Възможно ли е да стеним малко нашата дреха?

• 610
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, преди няколко дни получих своята поло тениска на Nike ( размер - L), която е произведена в Индия. Имам също други полота на Nike , които също са ( L ) и са ми идеални, но тази малко ми е по-голяма , на рамената ми е идеална, но леко в страни се вижда по-голяма, явно се различават с по 2-3 сантиметра в зависимост от държавата, а не би трябвало да е така.
Въпроса ми е следния:
Възможно ли е леко да я стесня по-някакъв начин без да я нося на шивач?
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 1
Пусни я в сушилня... Ама какво и колко.ще се стесни, ще разбереш чак след като излезе прането...
Много си суетен 😁

# 2
Ако е памук - може.
Ако е от синтетиката им - не може.

# 3
Може, ако понапълнееш малко 🙂
Няма ли опция да я върнеш и един номер по-малка да е точна?

# 4
Лошото е , че от зимата свалих по някаква случайност 8 килограма. Незнам дане, да си въобразявам, че ми е голяма. Горе споменах, че на рамената ми е добре , от страни леко е по-голяма , но и на моделите в найк е така. Незнам кое да гледам ?

# 5
Лошото е , че от зимата свалих по някаква случайност 8 килограма. Незнам дане, да си въобразявам, че ми е голяма. Горе споменах, че на рамената ми е добре , от страни леко е по-голяма , но и на моделите в найк е така. Незнам кое да гледам ?

Вижте, аз се пошегувах.
Хубаво е според мен човек да има и малки по-широки дрехи. Едно че модата се мени, второ че понякога поради една или друга причина човек отслабва малко или понапълнява малко. Затова е добре да има нещо за резерв в гардероба.
При много горещо време, както сега е лято, леко по-широка дреха е по-добре и за терморегулацията.
Ако ви харесва, носете си я с удоволствие. Може пък да ви носи и късмет.

# 6

Вижте, аз се пошегувах.
Хубаво е според мен човек да има и малки по-широки дрехи. Едно че модата се мени, второ че понякога поради една или друга причина човек отслабва малко или понапълнява малко. Затова е добре да има нещо за резерв в гардероба.
При много горещо време, както сега е лято, леко по-широка дреха е по-добре и за терморегулацията.
Ако ви харесва, носете си я с удоволствие. Може пък да ви носи и късмет.

Видях, че се пошегувахте. Така е , сега е на мода да е по-голямо и аз забелязах на много хора.

Общи условия

Активация на акаунт