Януарчета 2025 тема 2

• 41 181
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Аз да се похваля, резултатите от БХС са супер , въпреки че съм на 35 Simple Smile всички други изследвания кръвни, урина, тсх и тн са чудесни. Доктора е супер доволен от нас. Почвам да мъча стрептококите които ми излязоха с Зинат и полижинакс. Нашето бебе не обича доктори, не иска да им позира, обръща гръб, крие се, накрая днес си легна и си захапа ръката 😂😂😂 явно не иска да го видим какво е. Хората казвали, че ако се крие е госпожица ама да видим…

# 91
  • София
Здравейте и аз имам две големи деца - каката е в гимназията на 16, а брат ѝ(на 14) сега кандидатства и сме 'под пара'.
Бременността ми върви добре (11 г.с.) и нямам особени оплаквания, всички резултати са ни перфектени, въпреки възрастта ми и това ми носи голямо спокойствие.
Също от опит знам, да не чета и да мисля глупости, защото това много вреди. Слушам докторите и изпълнявам това което ме съветват, не правя никакви допълнителни изследвания или 'препоръки' заръчани от хора без медицинско образование.
Всички много се радваме за бебето, защото беше много искано, дори в работа ми направиха компромис и гледат да ме щадят.

# 92
Аз също много се възхищавам на мамите с 3 деца! Дано всичко ви е много леко . Преди години си в било нормално , сега се иска смелост за 3то. Simple Smile

# 93
  • София
Аз засега се чувствам не бременна 😁
Нямам някакви ужасни симптоми 🙄
Апетита ми е в същият (аз все си имам де) не ми е лошо, не ми се спи, само гърдите ту болят ту не.

Точно така се чувствам и аз.

# 94
Аз също имам две момчета вече - на 7 и на почти 2. Малко ми е притеснено как ще се оправяме с 3 деца, особено с тази малка разлика между последните, но все ще нагодим режимите. Simple Smile

# 95
Мамчета,понеже съм новя в това и този месец излезнах вече в болничен заради рискова бременност.Въпрокът ми е кой изплаща болничните от ЛКК комисиите нои или работодателя?
Няма значение от кого е издаден болничния, ако е първичен първите два дни се плащат от работодателя, останалото от НОИ. Ако болничният е продължение го плаща НОИ.

# 96
И аз съм с трета бременност- кака на 10 и батко на почти 6. Тъкмо си мислех, че от утре влизам в 15 седмица и супер бързо минава времето... Заминаваме утре на обиколка из Балканите за 5 дни със самолет и се надявам да издържа на жегите 😁. Иначе на работа още сигурно си мислят, че съм просто понапълняла, но май скоро съвсем ще си проличи.

# 97
Аз търпя в момента само рокли, въобще панталони не са ми комфортни. Като захладнее незнам направо какво ше обличам, то и нищо няма да ми става де...
Все още никой не предполага, че съм бременна, напълняла ме броят.
Ако кажа на някой е учуден.

# 98
Днес бях на контрола, бебето се събуди и си ядеше пръста 🤭
Обстойно го огледахме, все още си е момченце. Утре сутринта отивам да правя пренатеста, който сме избрали + съм на ендокринолог, защото съм на косъм от диабета и си мисля, че няма да мина без инсулин.
Но иначе ми става вече вълнуващо, асимилирам какво се случва и заглеждам бебета по улиците, хсхах.

# 99
  • Пловдив
При мен винаги си будни, когато ги гледаме. Днес и двете си криха лицата, преди това махаха с ръчички. Моите дивачета.

# 100
Здравейте мамита!Днес трябва да ми излязат резултатите от БХС и доки ми даде сайта на лабораторията lmpbg на майчин дом,та въпроса ми е влизал ли е някой в сайта и по какъв начин откъм потребител и парола,че нещо мисля,че не правя правилно,понеже не ме пуска

# 101
Най-отдолу има полета да се въведат имена, дата на раждане и дата на вземане на кръвта.
Здравейте мамита!Днес трябва да ми излязат резултатите от БХС и доки ми даде сайта на лабораторията lmpbg на майчин дом,та въпроса ми е влизал ли е някой в сайта и по какъв начин откъм потребител и парола,че нещо мисля,че не правя правилно,понеже не ме пуска

# 102
Аз също имам две момчета вече - на 7 и на почти 2. Малко ми е притеснено как ще се оправяме с 3 деца, особено с тази малка разлика между последните, но все ще нагодим режимите. Simple Smile

Да си призная и мен ми е притеснено, как ще се справим с 3 деца. Хем е желано, хем след теста се уплаших. Започнах да мисля, за неща, за които преди не съм мислила и не съм се притеснявала, но сигурно е нормално. Не знам как ще е при вас, но аз се чувствам и подтисната, заради близки и познати, как ще приемат новината за трето Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 21:16 от tommi

# 103
Аз вече започнах да споделям притеснения и да получавам коментари като "това се мисли навреме". Хем всеки се радва на многодетни български семейства, хем същите нямат право да са притеснени, защото моралната полиция дебне на всеки ъгъл Simple Smile

# 104
Момичета, здравейте! Днес мина моята ФМ и БХС, ( в 13 г.с. съм) дадоха предположение за пол на 90% казаха, но нали винаги има едни 10 %. При някоя от вас или позната случвало ли се е да има изменение в пола след време 😁🤪?

Общи условия

Активация на акаунт