PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 22 042
  • 572
  •   1
Отговори
# 210
  • Down south
@СЛМ,
колко хубаво, че дъщеря ти и ти харесвате гривните Blush
Pandora е удоволствие за всички почитателки, а когато е споделено става още по-голямо.
Наистина се радвам, че сте се зарадвали!

# 211
  • Пловдив
Уникален жест! Шапки долу за Daylili!

# 212
Dailily подари гривна и на мен, всички знаете. Тя е прекрасна, добра и изглежда е успяла да запази човещината в себе си, за разлика от повечето...чудесна си, Dailily Heart
СЛМ, радвам се за Вас и дъщеря Ви, носете си гривните с удоволствие Simple Smile

# 213
  • Някъде там
Страхотен жет от страна на Daylily.
Нека има повече добри хора (като нея) и повече поводи за усмивки в напрегнатото ни ежедневие.

# 214
СЛМ със здраве да си носите гривните!Много се радвам, че подаръците са за вас, майка и дъщеря. Heart

Daylili не веднъж е предлагала подаръци PANDORA и никога разстоянието не е било пречка за нея да зарадва някоя дама почитателка на бранда. Човек с голямо сърце и нежна душа. Hug

# 215
  • Down south
Dailily подари гривна и на мен.

СЛМ, радвам се за Вас и дъщеря Ви, носете си гривните с удоволствие Simple Smile
Ти не се броиш, беше грешен размер Disappointed Relieved

ПП Така и не разбрах, дали улучих размера на другата съфорумка.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 04:53 от Daylily

# 216
Няма значение, зарадва сестра ми Heart

# 217
  • Пловдив
Още веднъж искам да благодаря на Daylily за прекрасните гривни, за жеста, за отношението, за всичко!!!!
За наша радост и двете гривни са точни като размер и двете с дъщеря ми си ги носим с голяма радост.
Още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!
В днешно време рядко някой прави такиви жестове и то на непознати хора.

# 218
  • Down south
Видяхте ли авансовите снимки на есенната колекция?
Аз разгледах някои в Инстаграм, но качеството не беше достатъчно добро, за да ги сложа тук.
Ако някой се добере до хубави снимки, непременно да пусне.
Харесаха ми някои неща. Явно падналикте са модни Blush има няколко варианта.
Това първото не знам, какво точно е? Чарм, пръстен?

ПП СЛМ, стопли ми душата Hug

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 04:44 от Daylily

# 219
  • Някъде там
Не съм попадала до сега на снимки и клипчета от предстоящата колекция. Следя този блог https://theartofpandora.com/category/latest-news/, но от едно известно време не съм го гледала.
Kога се очаква да излезе новата колекция на Пандора?

# 220
  • HH
Тази страничка за съжаление вече не я подържат както преди. Жената, която беше основно активна почина миналата години и след това други нейни познати и запалени Пандора дами опитват да са активни, но още от самото начало предупредиха че го правят в чест на Дора и няма да им е приоритет занапред. Затова и замря и толкова късно се качват и новите колекции.

# 221
  • Down south
Средата на октомври ще излезе новата колекция.
Ето още някои от новитебим бижута

# 222
Последната гривна много ми хареса. Пратих я на мъжа ми, за да знае какво да взима за Коледа. Ама дали ще дойдат тези новости до тогава ?

# 223
Благодаря, че сподели снимките, Dailily Hug
Хареса ми талисманът с луната, както и последната гривна.

# 224
Момичета,
това https://de.pandora.net/de/collections/collections/pandora-moment … .html#cgid=new-in появявало ли се е  в България?

Общи условия

Активация на акаунт