"Обичай се!" Или как да имаме самочувствие, когато цял живот са ни учили да се мразим сами?

• 9 497
  • 171
  •   1
Отговори
# 120
еми то си има такова приложение както казах, но Роки твърди, че не било нейното, не знам дори дали го е отваряла..
явно се опасява да не би да изчезнат причините за диагноза и оплакване от бившия... което си е не по-малко токсично

# 121
А защо се четат имейлите с чувство? Не може ли като се виждат обиди написани да се четат като бла-бла-бла, а - ето дати -да - прочитат се и се отговаря на датите и край? Влагането на емоциите в чуждите емоции означава влизането в чуждите коловози.

# 122
И на това трябва да се каже "комуникация"? Аз ли нещо не разбирам, или тук има супер сбъркани представи за някои понятия?
Ами с такъв човек - такава комуникация. Дори това е най-доброто, което може да се постигне.
Веднъж на няколко месеца има успеваемост да се свърши някаква работа, макар и с хиляди мъки и обиди и заплахи.
Не се очаква да спре никога!! Отказах се от тази надежда.
Не забравяй, че в една комуникация участват двама човека. С подобна констатация, единственото което правиш, е да подбиваш собствения си имидж.
Metal.vixen е права. Не ви трябва никакъв изкуствен интелект. Трябва ви ново задклавиатурно устройство - зло, свирепо и добро в провокациите. Бонус е да носи на сеир и зрелище.

# 123
Ама чакай малко, защо го занимаваш кога си щяла да ходиш на почивка? И то сама? Защо се обясняваш?
Малкото ти дете на 13г може спокойно да остане при сестра си/тя беше пълнолетна, доколкото помня/ или при майка ти. Или да си планираш почивката, когато ще е на лагер, тинейджърите обикновено ходят на лагери лятото, което се знае предварително и планираш съобразно с това. Имаш опции, които не включват да искаш помощ от токсичен човек. А ти не спираш да очакваш този човек да ти влиза в положение и да ти помага. Ми приеми, че няма да ти помага. Няма бе, и се организираш така все едно не съществува. Няма го, на Луната е. Вече за режима им на отношения, едно дете на 13 си има личен телефон и могат да си се разбират, да си му звъни на него. Изобщо... сама си го правиш, честно, с най-добри чувства го казвам.

# 124
  • София
Оф, всички насочихте.
Сестра му не е в София.
Нашите не са опция.
Още началото на юни ги уговорихме датите -
Абе какво се оправдавам?
Все аз виновна.

# 125
Не казвам, че си виновна. Опитах се да ти дам малко посока за разсъждение. Естествено, че ти си знаеш най-добре кое как. Извинявай ако съм те засегнала. Спирам. ✌️ Hug

# 126
А защо се четат имейлите с чувство? Не може ли като се виждат обиди написани да се четат като бла-бла-бла, а - ето дати -да - прочитат се и се отговаря на датите и край? Влагането на емоциите в чуждите емоции означава влизането в чуждите коловози.

Подкрепям - нищо освен датите не четеш. Записваш си ги - пишеш му друг имейл с: "Да, датата ми пасва" или "Не, датата не ми пасва" и това е. Игнор. Не четеш простотиите. Идея си нямаш каква благодат е, да не ти се обажда, защото при разговор скандала е готов. Имейла може да го игнорираш, телефонен разговор обаче  -  трудничко.

# 127
  • София
Роки, хората се опитват да намерят решение, понеже виждат, че този мъж много дълго вече ти владее мислите. Според мен имаш нужда да си вентилираш, да си го храниш, да хвърляш някъде емоционалния отпадък, което донякъде е нормално. Не се сърди на съфорумките, всеки иска да те види как излизаш от този омагьосан кръг и е малко фрустриращо, че не му се вижда края. Ще се радвам един ден истински да се освободиш от този човек, емоционално.

# 128
  • София
Лошото е, че и на Луната да избягам, и там ще ме намери да ме тормози. Смених месторабота, скоро сменям квартала, смених си името....
На почивката нямаше нет и хич и не се сещах.
Върнах се в София и се изсипа.
И дело ми е завел...

# 129
Споделеното родителство налага добри отношения между родителите. Ако не е така жална им майка, а на детето най- много.

# 130
Делото за какво е? За права да вижда по-често непълнолетното ви дете?

# 131
Лошото е, че и на Луната да избягам, и там ще ме намери да ме тормози. Смених месторабота, скоро сменям квартала, смених си името....
На почивката нямаше нет и хич и не се сещах.
Върнах се в София и се изсипа.
И дело ми е завел...

Ой Роки съчувствам ти. Знам какво ти е.
Не знам какво Да те съветвам, но ти пращам позитивна енергия.
С такива хора няма оправия. Те те изсмукват като сламка за жалост.

# 132
  • София
Ние имахме споразумение, споделено родителство и всичко беше ок. Сега напук е завел дело за пълни родителски права и издръжка.

# 133
Ние имахме споразумение, споделено родителство и всичко беше ок. Сега напук е завел дело за пълни родителски права и издръжка.

Това е ужасно стресиращо. Сега разбирам.

# 134
стресиращо е докато тя се страхува..
ако не се противи на това, може би и той няма да го иска вече..
лош баща ли е в крайна сметка?

Общи условия

Активация на акаунт