Мачът е свирен, сега ще е чакане – щастливо дано свърши то! – седмокласна 22.06-29.06

• 84 953
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Здравейте, Дани,  не се губи място на второ класиране. Или отива на по-предно желание, или се запазва същото място. Вече при трето класиране се губи мястото и няма гаранция дали ще стигне бала за свободните места.

# 1 546
Днес една майка на седмокласник каза,че вече не може да си запазва мястото...или се записва при първо класиране или губи мястото ,ако остане за второ.
Това така ли е или тя не е разбрала добре?
                  Няма запазване на мястото , а има прекласиране на същото място , защото условията за класиране не се променят. Може да се изкачиш само на по-предно желание или отново се класираш на същото място.

# 1 547
  • у дома

Питах и аз моят за ъглите - обясни ми, че са подобни триъгълници с три еднакви ъгли, така че може би го учат и по-рано.
По учебна програма е в 9кл-може някой някъде на курс да го е споменал,но си се учи в 9 клас.

# 1 548
  • София
Вероятно тази жена се е объркала с кандидатстването за ПМГ/МГ след четвърти клас. От тази година там също се кандидатства през infopriem. И там ако не се запишеш след първо класиране, губиш мястото и второто е като третото след седми клас. Все по-сложно става Simple Smile

# 1 549
Просто си представих Камен Донев как развива тази тема с отделните класирания след различните класове;)

# 1 550
Ако го дебатирате още 5-6 страници, и тия дето разбират, ще се объркат.

# 1 551
Колежки по съдба,
отново сте изписали света Simple Smile
Наборката е тъжна, последен ден заедно, вчера разплакали класната с написано посвещение на дъската. Свидетелствата ще им раздават на 5 юли и вероятно тогава ще се събират. Въобще емоции най-разнообразни идат на талази ... По нейно настояване иска да проверим заедно резултатите, чисто физически да видим как ще го измислим.

И след малко бЕло, музата ме осени Simple Smile
Скрит текст:
Поредна тема отива към финал,
арбитър дава зелен сигнал -
матурата по мат е проверена,
и мама веч е притеснена
дали е дадена заветната точка
и в класирането да няма отсрочка.
А друга по-късно се разписа -
и БЕЛ приключен е днес
дали от МОН работят нощес?
И цял ден милата рефрешва сайта тъй-важен,
а той става все по-бавен и бавен
и често, често забива
и всяка надежда за оценка загива.
Резултатът не е излезнал йощ,
няма да се спи и тази нощ.
Сънища пророчески ще се сънуват
и компетентно се тълкуват
кога точките ще публикуват
и всички ще празнуват.

# 1 552
Здравейте, имам питане. Синът се яви на нацоналното състезание на НПМГ по физика. Има резултат и от областен кръг по Физика. В сайта infopriem има ред само Физ, ОК, тоест състезанието на НПМГ Физика не фигурира. Дали все още се въвеждат или трябва да потърся информация? Някой в подобна ситуация? Благодаря!

# 1 553
Взима се по - високият резултат. Явно с него ще участва.
Здравейте, имам питане. Синът се яви на нацоналното състезание на НПМГ по физика. Има резултат и от областен кръг по Физика. В сайта infopriem има ред само Физ, ОК, тоест състезанието на НПМГ Физика не фигурира. Дали все още се въвеждат или трябва да потърся информация? Някой в подобна ситуация? Благодаря!

# 1 554
Успокойте се, още се въвежда информацията. Ще си видите редовете с областните кръгове и състезанието заедно с точките от НВО.

# 1 555
  • София
Още малко отдих (след този на merilen)  по нощите от налегналите ви  тежки мисли и притеснения:

Скрит текст:
Седмица от НВО-то вече мина,
но страстите остават си горещи,
на мамите в таз' форумна дружина
еднакво бреме носят крехките им плещи.
Терзаят се за пустите оценки,
изпит за промяна нервно чакат,
насън им се привиждат кофти сценки,
от които даже зъбите им тракат.
Шанса лош със цел да го отмият,
силно пускат да тече чешмата,
в банята тогава те се крият
и плезят се под звука на водата.
Арбитъра във темата нападат,
задават му какви ли не въпроси,
за тази грешка колко ще приспадат,
разлагането колко точки носи.
Някои чакат ранни резултати,
искат просто всичко да приключва.
Не бързайте - от МОН са тарикати,
статистиката все им се закучва.
Или ще е в големи интервали,
правещи прогнозата по-трудна,
или ще са отново закъсняли,
реакцията им е просто малко мудна.
Майка друга сайта не refresh-ва,
блажено иска още малко да почива,
коктейли летни барман да й спретва,
а тя на плажа с кеф да ги изпива.

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 02:46 от пенсионирана русалка

# 1 556
Изведнъж ми изникна нещо в главата на фона на тези наши поетични уклони и не мога да се спра да се хиля вътрешно. Сигурно доста от вас си спомнят детската "броилка", която май си идва тъкмо на място и за нас е писана:
Едно, две, три,
 мама ме наби,
четири, пет, шест,
плаках до нощес,
седем, осем, девет, десет,
 утре ще ме бесят,
но нали е първи май (в нашия случай юли - бел. на съизпращялничката),
мама ще ме оправдай!

Ама той народният поет си го е казал Wink)

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 03:09 от bonniem

# 1 557
И аз съм в стрес и очакване на резултатите. Чета ви всеки ден и от вас разбрах много неща за предстоящото кандидатстване,но имам 1 въпрос и се надявам да ми помогнете . Ние сме от Пловдив момиче ще кандидатсва от дипломата в училище има 6 на бел и 6 на математиката до тук сигурни 100 точки. Въпроса ми е следния след като излиза резултатите от нво виждам например че има 300 точки общо от нво .къде мога да видя бала на училището в което искам но не този който е миналата година тях ги гледам мин и максимален. Искаме в Търговската гимназия

# 1 558
Значи сте чела между редовете всеки ден.😎

Настоящия бал никой не може да ви каже. Той се определя на база всички кандидатстващи тази година и желаещи същото желание като вас. Като излезе първо класиране ще видите бала, като излезе второ- другия

# 1 559
  • София
къде мога да видя бала на училището в което искам но не този който е миналата година тях ги гледам мин и максимален. Искаме в Търговската гимназия
Преди да излезе класирането няма как да видите бал на училище.
Гледате бал от миналата година - дава ориентир. И след като излезе и статистиката за резултатите - също може да се ползва за ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт