САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 720 193
  • 17 964
  •   3
Отговори
# 17 955
Виждам една дама с доста силен акцент.
Попадна ми без да искам в полезрението, иначе зяпах дали има рибари на моста.

# 17 956
Тази със стенлито нали. Trollface

# 17 957
Тази година по данни за сега, Канадските туристи са с 30% по-малко от нормалното. Загубите за щатската икономика се измерват в десетки милиарди долари.

Френско говорящите са квебекари предполагам, те и без това не се смятат за канадци. Португалско говорящи ... не знам, може и да има португалскоговорящи канадци, но не са много, даже са съвсем малко.

Много snow birds имат имоти във Флорида които в момента се чудят как да продадат, защото доколкото разбирам пазара на имоти там е доста надолу и никой не иска да купува.

# 17 958
Тази година по данни за сега, Канадските туристи са с 30% по-малко от нормалното. Загубите за щатската икономика се измерват в десетки милиарди долари.

Френско говорящите са квебекари предполагам, те и без това не се смятат за канадци. Португалско говорящи ... не знам, може и да има португалскоговорящи канадци, но не са много, даже са съвсем малко.

Много snow birds имат имоти във Флорида които в момента се чудят как да продадат, защото доколкото разбирам пазара на имоти там е доста надолу и никой не иска да купува.

Бразилци са тези които говорят португалски. От червивите с пари бразилци.

Не знам да има отлив от канадци, при нас във Южна Флорида.
А имотите все още държат високи за нас цени, купуват много нюйоркчани. Ако в Ню Йорк с милион долара можеш да купиш гадно кондо, тук с милион си взимат прилична сингъл фемили във спокоен район, та интерес има.

Ако някое snow birdy иска да си продаде имотчето тук на ниска цена, да ми звънне отворена съм за разговори.

# 17 959
Част от политиката, на САЩ и световната като цяло, когато си първа дама, е да имаш клас и да да представяш страната си на световно ниво. Не носиш “pith helmet” шапка в Кения, защото тя е символ на робство и колонизация, не отиваш на погребение в светло-сиво палто, което не сваляш през цялата церемония, не се мръщиш на болни деца и не се мяткаш облечена като за коктейлно парти при посещение на кралския дворец. Акцентът й е най-малкия проблем. Казват ‘ми то дрешки, намусена физиономия, к’во толкова…’ми толкова - грозно, неприлично, срамно, когато си първа дама. Баш по темата са изцепките на Мелания.

Не са ли това същите хора които постоянно се подиграват на Зеленски заради облеклото му?

# 17 960
Е то лицемерието е на най-високо ниво в щатите.
Като гледаш преди и сега изявления, е просто потресаващо.

# 17 961
  • София
Какво са Snowbirds?

# 17 962
Абсолютно сте прав случаен минУвач,но Тръмп прави забележки на Зеленски,а на жена си не ще.Grinning

# 17 963
Е няма как да прави. Тя е trophy wife - за показване. Ако почне да коментира външния й вид все едно обижда себе си.

# 17 964
  • Сан Франциско

Snowbirds е нарицателно за хора, които са от по-северните щати и които всяка зима, като стане студено, се преместват да живеят в топъл щат за няколко месеца, а после се прибират обратно. Мигрират напред-назад със сезоните като щъркели 😊. Обикновено имат достатъчно пари и имоти и на двете места и най-често се насочват към Флорида, Тексас и Аризона.

Общи условия

Активация на акаунт