Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 442
  • 695
  •   1
Отговори
# 405
Аз ползвам за нощен крем на Origins-oil free energy boosting gel moisturizer, попива бързо, има деликатен аромат. Много съм доволна и от пептидния нощен крем от Sephora collection. Кожата ми е нормална, лятото е към комбо.

# 406
От години ползвам слънцезащитата на Авен - първо спортния флуид, а впоследствие взех спрея им с цел да подновявам през два часа с него, но толкова много ми допадна, че останах само с него. Много лек, има леко лъщене, което обаче на мен ми харесва.

# 407
Аз съм с този - https://biobliss.bg/produkt/revitalizirasth-krem-za-licze/ и съм много доволна!

# 408
  • София
Здравейте, има ли разлика в качеството на едни и същи продукти от бялата козметика в западна и източна Европа?

# 409
  • Велико Търново
Според мен не.Имала съм подаръци от дерматологична клиника в Германия и съм сравнявала с такива, които продаваме ние.

# 410
Здравейте, има ли разлика в качеството на едни и същи продукти от бялата козметика в западна и източна Европа?
За мен абсолютно да, още преди години, случайно си купих от Германия за 1 марка gliss kur пяна за коса, никога от Бг не съм попаднала след това на такова качество, косата ми беше бетон, отказах се след доста опити, за мен има и още как.

# 411
  • София
В момента съм във Франция. Нямам нужда от нищо, но ако си заслужава, бих си купила. Но нямам никакъв опит с френските марки.
50-те години чукат на вратата. Кожата ми е нормална с едни по-чувствителни места под ъглите на устните. Понасям слънце добре. Нямам петна.
Ако препоръчате нещо, което да купя оттук, ще приема съвети. Не е спешно. Имам още поне седмица.

# 412
  • Велико Търново
Змия, ако харесваш Авен и Юриаж вземай.Цените са им страшно ниски отколкото тук.

# 413
  • София
Змия, ако харесваш Авен и Юриаж вземай.Цените са им страшно ниски отколкото тук.

Сиска, нямам никакъв опит с френски марки. Напоследък съм н а гръцка козметика. Фрезидерм ми допадна, Корес никак.
Препоръчай някоя конкретна серия, моля.

# 414
  • Велико Търново

Сиска, нямам никакъв опит с френски марки. Напоследък съм н а гръцка козметика. Фрезидерм ми допадна, Кореа никак.
Препоръчай някоя конкретна серия, моля.

Доколкото те знам имаш страхотна кожа и тази линия според мен ще ти е добре.В зависимост от типа кожа вземаш или гел-крема или крема.
https://www.notino.bg/avene/hyaluron-activ-b3-krem-za-vzstanovja … AxzYaAnA5EALw_wcB

# 415
  • София
Супер си, Сиска. Ще взема и ще споделя.
Не е по темата, но ви черпя със снимка на МОН Сен Мишел.

# 416
  • София
Мислех да ползвам този за съжаление кожата ми се зачерви от него. Наложи се да го измия, защото започна да ми пари. Imp
Който не чете състава така му се пада. Ретинал имало ама кой да чете.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:24 от chanel19

# 417
  • Пловдив
Мислех да ползвам този за съжаление кожата ми се зачерви от него. Наложи се да го измия, защото започна да ми пари. Imp
Който не чете състава така му се пада. Ретинал имало ама кой да чете.

Аз от този съм доволна. Не ми идва тежък, кожата ми го понася добре и сутрин е мека. Взех го именно заради ретинала. (Предварително си бях въвела ретинол 0.5)
Чаках да бъде намален в So farmacy. В допълнение към него взех и ампулата от същата серия, но още не съм я пробвала в рутината си. И двата продукта са с ниацинамид, а съм чела, че не е добре да се наслагва много от него на лицето.

# 418
  • София
Всяка кожа е уникална. На мен дори ми се обели кожата от него. След като бях червена като изгоряла от слънцето.

# 419
  • Пловдив
Всяка кожа е уникална. На мен дори ми се обели кожата от него. След като бях червена като изгоряла от слънцето.

Съжалявам за лошия опит.. със сигурност не е вашия крем.

Общи условия

Активация на акаунт