САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 130 602
  • 2 967
  •   4
Отговори
# 2 550
# 2 551
Амин!

Дано успее да спре това малоумие, престъпление и лудост. Тези които го "направиха" нормално в живота на няколко поколения са за разстрел, не за затвор. Ако има начин как Мъск да ги изстреля на Марс, да си вихрят безумните идеи там, ще е най-добре.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 23:54 от vici75

# 2 552
  • Португалия
не разбрах дали вече , или след като стъпи в длъжност...ама , дано,  да започнем да се осъзнаваме...

днес, новина от наместника на СЗО тук- оплакали се, че от здравното министерство, не включили в програмата за 2025 смяна на книжките в родилното Smiling Imp Relieved
(розови и сини  Simple Smile   .... те били искали, да се сменят с неутрален цвят Rage )

# 2 553
  • Down south
Президент Тръмп ще встъпи в длъжност на 01/20/25 и дано успее да спре това безумие.
За някои ще бъде късно.

За първи път на това се "даде път" при избирането на Обама. Беше черен ден. Никога не бих предположил, че лудостта ще стигне такива висини Rage

# 2 554
Дори и само това да изпълни Тръмп ще е голям плюс ,повръща ми се от тези джендър тъпотии . Нямам нищо против пълнолетен да си избора сексуалната ориентация , но тези пропаганди , с които облъчват децата са безумни.

# 2 555
Тъкмо и аз това щях да кажа. Дори само това да спре, си е струвало.
Абсолюно безобразие. Аз плащам здравна застраховка, а не ми разрешават да влизам с детето си по доктори като стана на 16 май беше.....Прайвъси било. Моляяя....Прайвъси когато започне само да си плаща. Докато ме държат отговорна мен за постъпките му, ще влизам където аз сметна за нужно.

# 2 556
  • Под сянката на разлистените кактуси
Не могат една бира да изпият докато не станат на 21, но могат да си сменят пола! Разбира се, че е безумно!

# 2 557
Притеснявам се за демократите!
[/quote]

То си е за притеснение!
Грешно си ме разбрал/а.
Нека си живее до дълбоки старини ... на голф игрището. Здравето на президента е въпрос на национална сигурност. Имаме го най-пресния пример пред нас с настоящия. Аз съм на мнение, че трябва да има ограничение за максимална възраст на кандидатите, но разбирам, че си е трудно да се приложи. Същото правило трябва да важи за съдиите от върховния съд. Деменцията не прощава и всички сме хора.
Виждам, че има заблуда че видиш, ли щом Тръмп е бил веднъж президент, вече ще знае какво да прави този мандат още в самото начало. Еми вижда се, че нищо не се е променило там на втория етаж. Лоялността на първо място, пък кой колко е квалифициран и каква е точно длъжността е на второ място. Ако никога не сте си взимали даване с изключително егоцентрични хора, може да не знаете, че то си е зависимост, като много други.

Поздрави от източния ( тъмносин) бряг

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 04:35 от plain

# 2 558
  • Под сянката на разлистените кактуси
Той вече показва, че много по-добре знае какво прави от миналия път, личи си по номинациите

# 2 559
Ще настанат интересни времена, особено  с Елон Мъск.
https://news.bg/int-politics/tramp-bori-byurokratsiyata-naznacha … ki-ilon-mask.html

# 2 560
  • София
Притеснявам се за демократите!

То си е за притеснение!
Грешно си ме разбрал/а.
Нека си живее до дълбоки старини ... на голф игрището. Здравето на президента е въпрос на национална сигурност. Имаме го най-пресния пример пред нас с настоящия. Аз съм на мнение, че трябва да има ограничение за максимална възраст на кандидатите, но разбирам, че си е трудно да се приложи. Същото правило трябва да важи за съдиите от върховния съд. Деменцията не прощава и всички сме хора.
Виждам, че има заблуда че видиш, ли щом Тръмп е бил веднъж президент, вече ще знае какво да прави този мандат още в самото начало. Еми вижда се, че нищо не се е променило там на втория етаж. Лоялността на първо място, пък кой колко е квалифициран и каква е точно длъжността е на второ място. Ако никога не сте си взимали даване с изключително егоцентрични хора, може да не знаете, че то си е зависимост, като много други.

Поздрави от източния ( тъмносин) бряг
[/quote]

Не си прав, как нищо да не се е променило на втория етаж. Виж как си е сменил номера на боята за коса. 🤣

# 2 561
Make the rich richer.

# 2 562
  • София
Да, крайно време беше за такива мерки. Hands Plus1
Жалко, че необратимо осакатиха много подрастващи и млади хора обаче.

Сега пък Тръмп бил против бездетните жени, откъде дойде това? Голямо демонизиране, голямо нещо, хайде да свикваме вече, че реалностите са други.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 10:19 от jasmin tisane

# 2 563
Да, крайно време беше за такива мерки. Hands Plus1
Жалко, че необратимо осакатиха много подрастващи и млади хора обаче.

Сега пък Тръмп бил против бездетните жени, откъде дойде това? Голямо демонизиране, голямо нещо, хайде да свикваме вече, че реалностите са други.

Ванс, не Тръмп.

# 2 564
В случая, ако се зачетете ще видите, че става дума за отдел, чиято задача е да се заеме с раздутата държавна администрация. Всички критикуваха Мъск, че орязал 80% мисля че беше, от Туитър (сегашния Х) и как компанията щеше да спре едва ли не да функционира. Е на спря. В държавния сектор е същото - много хора си бъркат по носовете, много служби си препокриват длъжностите, много държавни поръчки са надути защото там парите са чужди и се харчат с голямата лопата. Процента на нищоправещите е много голям и е добре да погледне малко по-дълбоко там. Пентагона колко пъти вече не може да си отчете парите. Там е една от най-големите дупки. Така, че има много логика в този нов отдел. Аз ги харесвам и двмата - и Мъск, и Вивек. Само може да им пожелая успех.

Общи условия

Активация на акаунт