НАБОР 2005 Слънчево лято за нашите птички, до края на темата - студенти всички! (юлска тема)

• 89 521
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 300
Пловдивски университет ИЗЛЕЗЕ

Редактирам се... видях ,че сте писали

# 301
  • varna
Дъщеря ми също е приета в ПУ- Молекулярна биология. Продължава чакането за СУ. Честито на всички!

# 302
Честито на всички! Ние сме на първо желание приети! Утре отива да се записва в ПУ!

# 303
И ВТУ излезе. По второ желание е приета девойката - предучилищна педагогика и логопедия, сега започва голямото мислене - да участва ли във второ класиране или не.
Първото й желание е право. И преди подаване на заявлението преподрежда няколко пъти 1-во и 2-ро желание. Върнахме се в началната точка. Верно, ще се гръмна!

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 12:05 от Triger

# 304
В ПУ и ВТУ сме приети на първо желание. Сега остава да ни се сбъдне наистина първо желание и в СУ Simple Smile
Нямам вече нерви да чакам 11.07.
Triger, има няколко дни да помисли. Доста са различни желанията. Според мен още утре ще се събуди с отговор какво всъщност желае. Поздрави и успех!

# 305
  • Бг-мама

ПУ Излезе!
Софтуерни технологии и дизайн първо желание !
Успех на всички!
При нас дилемата е между КСТ в ТУ и СТД в ПУ. Уж беше категоричен, сега щял да мисли.

# 306
Страницата за следене на класиране в УНСС не се отваря. Някой друг има ли същия проблем? Това дали е знак, че още днес може да има класиране?

# 307
  • Sofia
Страницата за следене на класиране в УНСС не се отваря. Някой друг има ли същия проблем? Това дали е знак, че още днес може да има класиране?

Отворих и ИМА класиране Open Mouth Класиран по първо желание - Право, ДП ( ако добре виждам в изненадата си)

# 308
  • у дома

Отворих и ИМА класиране Open Mouth Класиран по първо желание - Право, ДП ( ако добре виждам в изненадата си)
Хайде и в петък да видиш същото ❤️

# 309
  • София
В четвъртък Simple Smile
Ани, честито на младежа. Вярвам, че ще бъде приет и в СУ.
Честито и на всички останали младежи и девойки.

# 310
  • у дома
В четвъртък Simple Smile
Ани, честито на младежа. Вярвам, че ще бъде приет и в СУ.
Честито и на всички останали младежи и девойки.
Значи попраеям се и в четвъртък за младежа,в петък пожеланието е за девойката.

# 311
  • Хасково

ПУ Излезе!
Софтуерни технологии и дизайн първо желание !
Успех на всички!
При нас дилемата е между КСТ в ТУ и СТД в ПУ. Уж беше категоричен, сега щял да мисли.
И ние сме пред същата дилема. В петък ще записваме, дотогава ще мисли.  Пиши после какво сте избрали.

# 312
  • Sofia
Хайде и в петък да видиш същото ❤️

За малко се обърках защо в петък, а не в четвъртък, после се сетих и за петъка - сложно ми е Laughing

Мисля, че в СУ няма да стане на първо класиране. Тук минималните балове - за момче 22.01 в УНСС, а на нашия за СУ балът му е 22.04 Weary Аз нали го натирих на един ЕПИ в УНСС, той е свършил работа за бал.
Чета, че в УНСС записването е онлайн или на място, като дипломата се показва в оригинал и след сверяване се връща - би било много добре, ако не задържат дипломата.

# 313
Приет е в УНСС и там ще запише.Blush

# 314
  • Пловдив
И в УАСГ са му върнали оригинала, но то така си и пишеше в разясненията. Задържали са копието.
Ани, честито на младежа!

Общи условия

Активация на акаунт