КГБ = Клуб на Готините Баби - 222

• 30 447
  • 759
  •   2
Отговори
# 615
Фло, не се оправдавай. Като си му казала, че след арсена ще му вадиш нерва, как да не хукне да се спасява човека? Още повече е мъж предполагам. Те редовно си припадат от подобни манипулации.
Боряна, ти си друга категория в писането. Виж, Флото и аз точно като слънчасали можем да пропишем, въпреки че сега като гледам какви неграмотници се имат за писатели, какви глупости се печатат, мисля вдъхновението на нашата любима приятелка може да заслужи някоя награда.
,, Ако импресионистите бяха зъболекари,,
що пък не и поети...

# 616
Привет-мривет!
Баба ви Тану се прибра от Софето с "титировка".
Миналото лято нали си направих дълбока рана на крака и остана грозен белег. Вече е завоалиран.
Гостувах и при двете деца, гушках внуче и кучовци, радости големи, но нали знаете "Домке, ле, никъде те няма!" Опънала съм си старите кости за малко, но градината ме вика.
ММ полял снощи зеленчуците, ама китките мен ме чакат. Няма никакъв шанс да завали. Заоблачава се, прогърми,  духне вятър и до тука. Спомням как през едно такова сушаво лято с момиченцата от групата ми правихме ритуал за дъжд - "Пеперуда". На майтап, на майтап, но след няколко дни се изля пороен дъжд. Колко щастливи бяха, че са направили магия.
Чао за сега!

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 13:36 от тану

# 617
  • София
Тану, не боли ли докато се прави тутуровката?
Все се чудя като гледам разни изрисувани крака и ръце на младежи.
Страхлива съм.
Пипи, при подобни полети не винаги се показва в реално време във флайтрадара и в сайта на приемащото летище. Не винаги следенето на полет е красиво. Ще гледаме, въпреки всичко - няма начин.
Борянка, много ми хареса стихотворението.
Фло, като се видяхме оня ден забравих да ти кажа, че около нашите блокове пак се е явил местния педофил. Основно налита на 10 - 14 г. момичета по къси панталонки - изскача от храстите с развято достойнство. Предупреди момичетата, да знаят и да не се стряскат. Той не напада, само се показва, да не обръщат внимание.
У нас от вторник до петък имахме мрънчоци с мамка им. Сега сме сами, реанимираме след почистването на Кербалата и прането.
Г-жа Главната баба е дошла в отпуска и се надявам да им се радва няколко дни. Аз през това време дадох килимите на близката автомивка и отварям Консервен комбинат "Домат".

# 618
Този не е точно педофил, не знам воайор ли  е,  не се сещам думата в момента ,губят ми се думите вече,  а се чудех от къде знам някои редки.
 Но бях ученичка  и във влака един така  се показа, даже ме побутна да се обърна и видя ,треперих дни наред, но  и бяхме задръстени тогава. Все пак невинна девойка  не   и трябва такъв мръсник. Наистина  разни ги има , но това е демократичното , първо искат да докажеш,  накрая си виновен ти ,че той идиот. наказват нормалните, не злодея.

# 619
  • София
Есхибиционист е,  квартален.
Изчезва, връща се и вилнее в близкия Студ. град. Като започне да се показва в Дианабад и все някой мъж го хваща и вика 112. Пак изчезва и после - от начало. Първия път като се изпречи пред Ани слизахме по стълбите от спирката до блока ни, тя подскача на 20 м. пред мене в 7 кл. С крясък изскочи от храстите, а тя се обърна към мене - "Мамооо, не се страхувай - то оная му работа да я търсиш с лупа и пинсета." Чичкото се сви и изчезна в храсталака. Пл. и други съседи  се бяха  заканили  да го спукат  от бой, но оня се криеше.

# 620
Здравейте момичета!
Толкова се зарадвах като видях колко много сте писали. Четох с нетърпение и интерес. Поетесите са топ, браво момичета! Пипи,  представих си на какъв хал си била. Важното е, че всичко сега е наред и дай Боже и занапред! Янчето, не иска да си покаже тена, но пък за сметка на това Тану си е показала татуса. Фло, освен, че се раздава на несериозни хора е станала и специалист шпакловчик. Ениса, да разбирам, че Приятелят за сега те взема на морето? Приятно плацикане пожелавам? Айша е отново консервен комбинат, но не е само тя. Днес и аз бях там.
Сега, след като ви видях и анализирах набързо, мисля да положа морно тяло и да ви кажа лека нощ 😘

# 621
  • София
Добро утро, мили приятелки:
Кафето е неделно и се пие по- бавно:
Виждам, че повечето имате много работа и не почивате в неделя, особено когато плодовете и зеленчуците са готови за консервиране. Пожелавам ви работата да ви е приятна и ползотворна. А за тези, които днес са решили да пържат тиквички, а може и нещо друго предлагам едно нововъведение:
Хубав ден на всички ви.

# 622
  • Вила Великула
Добро утро и от мен в неделя. Нинка, благодаря за кафето, а тази технология си е направо идейна.
Аз вчера изпържих една тиквичка по грацки. Стана една голяма купа готови. Бяха много вкусни и гостите ги ометаха веднага. Дано освен с бутилката за предпазване на ръката, някой да измисли и как да не се чисти печката след пърженето им.
И аз днес съм планувала да го играя консервена фабрика. Добре поспах и сега ще обера доматите в оранжерията и се захващам.
Тану, голяма смелост да си направиш тату. Обикновено млади хора го правят. /Не се обиждай, то и ние сме млади, ама не съвсем/. Иначе татуто е много нежно. Харесва ми, но при мен няма шанс да се случи. Аз когато дъщеря ми искаше да си направи татуировка, не и разрешавах, въпреки това баща и я беше финансирал и разрешил и още като ученичка се сдоби с първата. Сега има 3 или 4, но не са такива, че да се набиват на очи. Зетко също има няколко, но сина не му харесва и няма.
Благодаря ви за съпричастността за случката с него. Сега са преместени в Родос и там ще живеят. Поне хотела е много хубав и е на брега на морето, но толкова. Пак правят полети до Тел Авив. Според неговите думи било спокойно и получавали информация, а и ще са само лит-кац на летището в Тел Авив. Мисля го, но май света на там отива. Като гледам колко горещи точки има, а и там този конфликт не знам до къде ще доведе.

# 623
Дружки, помагайте! Детето е със страхотен запек, нищо не помага, от няколко дни го мъчели с капки, детски клизми и други. Казвайте нещо бързо и ефикасно. Търсим спешно и гастроентеролог. Идеи?

# 624
  • София
Ох, Ениса и аз се притесних. Моята голяма дъщеря ми създаваше същото притеснение. Аз редовно давах сини сливи. Може пресни сега има или сушени, като ги накисвах от вечерта. Изпиваше сока и нарязаните сливи изяждаше сутринта на гладно. Почти винаги разтривах коремчето по посока на часовниковата стрелка. Да пие повече вода и течности. Не се притеснявай, ще се оправи детето. Прегръщам го и пожелавам бързо, бързо да се облекчи.

# 625
Дали да не ги сварим или няма такъв ефект

# 626
  • София
Дали да не ги сварим или няма такъв ефект
Може да се сварят като компот, но с по- малко захар. Не съм имала компот, но сушени и накиснати действаха добре. Знаеш ли и рициново масло с прясно млеко съм давала, но е отвратително. Дано не се налага да мъчим детето.

# 627
  • Вила Великула
Дано малкия пИател да се обрави бързо. Изпратих ти контакт с детската гастроентерология.
Аз напълних една касетка със зеленчуци и сега мисля да се отдам на зимнини.

# 628
  • София
Ениса, освен сините сливи може и добре узрели праскови или на компот. Също локум на гладно, чай с мед, на нещо като домашна лимонада. Но да няма лимон или друго кисело.
После поне като е при вас давай супи и по-течна храна, ако успееш.
КК Домат затвори, днешната реколта от 4 кг. домати Рома е прибрана в 14 бебешки бурканчета.

# 629
  • София
Ениса, има едни глицеринови свещички, слагат се в дупето. Вземете от тях.
Днес малко се скофти времето. Не става за плаж. Разходихме се до Банско. Сега сме седнали на механа и гледаме олимпиадата на живо. Играе нашата боксьорка с онзи неопределения пол. Желаем й успех, засега е по-добра!

Общи условия

Активация на акаунт