Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 492
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Някой беше публикувал тук пост на някакъв недоволен служител ,който се заканваше,че ще издава всичко предварително.Постът беше от ФБ и това ,което беше писал се оказа абсолютно вярно.Какво ли стана с него?
Този недоволен служител се покри (и го изритаха от ФБ групите в които пишеше), заото го хванахме да преписва от нашата тема. Инак да позна разпределението на първите три отбора, както и детайли от втория и третия ден, но после прогнозите му издишаха.
Ето един друг (по-ранен), който нарочно не пусках досега:

Забележете частта за табелата на Силните. Ето тук още една снимка свързана с същото:

"Непобедими" всъщност е задната страна на табелата на Храбрите: една "невинна" и напълно "случайна" грешчица, която аз лично направих преди месец и нещо в същата тази тема (и сума ти шаранчета се изловиха на това) JoyJoyJoy

Сега искам да пусна нещо друго. Този колаж го намерихме точно след края на снимките:

Да ви прилича на някой, например:
Скрит текст:

# 631
Аз си мисля, че този човек реално има информация отвътре, но просто малко преувеличава и украсява допълнително.

Интересното е от къде изтече информацията за финалната 4ка. Поне до сега победителя не е ясен, макар че очаквам скоро и това да се разкрие

# 632
Нямах време да изчета всичко, съжалявам за което, и сигурно сте го обсъждали и преди, но знае ли се кой е на финал в Гривните?

# 633
Лелеее, това съм го пропуснала. И кои са във финалната четворка?

Аз си мисля, че този човек реално има информация отвътре, но просто малко преувеличава и украсява допълнително.

Интересното е от къде изтече информацията за финалната 4ка. Поне до сега победителя не е ясен, макар че очаквам скоро и това да се разкрие

# 634
  • София

Този Е.Т. може да е същия, от който взех снимките на стопанството, там имаше и няколко клипчета от арената в Езерец и от битката оранжеви/лилави от неделя. Но после всички тези постове бяха изтрити. Но пък има и друга версия, че е познат на някой от отпадналите от лилавите. При всички случай, достоверността на инфото е само за началото на сезона и после нататък запецна и се покри (и разбира се се хвана на моята въдичка за табелите Joy ).
Относно топ 4, излязоха от следенето на профилите (разбира се Биляна Heart ) за това кой кога почва с активността си в ИГ, като Гешев и Добрин са били последните. После някой друг писа за Радо и след това "едно птиченце" писа на Билянка за Марто. Друг някой беше писал за Микяй (сега разбрахме и как става червен) че стига до обединението (после потвърдено отново вчера май беше). За Анжела знаем от нейна позната на позната, която писа тук в темата, че ставала най-напред класиралата се жена за сезона, и че тя била "сивият кардинал" на зеленото племе и това са.
А, също така Гешев си го издадоха на Чакалкаста (който има търпението да ги слуша 2 часа и половина, там казаха доста интересни неща)

# 635
Направо са като две капки дуранкулашка вода:

Нямаше ли и Рълев такава карикатура? 👀

# 636
  • София
На Рълев, същата фирма е правила рисунки по стените на новия му кабинет (запомних ги тогава и затова тази снимка ми направи впечатление)
Много Благодаря за напомнянето JoyJoyJoy

# 637
  • Другата България
Няма да се съберат Силвия и Галина в едно племе, но това беше чисто моя хипотеза, познавайки манталитета на Тупарев и търсенето на интригата и сеира във всичко. Така е с хипотезите, понякога се оказват греда.
И понеже този сезон не си играя на хипотези /което много ми липсва Blush/, но няма как паралелно с двата формата, та малко инфо за Силвия Радулова, някой ме питаше по-назад, но нямах време тогава.
Всъщност, не знам писали ли сте тук, че има и още една локация, наречена Изолатор?
Та, за Силвия. Силвия успява да влезе в много силна женска коалиция, в която е и Анджела, но в определен момент  малко се уплаши, че няма как да продължават само жени, и двете започват да номинират хора от тяхната коалиция. Естествено, после номинираните стават те двете, като Анджела успява да се спаси, Силвия отпада, но попада в Изолатора. Откъдето отпада окончателно.
Изолаторът се “внедрява“ след Блатото.
На отпадналите участници им предлагат да отидат там. Предупреждават ги, че условията са тежки и не всеки се съгласява.
Всяка седмица се състезават помежду си и последния отпада /обикновено са по трима човека/.
Накрая последният влиза директно във финалните 9.
Силвия не успява да стигне до тях.

# 638

На мен повече ми прилича на Калоян

# 639
И какво сега и силна женска коалиция не успява да вкара жени в топ 4 Joy

# 640
  • София
А стига де, 5-та локация !?!? Какво ли още да очакваме да измислят?
И моето миньонче са го номинирали, толкова ли им е взела страха на тези мъжаги, че искат да се оттърват от нея?
Инак този изолатор пасва със по-ранен пост от някого тук, че имало и отшелник, сега ако излезе, че и лилавите са още в играта съвсем ще се объркам Joy

# 641
И Добрин, и Раду и другите двама от последната четворка, не я запомних изцяло, ми харесват за победител. Wear Crown

# 642
Не са в играта. Излизат техни тик тоци, които го опровергават: https://vm.tiktok.com/ZGeEUkorK/

# 643
  • София
Не са в играта. Излизат техни тик тоци, които го опровергават: https://vm.tiktok.com/ZGeEUkorK/
Гледах го и аз това, ама все пак дали не излиза в много подходящ момент? И все пак всичките са със железни договори и без разрешение от продукцията няма да рискуват да го пускат това видео.
И как да си обясним ето тази снимка (аз чак сега намерих време да я извадя, че епизодите едни дълги, трудно се търси):

Защо му е анцунг на доктора, след като нали си е отишъл вкъщи след битката. Най-малкото са имали подготвена пълна екипировка, която да не се ползва въобще. Като ги знам какви стипци са, защо да се отпускат за облекло което няма да се ползва?

# 644
Скрит текст:

На мен повече ми прилича на Калоян
Калоян, не, не ми прилича.
Скрит текст:
Истината е в детайлите. Wink
Ушите на Калоян са други; при усмивка скулите са различни.

Общи условия

Активация на акаунт