Изненада за екипа ми! Моля за идея

• 3 218
  • 43
  •   1
Отговори
Здравейте,имам малък бизнес. Екипа ми е от 19 човека и жени и мъже. Искам да им организирам нещо интересно,но как да е интересно и за двата пола идея си нямам. Намерих готина зала с бар и съм до там.Моля,помогнете ми с идея Sad Ако сте ходили на нещо интересно и запомнящо,ще се радвам да споделите.На рисуване съм ги водила.

# 1
Най-голяма посещаемост от моя отдел има, когато организираме боулинг. Всякаква възраст и националности сме, а това всички могат да го играят, независимо дали им е за пръв или стотен път

# 2
А какво е съотношението мъже/жени, на каква възраст са повечето? Зависи и с какъв бюджет разполагаш, вечер или през деня ще се провежда събитието.
Вариант е и да пуснеш за гласуване две/три опции - така и екипът ще има усещането, че е избрал.

# 3
Боулинг, escape room, миниголф.

# 4
Свободен ден, бонус...

# 5
Имат. За рожден ден,бонуси всяка година за празниците.

# 6
Искаш нещо в конкретната зала ли, не разбрах? През деня или вечерта? На закрито или на открито? Дай повече насоки.
Иначе подобно на вече предложените - пейнтбол, боулинг, ескейп руум, театър (някоя завабна комедия), стенд ъп комеди (тъкмо има и бар за консумация, поне някои де).

# 7
Разделяне на 2 отбора и куиз между тях, с награда и за победителите, и за победените, караоке вечер също може.

# 8
На кръчма ги заведи не на рисуване!

# 9
Да, куизовете също са много забавни Hands Ok Hand

# 10
Още един глас за куиз, като отборите да се разпределят чрез жребий,  за да няма сърдити. 19 души,  ако ги оставиш сами да се делят, ще се разделят както са на групички и в момента, та накрая все някой ще е недоволен. Разбий им стереотипите поне за малко, на разни тиймбилдинги съм попадала в отбор с най-различни хора и това наистина е разширявало хоризонта. Как иначе бих разбрала,  че шефката ми в детска възраст е яздила коза Joy, а тя научи, че аз съм яздила магаре. За една свита колежка начучих, че е тренирала спортна стрелба, след като заби в земята всички мъжки пуяци на стрелба с въздушна пушка. С един колега, когото преди не харесвах, направихме най-високата кула от царевични пръчици и клечки за зъби. Пак не го харесвам, той мен също, ама сме в по-добри отношения.

# 11
Кетъринг фирма, хубава храна и достатъчно пиене.

# 12
Заведи ги на катамаран с преспиване.
Това ще го помнят.

# 13
А някаква фирма, която организира тийм билдинг игри?
Знам, че Кукушев участва в такава, но не си спомням името. Fun нещо си може да беше.
Правеха някакви неща тип Фермата:
- Торби с пясък носиха.
- Въжета дърпаха.
- Целиха чаши с прашки.
- Правиха торти и ги украсяваха (с готови блатове).
- Да си напишат името на глаголица.
- Да направят хляб като съберат продуктите по трасе с препятствия.
- Сватба - отбор крадци и отбор пазачи. Ще откраднат ли булка за младоженеца?
- Да се качат по пилон като си режат и забиват колчета за стъпала.

# 14
  • София
Кетъринг фирма, хубава храна и достатъчно пиене.

+  финансов бонус за полугодието.
От това по-голяма и приятна изненада няма.

Общи условия

Активация на акаунт