Януарчета 2025 тема 2

• 41 173
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Ох, не знам за дрехи, но аз и бельо вече трудно търпя Grin По принцип нося XS/S, сега бях накупила от Sinsay 3x 5бр. р-р М и вече стягат...за дрехите същата работа- все ми убива, все ми стяга...явно трябва пак все нещо да се купи...

Между другото от ден, ден и половина спрях да усещам движенията в корема...сега си взех кенче кола и шоколад и чакам...
При вас случвало ли се е да има затишие за ден (или повече), а съм със задна плацента и затова ми е още по-странно...

Аз усещам от 18 седмица задна плацента, всеки ден усещам движенията, но знам че в началото може да не са толкова чести

# 601
Ох, не знам за дрехи, но аз и бельо вече трудно търпя Grin По принцип нося XS/S, сега бях накупила от Sinsay 3x 5бр. р-р М и вече стягат...за дрехите същата работа- все ми убива, все ми стяга...явно трябва пак все нещо да се купи...

Между другото от ден, ден и половина спрях да усещам движенията в корема...сега си взех кенче кола и шоколад и чакам...
При вас случвало ли се е да има затишие за ден (или повече), а съм със задна плацента и затова ми е още по-странно...

Аз усещам от 18 седмица задна плацента, всеки ден усещам движенията, но знам че в началото може да не са толкова чести

Ми то въпросът е, че сега започвам 23-та седмица...не е точно начало...Sad И досега всеки ден си усещах..Не знам, изчаквам, пък да видим..

# 602

Ми то въпросът е, че сега започвам 23-та седмица...не е точно начало...Sad И досега всеки ден си усещах..Не знам, изчаквам, пък да видим..

Ако се притесняваш отиди в спешно

# 603
Аз имам закупени клинове от Shein и Lidl за бременни, отделно за момента само един или два модела от клиновете, които имах от преди ми стават само. Дори клиновете за бременни, които закупих, са ми големи, не трябваше 1 размер по-голям да ги поръчвам, но да се надяваме, че ще си паснем в по-късните месеци. Анцузите си ми стават, обувките, тениските, бельото, абе общо взето всичко, с изключение на дънките.

Относно усещането на бебето, аз си го усещам всеки ден (в 23г.с. съм, със задна плацента).

# 604
И аз от днес влизам в 23та , задна плацента. Усещам ритничета често 😊
Особено, когато съм полегнала да си почивам 😀
Та, в този ред на мисли, ако се разхождаш по-често, бебчето се унася и спинка, затова може да не се усеща много.
Надявам се да няма нищо притеснително 🙏
 Относно дрехите - взех 2 клина от лидл и 1 дънки от уайкики, удобни са 😊

# 605
Какво се пие за температура? Сега ми е 37.7. Одеве стигна до 37.9. Пих Инфлуцид и си направих компрес с оцет. Ако мине 38 какво да пия според вас? Sad

# 606
Парацетамол се пие.

# 607
Може да се пие парацетамол.

# 608
  • Варна
Само парацетамол ми каза на мен личната. И до 38 не е температура каза. Аз с компреси я свалих, разминах се без хапче. Успех. Дано бързо ти минава.

# 609
Благодаря! И аз смятам, че под 38 не се пие. Сега в момента нямам температура.

# 610
Аз вчера бях на преглед и докторът каза, че бебчо много мърда. А аз нищо не усещам. С предна плацента съм 21 седмица. Усещам го само като легна вечер да спя.

# 611
И аз съм с предна висока плацента. Нищо не усещам т.е усещам някакви къркорения , които не са ми много ясни той ли или не е. Но казват, че ще ми е трудно първа бременност с предна плацента да го усетя, докато не стане по силен. Но аз не се и притеснявам, знам че си е ок там.

# 612
  • Варна
И аз съм с предна висока плацента. Нищо не усещам т.е усещам някакви къркорения , които не са ми много ясни той ли или не е. Но казват, че ще ми е трудно първа бременност с предна плацента да го усетя, докато не стане по силен. Но аз не се и притеснявам, знам че си е ок там.
И аз съм по същия начин, не се филмирам.

# 613
Ми то няма какво, аз ходя на 3 седмици да ме гледат така, че си го виждам как си спи вътре. Не е от най-активните Grinning

# 614
Първата бременност я изкарах с мои си клинове и една приятелка ми даде едни дънки за бременни. Този път същата приятелка пак роди една година преди мен и ме снабди и с къси дънки за лятото и с дълги, къси и дълги клинове. Една съседка също ми даде, та голям избор имам 😁 е седят ми малко като подарени, както се казва, но си ми е удобно. Та ако има някой да ви подари или втора употреба, ако не ви се дават пари на за нови, според мен си е удобство 👍

Аз миналата седмица прихванах сополи от баткото, но само със сополи се разминах. Бързо да оздравят болните 🍀

Общи условия

Активация на акаунт