Какъв крем за лице използвате? – 25

• 86 400
  • 695
  •   1
Отговори
# 465
Масажора е най-обикновен ролер, взех го от ДМ, беше в комплект с нещо. Държа го в хладилника и сутрин го вадя и масажирам десетина минути. За масажите гледах клипчета в ТикТок и така си ги правя.

# 466
Масаж на периорбиталната зона може да се прави и с обикновена лъжица, пак може да е охладена. Изобщо идеята е по механичен начин да се дренира зоната.

# 467
  • Варна

Ето такъв ролер използвам, малък овал-за очи, голям-за лице.
Държа го в хладилника. Има ефект за около 2 часа, после торбите си увисват. На 49 г., с торбички под очите от 7 години, с изключително суха кожа и коса съм.

# 468
И аз го имам но спрях да го ползвам. Наистина освежава лицето просто защо най-просто казано -  кръвта се раздвижва и се образува колаген, който опъва.

Затова бях споменала някъде, че вместо него , масажирам един вид лицето си докато нанаясам кремът си с правилни движения , пак се раздвижва кръвта все пак, но понеже той попива бързо има наистина стотици клипчета как се прави масаж на лицето само с масло и правилни движения Simple Smile сами вкъщи.
Те са по-дълги и съответно действат по-добре за опъването на кожата Simple Smile

*В доста салони се предлага за около 50лв, но и вкъщи е лесно за изпълнение с правилните движения описани в клипчетата и с малко ароматно масло Simple Smile

Докато го правех наистина след време се усети освежаване, особено по челото, но да си призная нещо ме домързя по едно време и спрях ...

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 09:54 от AniNe

# 469
Аз го правя с гуа ша масажор и задължително предварително нанасям масло. Както писаха горе, има доста видеа, които ги търся в ютуб най-често

# 470
Да, да. Задължително с масло. Плочката съм я срещала, но никога не съм се зачитала какво е. Наистина изглежда много практично и удобно. Трябва да се заема отново.

# 471
Масажът като цяло е хубаво нещо. Но нека бъдем коректно - от него не се образува колаген. Щеше да е много хубаво, но не става.

# 472
Аз също го правя при намазана кожа. Плюс, че ползвам и емулсия колаген. Колко и за какво помага незнам.

# 473
Момичета, понеже днес бях на диагностиката на кожата, резултатите малко са лоши. Та затова приемам препоръки за крем, който ще е за дехидратирана мазна кожа с разширени пори + с нарушена бариерна функция. Благодаря предварително!

# 474
Къде ходихте на диагностика?

Момичета, понеже днес бях на диагностиката на кожата, резултатите малко са лоши. Та затова приемам препоръки за крем, който ще е за дехидратирана мазна кожа с разширени пори + с нарушена бариерна функция. Благодаря предварително!

# 475
Къде ходихте на диагностика?

Skin Expert Center, това е в Русе.

# 476
Момичета,
тук съм, за да похваля отново този крем на Nuxe Nuxuriance Ultra Alfa [3R]

Вчера сутринта бях  доста подпухнала в лицето, защото не бях спала добре, изморена. Мих се с хладка вода, мажех серум, хидратиращ крем, под очичките също. Но пак нещо не беше като трябва. Изкарах последната мостра от това кремче и наистина ме освежи. Много съм доволна наистина.

# 477
  • Някъде там
Набързо разгледах темата. И попаднах на няколко добри отзиви за този околоочен крем.
https://www.notino.bg/clinique/all-about-eyes-ochen-khidratirass … ssh-krem/p-66601/

Търся от доста време някой, който да подобри поне малко тези мои отоци/подпухнали очи. Масово на кремчетата пише тъмни кръгове. На мен това не ми е основният проблем. Прикрива се. Но подпухналостта поне малко искам да я намаля вече и затова ми харесва, че още в описанието на това кречме се споменават отоците, а не само тъмните кръгове.

Някой има ли отзиви за него?

https://galen.bg/svr-refresh-re-dneven-izglazhdasht-i-tonizirash … otiv-brachki-15ml, този препоръчвам. Може да се държи в хладилник, действа освежаващо и наистина помога при отоци.
Искам и да попитам за така нашумелите в тик ток Yenges, на шега си закупих milky way drops, тествам ги от седмица и кожата ми ги изпива, порите са ми по-затворени и тена ми някак си е избистрен. Някой пробвал ли е техни продукти - кои си заслужават?

# 478
Аз имам два серума на Yenges - с Витамин C и Хиалуронова киселина. Доволна съм. Витамина слагам вечер.
Набързо разгледах темата. И попаднах на няколко добри отзиви за този околоочен крем.
https://www.notino.bg/clinique/all-about-eyes-ochen-khidratirass … ssh-krem/p-66601/

Търся от доста време някой, който да подобри поне малко тези мои отоци/подпухнали очи. Масово на кремчетата пише тъмни кръгове. На мен това не ми е основният проблем. Прикрива се. Но подпухналостта поне малко искам да я намаля вече и затова ми харесва, че още в описанието на това кречме се споменават отоците, а не само тъмните кръгове.

Някой има ли отзиви за него?

https://galen.bg/svr-refresh-re-dneven-izglazhdasht-i-tonizirash … otiv-brachki-15ml, този препоръчвам. Може да се държи в хладилник, действа освежаващо и наистина помога при отоци.
Искам и да попитам за така нашумелите в тик ток Yenges, на шега си закупих milky way drops, тествам ги от седмица и кожата ми ги изпива, порите са ми по-затворени и тена ми някак си е избистрен. Някой пробвал ли е техни продукти - кои си заслужават?

# 479
В крайна сметка закупих ктози серум за отоци под очите, докато е доста намален в Galen.

SVR AMPOULE REFRESH
https://galen.bg/svr-refresh-re-dneven-izglazhdasht-i-tonizirash … otiv-brachki-15ml

Някой го беше препоръчал, само не видях можеше ли в хладилник и не съм сигурна колко точно количество, колко "голяма трябва да е капката", но ще бпробвам Simple Smile и ще дам обратна връзка Wink

Общи условия

Активация на акаунт