Кървене извън менструация

• 647
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Първо се извинявам, ако се повтарям, но не виждам активна тема по въпроса ми .  Да започна от там че бях бременна и от към 4 месец на бременността започнах да получавам странно кървене, което винаги се появяваше премесено с течението понякога след полов акт, но винаги на другия ден от него. През бременността ми е пускан влагалищен секрет и към 6 месец и цитонамазка заради проблема който имах ( бяха нормални ) . Всичко мина с едно безпроблемно естествено раждане . И сега 5 месеца след него отново същия проблем - кървене премесено с течение и нишки кръв , първият път след цикъл , след това отново на другия ден след полов акт и  преди цикъла. Ходих разбира се на гинеколог пусната е цитонамазка и влагалищен секрет, но докато чакам резултати от притеснение искам да попитам дали някоя има или е имала сходни проблеми и от къде може да е проблема .

# 1
Такова кървене не е нормално. Поискайте и второ мнение. И колпоскоп задължителна от добър гинеколог

# 2
Не намирам подобна тема ,затова пиша тук. От сутринта имам леко зацапване ,10 дни преди цикъл ,3дни след овулация.Правим опити за бебе ,притеснявам се много дали има сериозен здравословен проблем.  Благодаря за мненията

Общи условия

Активация на акаунт