Отговори
# 255
# 256
  • Варна
Добро утро Simple Smile Аз съм в Стара Загора, тукашните правят събор. Снощи се изяви някаква рок група от Пазарджик, напълниха ми душичката, така добре пяха и свириха, яко жица, яко бас, голям кеф.

# 257
Гледам добре си изкарвате. Grinning Па аз - на работа. М, така е, требе да има и отпускари, и работещи. Баланс требе. Grinning

Ся ше ви метна един подкрепящ ме на работата. Grinning

# 258
  • София
Инче, поне не скучаеш. Blush
Ние последните дни разхождаме едни китайци служебно.  Мисля, че снощи в една механа с фолк певица тотално ги шокирахме културно. Joy

# 259
Инче, поне не скучаеш. Blush
Ние последните дни разхождаме едни китайци служебно.  Мисля, че снощи в една механа с фолк певица тотално ги шокирахме културно. Joy
Съмнявам се. Не си присъствала на традиционна китайска вечер с китайска певица. Wink

# 260
Я, я, разкажи за традиционната китайска вечер с китайска певица. Joy

Елифче, изпитвам ужас /почти панически/ да съм на някое място, от което да не мога да си тръгна и да няма какво да правя на това място. И бесовете ме хващат тогаз, остави се. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 261

Елифче, изпитвам ужас /почти панически/ да съм на някое място, от което да не мога да си тръгна и да няма какво да правя на това място. И бесовете ме хващат тогаз, остави се. Stuck Out Tongue Winking Eye
Това е защото още си млад ентусиаст Simple Smile Дните, в които няма какво толкова да се прави, ги приемам като вселенско възмездие за годините на твърде усилна работа.

И аз чакам разказа на Лан.

Да ви споделя мързеливата версия на салата Капрезе: нарязвам добре узрял домат на шайби, поръсвам с нарязан босилек, върху всяка шайба малко парче овче сирене и поливам със зехтин Heart Eyes

# 262
А каква е немързеливата?😅

# 263
  • Далечният изток
Може би да направи песто от босилека...
Аз също си го слагам така на листа, не харесвам особено песто.

# 264
А каква е немързеливата?😅
Аидка е подсказала: първо трябва да направя песто, а и да подсигуря моцарела ...
Песто обожавам, правила съм, но все трябва да внимавам с количеството. Като с шоколада Smirk

Помагайте! Подариха ми твърде узрели смокини. Какво да ги правя?! Не искам нищо тестено, но за друго не се сещам ...

Екстрата и Лори - морето до колене ли ви е? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 265
Как какво?
Яж ги.
Салати, в състава на които не е изрично упомената ракия, не ми ги хвали.
От сега съм сигурен че лан-ската китайска певица барабар с традиционната ѝ вечер няма да ми харесат.
Ще липсва основната съставка на харесването - 3 ракии.
-------
Впрочем сега са сетих - от узрели смокини става хубава ракия.
Абе узрялото си е узряло...

# 266
Беше, там бях от миналата сряда, днес се прибрах. Квото и да разправят, слънчака си е бест. Joy
//
Прави ги на сладко.

# 267
Сладко?! Първо да се пенсионирам:)))
Впрочем сега са сетих - от узрели смокини става хубава ракия.
О, да! Нито съм пияч, нито разбирач, но съм опитвала, та да.
... Квото и да разправят, слънчака си е бест.
Аргументи, снимки, доказателства?

# 268

Дизайнерите на трофеи знаят точно какво ще правите с тях.

# 269
Ха-ха, малко творчество си проявил в превода, Mr. Wow, ноо да не издребняваме. Жените не сме по дребните неща Simple Smile

Поздрав от момичетата. Мисля да открадна идеята.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 19:40 от 𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇

Общи условия

Активация на акаунт