Частни уроци за МУ

• 1 026
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, интересува ме от кой клас е добре да се тръгне на частни уроци по химия и биология? Чуваме различни отговори. Засега сме се спрели на варианта по химия да тръгнем в десети клас, а по биология в 11. Споделете кое е най-разумно. Благодаря предварително!

# 1
А младежът/девойката в каква паралелка е? Ако не е със засилено изучаване на биология и химия, тогава по-добре по-рано да се започнат частните уроци. Ако е в биологична паралелка обаче - и за двата предмета от началото на 11-ти клас трябва да е достатъчно.

# 2
А младежът/девойката в каква паралелка е? Ако не е със засилено изучаване на биология и химия, тогава по-добре по-рано да се започнат частните уроци. Ако е в биологична паралелка обаче - и за двата предмета от началото на 11-ти клас трябва да е достатъчно.
- В Английска гимназия е, където има вариант за профил биология и химия, но чак в 11 и 12 клас

# 3
Значи както сте се ориентирали - химията от десети клас, а биология - от 11-ти. За девойки обикновено баловете са по-високи и конкуренцията е голяма, а при младежите е по-лесно.

# 4
Зависи каква начална подготовка имате.
Аз бях в езикова гимназия, готвих се 1 година и половина с частен учител по химия, повечето от което време онлайн, и 7-8 месеца по биология самоподготовка.
Влезнах в университета с отлични резултати.
Всичко е въпрос ни нагласа и желание.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт