съм на фраксипарин, до преди това бях на хапчета... Има ли други с тромбофилия? Утре се пада 7с и 1ден(по моя календар) надявам се всичко да е наред и да видим какво ще каже докторката, отивам за първи път при нея.
Иначе симптомите при мен са си умора, гледам все да полегна😁, гърди тежат,корем подут и от почти седмица ми е лошо(търпи се) , добре че поне не повръщам и едно главоболие ме мъчи, дано скоро мине, ако има и други с главоболие, как се справят с него?

# 278
Здравейте,
Аз съм с тромбофилия, която уж се води нискорискова (PAI хетерозиготен, ACE хомозиготен) и постоянно получавам разнопосочни мнения дали трябва да си бия фракси или не. На мен също ми е първа бременност.
Точно щях да го започна и получих много леко прокървяване и лекарят ми ми каза да не почвам. Сега другата седмица ще пускам пълен пакет изследвания и ще правя пак консултация с хематолог. Тогава може би ще започна фракси, ще видим. Вие с кой хематолог се консултирате, ако сте от София?

Здравейте, досега само ви четях, но сега вече се реших и аз да пиша ☺ да обменям информация с някой, защото покрай мен няма с кого, а ми е първа бременност 😁. Утре съм на преглед (като цяло на първи, че на предния само ми каза доктора да, има бременност) и ми е малко притеснено...защото съм с тромбофилия и от една седмица съм на фраксипарин, до преди това бях на хапчета... Има ли други с тромбофилия? Утре се пада 7с и 1ден(по моя календар) надявам се всичко да е наред и да видим какво ще каже докторката, отивам за първи път при нея.

Доктор Тончев. Аз два пъти пих парацетамол защото беше много силна болката.

# 279
Здравейте,

При мен консултацията за хапчетата преди и сега за фраксито е със съдов хирург, защото открих тромбофилията, след като направих тромбоза... нямам проблем с фраксито като съм на по 1 на ден, ще видим сега и докторката какво ще каже като доза. Иначе не съм от София ще се следя в Плевен 🙂

# 280
  • Варна
И аз съм на фраксипарин от началото , след консулт със съдов хирург. Дълго се чудих дали трябва или не, но в крайна сметка реших да се доверя . Имам 1 нормална бременност и раждане без фраксипарин и 1 мисед след това в 6 г.с.

# 281
[/quote

Аз преди 2 години с първото ми детенце правих на вижън и останах доста доволна. Представителите са много готини поне тук във Варна, идва с мен до лаборатория, давам кръв ,обяснява ми всичко и си казваме чао. После ми се обажда по телефона и ми изпраща мейл.
Днес се чух отново с нея за сегашната ми бременност.

# 282
Аз също на 17.07 ще правя Вижън основният пакет. Ще изпращат пробата в Рим, Италия.

# 283
Здравейте, бъдещи мами на февруарчета!
Следя дискусията Ви от седмица, но не смея да се включа. Пожелавам да гушкате прекрасни, здрави бебчета през следващата година!

След като видях двете чертички и проверих приложението, което използвам от години се оказа, че трябва да съм в 6 г.с. с термин 27.02.25 г. На прегледа, обаче, само установиха наличието на плоден сак, който по думите на гинеколожката ми е твърде малък за 6та седмица. Уговорихме си час 14 дни след първият преглед, но вече не ме свърта.

Въпросът ми е: Кога ви беше първият преглед и с какви размери е бил плодният сак?

# 284
  • София
Аз съм с хомозигот по пай и хетерозиготни мутации на б-фибриноген, ТАФИ, ACE и фактор xiii. На клексан/фракси от 0.4 съм от 8г.с. по препоръка на хематолог. Досега АГ-тата, при които съм била, казват че не трябва да съм на терапия, но имам преждевременно раждане в 30г.с., второто дете, и сега просто не смея да рискувам да не правя нищо и да разчитам на провидението.

Общи условия

Активация на акаунт