САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 449 522
  • 11 848
  •   4
Отговори
# 4 020
  • Под сянката на разлистените кактуси
Нямам търпение Тръмп да не изпълни нито едно от предизборните си обещания

Ето я и либералната злоба...Що бе, нали сте бели и добри? Консерваторите сме гадните. Всички ще спечелят ако изпълни поне нещо

# 4 021
Понеже темата за Гренландия зацикли,
голямото зрелище почва от утре - поне 12 изслушвания има само тази седмица за одобрявания на новия кабинет. Аз ще съм вероятно повече време на C-SPAN отколкото в социалните медии тази седмица. Simple Smile
Някой има ли предположение коя кандидатура няма да получи одобрението на Конгреса?

# 4 022
  • Далече
Някой има ли предположение коя кандидатура няма да получи одобрението на Конгреса?
-Pete Hegseth

Също и Тулси и Кенеди са инетресни според мен хем демократи хем не..ще видим кой ще ги покрепи

# 4 023
Не мисля, че ще блокират Кенеди. Все пак им наля едни 15% при изборите. Мисля че без него Тръмп нямаше да спечели!

# 4 024
  • USA
Има доста голяма разлика между американско военно присъствие и купуване на Гренландия, обаче. Не може да не го виждате.

Разбира се,че го виждаме.
Това,което не виждам обаче са танкове и бомбандирване в Гренландия.

Защо коментирате идеи/ситуации все едно вече са се случили?

# 4 025
Надявам се, ако грийнландците се продадат - да е на по-добър дийл от нас (БГто). Ние отиохме направо без пари. Че си и плащаме. Дойдоха няколко кадъра и започнаха директно да изпълняват каквото каже "посолството".
А иначе както казват търговците "Това не е за продан" е най-добрата отправна точка за започвне на преговори.

# 4 026
Викингите си казаха какво искат - независимост!  Не искат да са зависими от Дания, нито от САЩ.
Проблемът им е че нямат и 60 000 население. Което може значително да нарастне, ако острова наистина стане зелена земя, както е бил преди около 1000 години.
Тръмп не знам как ще подходи, все пак са част от Дания. Може да ги изчака да станат независими и после да ги прилапа, така няма да буни НАТО ( ако все още САЩ е в него)

# 4 027
Цитат

-Pete Hegseth

Също и Тулси и Кенеди са инетресни според мен хем демократи хем не..ще видим кой ще ги покрепи
И аз съм за че Pete Hegseth, може да не мине, освен с големи пазарлъци. Даже бих казал, че се надявам да не мине.
Обаче мисля, че Тулси също може да види отпор заради липсата на опит в разузнаването и заради вота й против 702 от ФИСА.
И на мен тези трите кандидатури са ми най-интересни, но също и Pam Bondi и Scott Bessent. Всички без последния заради драмата. Simple Smile

# 4 028
  • Street of Dreams
Викингите си казаха какво искат - независимост!  Не искат да са зависими от Дания, нито от САЩ.
Проблемът им е че нямат и 60 000 население. Което може значително да нарастне, ако острова наистина стане зелена земя, както е бил преди около 1000 години.
Тръмп не знам как ще подходи, все пак са част от Дания. Може да ги изчака да станат независими и после да ги прилапа, така няма да буни НАТО ( ако все още САЩ е в него)

Какви викинги? Не живеят ли ескимоси там?

# 4 029

Когато викингите пристигат там не е имало никакви хора, неслучайно е все още територия на Дания.

# 4 030

Ескимоси и малко ( но като съотношение, не много малко) американски военни. Това е населението.

# 4 031
И 20 процента датчани.

# 4 032
  • Далече

И на мен тези трите кандидатури са ми най-интересни, но също и Pam Bondi и Scott Bessent. Всички без последния заради драмата. Simple Smile
Scott Bessent се надяваме да е читав, че е важно за всички.Аз харесвах предния финансов министрър на Тръмп -Steven Mnuchin и се надявам този да е нещо подобно..Pam Bondi ми изглежда като някакво русо барби, нямам големи очаквания и предполгам Тръмп ще смени няколко attorney general-а, може пък да ни изненада жената..ще видим колко ще издържи ако мине..
Аз лично не харесвма Рубио..но смятам че на този етап е сигурен..

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 23:29 от Не се сърди, човече

# 4 033
  • Под сянката на разлистените кактуси
Pete Hegseth ще му е най-проблемната номинация. Мисля и че Kash Patel ще има  проблем. За Кенеди имам много противоречиви чувства, честно казано. Надявам се Пам Бонди да е като блондинката от Legally Blonde, барбитата ги подценяват, в доста случаи незаслужено. Надявам се Габард да мине

# 4 034
Пател го забравих. И неговото изслушване ще е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт