САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 720 308
  • 17 964
  •   1
Отговори
# 2 985
а служителите, нямат ли право на избор?
на надграждане на плана?
работила съм, вярно извън САЩ, за американска компания- имахме застраховка ит работодателя, даваше ораво на избор на 2 плана, като по- специалният/ разширен имаше и платени процедури про бременост и раждане, и т.н.
аз не съм си плащала, че бях вече родила,без изгледи за повече, но имахме право ма избор

# 2 986
  • Под сянката на разлистените кактуси
Зависи от големината на работодателя (и щедростта). По-големите фирми имат по 3-4 плана, малък семеен бизнес може да има само един

# 2 987
А може и да не предлагат застрахователен план.
Всъщност, ако имаш добра застраховка, без таван и  респективно добър администратор на застраховката работата е пей сърце.

# 2 988
Излиза, че като си плащаш - имаш права. И решения. И няма проблеми.
 Там поне е застраховка, лична, не потъва като  у нас в общото. Не ли?

# 2 989
Ей това журналистите "американския гигант в здравеопазването", ги нямат думите за нищо. Оказва се, че гиганта е 8-ми по ред, не е съвсем в гигантите

# 2 990
  • Обран бостан ;)
Ей това журналистите "американския гигант в здравеопазването", ги нямат думите за нищо. Оказва се, че гиганта е 8-ми по ред, не е съвсем в гигантите

Мисирки сър.

Тъкмо чета за "атентата". Мъж с маска, пистолет със заглушител, стреля пред хотел  в центъра на Манхатън, избягал пеша, работата е мнооооооого дебела.

# 2 991
Това си е чисто профи убийство, със заглушител с план за изммъкване и тн.

Твърди се че тази компания яко е цоцала държавни пари като е изписвала лечения, на които реално не е подлагала хората. Явно се замитат някакви следи преди да дойде новата власт.

# 2 992
Тези пък добре имат оръжие да си решават проблемите, Бързо и  точно, не като при нас.
 Ядосал се някой  и разрешил проблема си.
 Ще си плати,  ако го хванат де.

# 2 993
Как не са се сетили още, че убиеца е бял.
Сигурно е от една страна където не са много читави.

# 2 994

Е как ще е осми, като е първи? United Healthcare е само една част от United Health Group. Абсолютно е гигант.

# 2 995

Е как ще е осми, като е първи? United Healthcare е само една част от United Health Group. Абсолютно е гигант.
С малката подробност , че застреляният е изпълнителен директор на застрахователната компания, а не на холдинга.
Човекът е бил CEO of UnitedHealthcare government programs that included Medicare and retirement,...точно частите, които куцат и са изпразнени фондовете

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 20:13 от Titina

# 2 996
Защо са го убили?

# 2 997
Не се знае още, но изглежда някой го е поръчал. И изглежда като показно убийство

# 2 998
Изглежда много БГ 90-те.
Пари.

# 2 999
Това си е чисто профи убийство, със заглушител с план за изммъкване и тн.

Твърди се че тази компания яко е цоцала държавни пари като е изписвала лечения, на които реално не е подлагала хората. Явно се замитат някакви следи преди да дойде новата власт.

Ами и с нашата здравна каса е подобно.Болниците я точат с по няколко операции на сърце, за които оперираните не знаят.Вадят жлъчки по три пъти, ''една ампула'' седем пъти я изпозлвали на на осмият път я откриха в Холандия.

Общи условия

Активация на акаунт