Професия учител - 19

• 45 799
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Майничка
Ох, с меда става голяма цапаница при малките. То и при големите, де. Провери все пак дали няма предвиден такъв ритуал в училището, да не се дублира. Ако има, мъфинче или бисквитка ще бъдат по-удачни.

# 391
И дали някое дете не е алергично.

# 392
За първа година ще съм класна на 5.ти клас. В първия учебен ден какво правите освен да ги запознавате с програмата, правилника на училището, запознавате си. Правите ли украса на стаята, подаръчета? Нашата стая е ужас като цяло.

# 393
Аз правя някаква семпла украса с балони, вземам бонбони да ги почерпя и някакво малко подаръче. Миналата година им правих магнитчета- поръчах копчета с цифрата 6, пликчета за опаковане и магнитчета от сайта на ем арт. Взех и по една химикалка.
Учебниците ги връзвам с панделка.
За тази година поръчах от един сайт за рекламни материали по един молив, химикал и линия 20см. Вече са 7 клас,ще им трябва линия и молив, а те няма да си направят труда да си вземат.
Между  другото в този сайт имаше комплект от 6 малки цветни моливи на някаква цена около 0.50- 0.60 лв, което е много бюджетно, а и подходящо за подарък в начален етап.

Редактирам се- по 0.42лв са:
https://ideagift.bg/reklamni-suveniri/eko-podaratsi/molivi/kompl … livi-6-broya.html

# 394
здравейте , моля за съвет Simple Smile
Тази година ще съм класна на 1ви клас
Да им взема ли подаръци ? питка ? нещо ?
На моите ученици ( не са първи клас) взех магнитни, на които пише "успешна учебна година". Ще прибавя и по един химикал към магнитите. За първокласници обикновено пишат " на добър час в първи клас" или нещо подобно

# 395
  • Върху лъчите на Слънцето.
Здравейте!
Реших да инсталирам безплатния учителски пакет Oficce 365, достъпен с регистрациите, дадени ни от МОН. Инсталираха се успешно, но не мога да използвам собствените си файлове. Не ме допуска до тях, защото иска да въведа отново регистрационните данни. Тогава ми изписва, че на устройството е включен друг акаунт от организацията.
Предлага ми възможност за въвеждане на продуктов ключ, но аз не разполагам с такъв.

...

Изтрих пакета, инсталирах отново, но пак не се получава.
Реших да потърся решение тук, преди напълно да се откажа.
Благодаря!

# 396
  • Добрич
С лицензионния код от дигиталната раница  не става, така ли?

А файловете налични ли са? Ако операционната система не е пипана, би трябвало да са запазени.

От описаното се замислям, че може би на устройството са се получили два акаунта и съответно файловете на всеки акаунт са достъпни само за него.

Когато се проверят акаунтите през контролния панел, колко са?

# 397
Откъде може да се изтегли безплатен офис пакет? Дали ще стане за таблет?

# 398
Здравейте, колеги!

Някой може ли да ми каже как мога да се откажа от диференцираното заплащане. Само с декларация до директора ли става?

# 399
Колеги, днес подавах документи в различни градини и училища, но на едното място не ми входираха документите пред мен, нито ми дадоха листче с входящ номер. Казаха ми само, че ще ги входират след малко и ме изпратиха.

# 400
  • European Union
Странна птица, както и Вела е казала, в дигиталната раница има продуктови ключове. (Като се влезе в раницата от 9те точки горе и после Лицензи).
Ако твоите файлове са записани на твърдия диск, трябва да можеш да ги отваряш. Ако преди това си била с друг личен облак, най-вероятно файловете ти са там и трябва да си ги свалиш на компютъра.

Jenq_82, за първи път чувам някой да иска да се откаже от диференцираното заплащане. Нямам и идея как се случва. Защо изобщо е необходимо да се отказваш от нещо, което вече си изработила.

# 401
  • Добрич
Колеги, днес подавах документи в различни градини и училища, но на едното място не ми входираха документите пред мен, нито ми дадоха листче с входящ номер. Казаха ми само, че ще ги входират след малко и ме изпратиха.
Това си е нарушение от където и да го погледнеш.
Или служителят е крайно небрежен или е умишлено и не са входирани и после решават кои ще входират (тези, които не конкурират избрания кандидат).  Аз бих отишла отново, за да си поискам входящия номер и да видя как ще ми го дадат. Би трябвало да го "извадят" от тетрадката за входиране. Ако вече си имат техен кандидат нищо не  губиш... Ако си нямат входящият номер не би трябвало да не им е проблем.

# 402
Защо пък да не ги входират? И да имат кандидат, не пречи да извикат още 100 други на интервю и да одобрят пак техния.

# 403
Защото няма как да назначат техен човек, ако се появи друг с по-висок ценз.

# 404
Защото няма как да назначат техен човек, ако се появи друг с по-висок ценз.
Това са измислици. Винаги има как. Нали затова са интервютата с критериите и точките по тях.

Общи условия

Активация на акаунт