САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 165 909
  • 4 008
  •   5
Отговори
# 2 985
Не е много по темата за САЩ. макар и да е свързано:
Президентът на Южна Корея е обявил извънредно положение, явно се притеснява че ще го свалят от власт. Но какво да очаква човек от Либерал...

# 2 986
  • София
Не е много по темата за САЩ. макар и да е свързано:
Президентът на Южна Корея е обявил извънредно положение, явно се притеснява че ще го свалят от власт. Но какво да очаква човек от Либерал...

Опозиция там има близки контакти с Китай. Сега щурмуват парламента, за да гласуват импичмент.

# 2 987
То Корейската демокрация е млада. Горе долу колкото българската, така че...

# 2 988
https://dnes.dir.bg/svyat/zastrelyaha-pokazno-direktora-na-zastr … -v-nyu-jork-video

Потресаващо, но дали е изненада за някого?

Главният изпълнителен директор на "Юнайтед Хелткеър" (UnitedHealthCare), застрахователното подразделение на американския гигант в здравеопазването "Юнайтед Хелт груп" (UnitedHealth Group), Браян Томпсън беше убит сутринта пред хотел в Манхатън, където компанията планираше да проведе инвеститорска конференция, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

# 2 989
https://dnes.dir.bg/svyat/zastrelyaha-pokazno-direktora-na-zastr … -v-nyu-jork-video

Потресаващо, но дали е изненада за някого?

Главният изпълнителен директор на "Юнайтед Хелткеър" (UnitedHealthCare), застрахователното подразделение на американския гигант в здравеопазването "Юнайтед Хелт груп" (UnitedHealth Group), Браян Томпсън беше убит сутринта пред хотел в Манхатън, където компанията планираше да проведе инвеститорска конференция, предадоха Асошиейтед прес и БТА.
При положение, че още нищо не се знае какво има да се потрисаме или да не сме изненадани. Може да е спал с жената на стрелеца, може стрелеца да си пада по дъщеря му. Кой го знае кой е и какви са мотивите.

# 2 990
По-вероятно е някой човечец да си е плащал тлъсти застраховки за здравно осигурване, но когато е дошло време застрахователите да покрият нечие лечение те са отказали и някой си е заминал.

# 2 991
Това показва, че колкото и да си застрахован, никога не си застрахован.

# 2 992
  • Под сянката на разлистените кактуси
Там е работата, че работодателят избира какви планове се предлагат на служителите му, застрахователната компания само администрира. Не ги определят те правилата.

# 2 993
  • Португалия
а служителите, нямат ли право на избор?
на надграждане на плана?
работила съм, вярно извън САЩ, за американска компания- имахме застраховка ит работодателя, даваше ораво на избор на 2 плана, като по- специалният/ разширен имаше и платени процедури про бременост и раждане, и т.н.
аз не съм си плащала, че бях вече родила,без изгледи за повече, но имахме право ма избор

# 2 994
  • Под сянката на разлистените кактуси
Зависи от големината на работодателя (и щедростта). По-големите фирми имат по 3-4 плана, малък семеен бизнес може да има само един

# 2 995
  • Houston, TX
А може и да не предлагат застрахователен план.
Всъщност, ако имаш добра застраховка, без таван и  респективно добър администратор на застраховката работата е пей сърце.

# 2 996
Излиза, че като си плащаш - имаш права. И решения. И няма проблеми.
 Там поне е застраховка, лична, не потъва като  у нас в общото. Не ли?

# 2 997
  • Houston, TX
Ей това журналистите "американския гигант в здравеопазването", ги нямат думите за нищо. Оказва се, че гиганта е 8-ми по ред, не е съвсем в гигантите

# 2 998
  • Обран бостан ;)
Ей това журналистите "американския гигант в здравеопазването", ги нямат думите за нищо. Оказва се, че гиганта е 8-ми по ред, не е съвсем в гигантите

Мисирки сър.

Тъкмо чета за "атентата". Мъж с маска, пистолет със заглушител, стреля пред хотел  в центъра на Манхатън, избягал пеша, работата е мнооооооого дебела.

# 2 999
Това си е чисто профи убийство, със заглушител с план за изммъкване и тн.

Твърди се че тази компания яко е цоцала държавни пари като е изписвала лечения, на които реално не е подлагала хората. Явно се замитат някакви следи преди да дойде новата власт.

Общи условия

Активация на акаунт