Януарчета 2025 тема 2

• 41 181
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Много съжалявам Sad В коя седмица се случи? Силно се надявам другия път да е успешен. Бъди силна и се радвай на дечицата си! ❤❤❤

# 76
Как сте днес дами, минахте ли повечето начални изследвания и БХС?
аз днес си видях резултатите и ще ги пратя на лекаря утре...
При теб как са

# 77
Аз минах БХС, лекарката каза резултати са нормални. Даун е 1 на 3700. Общо взето не ги разбирам, но щом каза нормални - Ок.
Аз ще пусна утре пренатеста, за да знам, че съм направила всичко, което зависи от мен.

# 78
Mamazila, много съжалявам за случилото се.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 10:00 от salvache93

# 79
Много съжалявам Sad В коя седмица се случи? Силно се надявам другия път да е успешен. Бъди силна и се радвай на дечицата си! ❤❤❤
По последен цикъл в 13 г.с, реално в 10+ заради късна овулация. Мисля, че донякъде аз си предизвиках съдбата, защото постоянно четох за мисед аборти и имах някакво усещане, че и на мен ще се случи. Не знам много мисли минават през главата ми, дали аз съм виновна, но явно всяка жена преминаваща през това има такива мисли. Още веднъж ви пожелавам всичко най хубаво ❤️

# 80
Mamazila съжалявам за случилото се.. Sweat

# 81
Съжалявам Mamazila🥺!
Аз си купих домашен доплер🙄 леко е налудничево, но изпадам в ужас като не усещам нищо! Един ден ме болят цици на другия не, постоянно нещо се променя.
Въпреки че пише от 14гс днес долових пулс❤️.

# 82
И аз много искам да си купя домашен доплер, но ме е страх, че ако не го намеря ще се побъркам още повече… и все се спирам.

# 83
Здравейте дами!
И аз да се запиша при вас.
Трета бременност ми е, желана е, но от няколко дена изпаднах в някаква паника, ще се справя ли с бременността. Искам бебче, но не знам как ще я изкарам тази бременност.
Има ли други майчета, които са бременни за трети път? Как сте с чувствата, емоциите около бременността?

# 84
Здравейте дами!
Трета бременност ми е, желана е, но от няколко дена изпаднах в някаква паника, ще се справя ли с бременността. Искам бебче, но не знам как ще я изкарам тази бременност.
Има ли други майчета, които са бременни за трети път? Как сте с чувствата, емоциите около бременността?
Възхищавам се на всички мами, които са се решили на трето детенце!

# 85
Здравейте дами!
Аз♥️
Имам две дечица с голяма разлика. Каката е на 17г,малката на 8г.
Имам страхове и аз, не само свързани с бременността! И двете ми бременности бяха трудни с вдигане на кръвно, особено последните два месеца ☹️
Ще се радвам да разкажеш малко за себе си Simple Smile

# 86
  • София
И аз имам две деца, момичета на почти 7 и почти 5, това ще е трето и нямам претенции за пола вече Grinning

# 87
Мамчета,понеже съм новя в това и този месец излезнах вече в болничен заради рискова бременност.Въпрокът ми е кой изплаща болничните от ЛКК комисиите нои или работодателя?

# 88
Аз имам две момчета на 5г. и 7 г., сега нямам претенции за пола, само да успея да го износя и да се роди живо и здраво. На този етап много ме изтощава бременността, днес цял ден ми се спи и едва успявам да обърна внимание на другите две деца.

# 89
Аз засега се чувствам не бременна 😁
Нямам някакви ужасни симптоми 🙄
Апетита ми е в същият (аз все си имам де) не ми е лошо, не ми се спи, само гърдите ту болят ту не.

Общи условия

Активация на акаунт