Какъв крем за лице използвате? – 25

• 60 550
  • 493
  •   1
Отговори
# 450
И аз се боря с този проблем, много, ама много добре ми се отразява този крем

Ползвам го и сутрин и вечер, слагам повече и масажирам с масажор, който държа в хладилника два пъти на ден. Ползвам и пачове, които също слагам в хладилника сега съм с на меди пийл. Имам много, ама много подобрение, даже повечето дни се събуждам без никакво подпухване. А на мен ми подпухва под едното око, точно това на която страна спя. Незнам крема на Виши ли помогна или масажите и пачовете или всичко.
Какъв масажар ползвате? Аз нямам проблем с подпухналост, но кожата в зоната е доста повехнала, няма свежест и имам доста линии. Ще пробвам кремчето, дано има ефект.

# 451
При мен околоочната зона подпухва и ако съм пила алкохол предната вечер.

За тъмните кръгове под очите, реших да не разчитам на кремчета. Правя акупунктура на лице. За сега има подобрение. Има още какво да се желае, но е много по-добре от преди да стартирам.

# 452
Ползвала съм :ал абаут айс" на Клиник - 2 оп. точно по препоръки от тук преди 3-4 г. НИЩО, най-обикновен крем.
Все още издирвам Кремът, от който като намажа и подпухналоста ми ще спадне ! Няма такъв не съм открила за момента, нанасям кремеовете с накрайника на герлен

не, че има ефект.

Малко помага да сложите/ обтриете с  ледче под очите , но внимание ,не директно а увито в парче марля.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 07:39 от pinko

# 453
Ох и аз знам, че пиенето на вода е от голямо значение, но наистина не пия достатъчно ... Лошото е, че ги имам от малка и се увеличават. Сутрин не са толкова зле. Но понякога като се пренатоваря физически на работа при втора смяна, усещам такова парене и като се погледна венага в огледалото е ужасно.

Гледам винаги да и сутрин, и вечер да мажа крем, защото сигурно, ще е още по-зле. Само по едно време бях намерила един, който беше намалил наистина леко тази подпухналост и не мога да се сетя кой беше ... Май червеният на Орифлейм?
https://applink.oriflame.com/follow/sFeN3RoEYc2jvcYW7

Започнах да тествам и други. Никакъв резултат. Поне освежаване, без тях щеше да е още по-зле де.  Исках да пробвам пак него, но някой беше решил да му сложи топче тип рол-он с цел масажор . Това нещо засядаше, не се въртеше, съответно не пускаше крем и само си го ръбех в очите. Ядосах се и го хвърлих. Незнам дали наистина беше този крем.

Но продължам с търсенето.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 08:30 от AniNe

# 454
За масажиране ползвам най-обикновен ролер от ДМ беше в комплект с нещо, но ги има навсякъде. От едната страна по-малко от другата по-голямо. За подпухналостта знам, че е важно и какво пиеш и колко. Аз алкохол изобщо не пия, случва се 5 пъти в годината и то е многоо малко. Вода мисля, че не пия достатъчно, гледам все да пия често, ама работата е на зор. Кремове съм ползвала всякакви буквално немога да ги изброя, плюс разби там масла за зоната. Будя се без подпухналост само ако спя по-гръб и не си натискам там окото на възглавницата. Това е при мен.

# 455
То и аз пия много рядко алкохол и по малко, но винаги се вижда по лицето ми на следващата сутрин.

# 456

Аз съм доволна от този околоочен серум, не оставам без него. Аз също се старая да спя по гръб, но май само така заспивам Wink Събуждам се на една страна и съответно на тази страна окото ми е по-подпухнало. И аз като вас съм изредила и пробвала какво ли не. Сутрин ползвам пачове / купувам различни и бюджетни/ , но ги държа в хладилник. След измиване слагам този серум и наистина намалява подпухналостта. За тъмните кръгове не знам, нямам такива засега.

# 457
Аз за подпухналост под очите използвам пачове. Дори най-обикновените имат ефект заради въздействието на студа (особено ако се държат в хладилник) и оклузивния ефект на тъканта или хидрогеловата основа. Плюс това има лимфодренажен ефект от лекото натискване върху кожата. Действа много освежаващо

# 458
Този серум не го намирам никъде наличен. От къде поръчваш?

# 459
Продукти на Transparent lab има в сайта на novakoja, включително този серум.

# 460
Отивам да гледам...макар че имам сега и съм зарита с неща

# 461
Понеже видях и ми хареса това.
https://novakoja.com/products/%D1%81%D1%82%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D1% … D0%BB#looxReviews

Искам да си взема освен ретинол и някакъв продукт с бакучойл, но се чудя какъв...

# 462
Ако изпозлвате ретинол, бакучиолът ще ви е излишен поне според мен.
Иначе аз в момента използвам серума с бакучиол на Purito timeless bloom bakuchiol. Доволна съм, изглажда кожата, но аз не използвам ретиноли.

# 463
Този серум не го намирам никъде наличен. От къде поръчваш?
От novakoja, даже в момента е намален

# 464
И аз се боря с този проблем, много, ама много добре ми се отразява този крем

Ползвам го и сутрин и вечер, слагам повече и масажирам с масажор, който държа в хладилника два пъти на ден. Ползвам и пачове, които също слагам в хладилника сега съм с на меди пийл. Имам много, ама много подобрение, даже повечето дни се събуждам без никакво подпухване. А на мен ми подпухва под едното око, точно това на която страна спя. Незнам крема на Виши ли помогна или масажите и пачовете или всичко.
Може ли да споделите масажора

Общи условия

Активация на акаунт