Спойлери от реалити предавания - тема 19

• 231 496
  • 1 285
  •   1
Отговори
# 615
Има ли инфо кой влиза в къщата на Биг Брадър? Четох инфо, че ще е сезон с популярни лица, предимно популярни в интернет, инфлуенсъри.

Качени са вече 4 визитки в сайта на Нова от избор на зрителите. Може да гласуваме тази седмица.
15 ще влязат, а онлайн ще избираме от 12 човека да влезе един.

# 616
  • Другата България
Имаше ФБ коментар, че екипите на оранжевите под името Силни и зелен цвят (с имена и всичко) са били предварително изработени. И не можели да пуснат Силвия Радулова току-така да си ходи. Цитиран е тук, доста е дълъг.

Тя Силвия сама ще се наиграе. Ама ще поостане де....

# 617
Имаше ФБ коментар, че екипите на оранжевите под името Силни и зелен цвят (с имена и всичко) са били предварително изработени. И не можели да пуснат Силвия Радулова току-така да си ходи. Цитиран е тук, доста е дълъг.

Тя Силвия сама ще се наиграе. Ама ще поостане де....

Може ли да поясните, моля?

# 618
  • Другата България
Че няма да стигне обединеното племе.
И аз я харесвах, но сега вече не съм
много убедена.

# 619
Сега червените ще се бият всеки срещу всеки ?!
Има ли инфо кога отпадат Борисенко и Хамериканеца ?!

# 620
Нали вчера имаше информация, че жълтите и сините се разпадат, а по-нататък в играта се виждат бивши сини облечени с червени екипи. Може ли разяснение от запознати.

# 621
  • На Изток от Рая
И аз това се чудех, защото Анджела от зелена става червена, а нали червените се разпадат

# 622
Дали не е възможно да има някакви врътки и размени като миналата година?

# 623
Нали вчера имаше информация, че жълтите и сините се разпадат, а по-нататък в играта се виждат бивши сини облечени с червени екипи. Може ли разяснение от запознати.
Това става поради загуба на залог от (определено) племе от съботните битки за кастинг за All Stars. Съответното племе губи залога и изпраща свой играч при друго племе. Това е врътката Wink (предполагам).

# 624
Знае ли се кои са на All Stars кастингите освен Мартин и Денислава?

И за Гривните ми е интересно - Мирослав нали го следваха доста участници, сега не го представиха? Влиза като резерва или е било фалшива следа?

# 625
Не представиха всички в гривните. Има хора все още без визитки.

# 626
Знае ли се кои са на All Stars кастингите освен Мартин и Денислава?

И за Гривните ми е интересно - Мирослав нали го следваха доста участници, сега не го представиха? Влиза като резерва или е било фалшива следа?

Мисля, че ще влизат още хора, в подкаста с Ники Николов така ми прозвуча, като го питаха защо не се е спрял на познати лица. От отговора му ми се стори, че ще има туистове в тази насока. Не се видя и сред непредставените все още участници, той щеше да се забележи

# 627
Мирослав наистина го следват много от участниците, харесват снимките му + това:

# 628
  • София
За ИВ: Да успокоим всички нови в темата: Храбрите сега ще направят гръмки трансфери и червеното знаме отново ще се вее гордо на Арената.
И още нещо, Мери позна, че ще съберат Силвето и Генералшата в едно племе, знае тя цялото меню на Тупарев JoyJoyJoy

И най-сетне разбрахме защо на тази снимка бяха 3 червени и 1 синя (тя била от битка на отшелниците). Ама едната от червените ми се струва точно генералшата, така че тяй май си поостава в играта.

# 629
Някой беше публикувал тук пост на някакъв недоволен служител ,който се заканваше,че ще издава всичко предварително.Постът беше от ФБ и това ,което беше писал се оказа абсолютно вярно.Какво ли стана с него?

Общи условия

Активация на акаунт