Голямото РЕДЕНЕ и ПЪРВО КЛАСИРАНЕ – седмокласна 08.07.-15.07.2024

• 156 285
  • 2 774
  •   1
Отговори
# 1 605
В ПМГ на първо желание. Щастие при нас!

# 1 606
Колко е минималния бал при туес

# 1 607
Леле, честито на успешно класираните!

Нищо не мога да видя, дава ми An error occurred during execution; please try again later.

# 1 608
Махнаха мин балове

# 1 609
Приета, първо желание СХН в нейната си МГ, с бал 469 Heart
Рекордно висок минимален бал за паралелката, откакто следя статистики, изпреварила е немски и английски в езиковата, закъдето натисках аз.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 19:43 от Lúthien

# 1 610
  • София
Младежът е приет точно според прогнозата ми - ФЕГ ФЕ/АЕ. Стига му и за 1АЕГ, но тя е след ФЕГ. Отиваме на второ класиране за 2АЕГ, където го делят 4 точки. Но и така е щастлив.

# 1 611
къде трябва да се видят?

# 1 612
  • Пловдив
Тъкмо си отворих третото кенче и ММ изкоментира, че по-добре МОН да публикува класирането, че съм щяла да се напия и накрая да не видя резултатите и в канала им във Вайбър публикуваха, че класирането е излязло.
Приет е в двете области точно това, което желаеше най-много. Сега остава на него избора, да каже къде ще го записваме.
Седмокласната епопея свърши, поне за мен Joy Да се пържи той, макар че си каза, че предпочита Правец.
И в този ред на мисли - има ли и други съоткачалки с деца приети там?

# 1 613
В желания
Пак се появиха

# 1 614
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Тъкмо се прибрахме от зъболекар и викам, хайде да погледна, за всеки случай и гледам, сайта блокира, веднага си казах, аха, правят нещо, рефрешнах 2-3 пъти и се появиха, та младежът или ще става багерист или екскурзовод, ако мръдне нагоре на второ класиране. Smile
Няма минимален бал в таблицата при нас.
Иначе, човекът и дипломата си взе, та всичко ни е наред и можем да участваме във второ класиране и дори да се запише, ако реши.

# 1 615
Колко е минималния бал при туес
473.50 Системно
470.50 мрежи

# 1 616
  • София
В едни 30 сек, в които се отвори сайта - смятам, че видях - приети на първо желание в 133 с руски!!! Дано само не ми се е привидяло!
Честито на всички, които са попаднали където са искали!!!!

# 1 617
Аз не мога да вляза, но ММ успя! В НПМГ сме с физика и математика! Много е щастлив! Аз се отдавам на скариди и бело Heart Eyes Обичам ви!
Много, много се радвам за вас! Ще са съученици и моят е приет там!
Наздравееееее!

# 1 618
В секция класиране има само училището, в което е приета по първо желание и нейния бал. Няма минимален бал.
Къде точно се вижда?!

# 1 619
знам, че е дъвкан въпросът, извинете ме, но за Второ класиране трябва да го запиша където е приет на първо и да подам заявление за второ, или само заявление и във вторият вариант в кое училище?

Общи условия

Активация на акаунт