Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 672
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • при късмета
Мъжа ми сутрин ми прави кафе, нищо, че излиза много преди да съм станала. Днес си гледам чашата доста пълна и загрях, че я е оставил на машината. Автомат е и се самопочиства преди да изключи, та и тази вода в чашата

# 196
За да не разводяваме тази тема, пуснах отделна за планетарния фасцит, заповядайте Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1672633
Коя планета куца? Марс или Венера? Wink))
Муня, муня куца! Идеално ми се получи в духа на темата Laughing

От вчера - мъжът ми излиза на терасата и чувам как започва да си реже ноктите. Аз в шок, възмутено му правя забележка, той - Какви нокти? Режа босилек да правя песто...

# 197
  • София
От вчера - мъжът ми излиза на терасата и чувам как започва да си реже ноктите. Аз в шок, възмутено му правя забележка, той - Какви нокти? Режа босилек да правя песто...
Размишлявам как успя да чуеш рязане на нокти...

# 198
Ако реже с ножица и се чува подобен щракащ звук... а и може би не за пръв път чува да се случва такова нещо на терасата, дали от него или от съседи отгоре и прочие. За нещастие - за последното говоря от опит.

# 199
Днес един мъж си режеше ноктите на паркинга пред блока...беше без кола, явно чакаше някого, но чувах нокторезачка от доста голямо разстояние.

# 200
Днес един мъж си режеше ноктите на паркинга пред блока...беше без кола, явно чакаше някого, но чувах нокторезачка от доста голямо разстояние.
Тц, тц, тц...на какво заприличаха тези мъже?! И нокторезачки си носят, сигурно и несесерчета в чантите Simple Smile

# 201

На мен ако някой ми изтълкува по такъв начин случаите, в които съм запалила цигара обратно (особено, когато я вадя от табакера), ще му се случи нещо много непредвидено и много неприятно Rage

Да, това също е знак, че трябва да се махат цигарите Grinning

# 202

На мен ако някой ми изтълкува по такъв начин случаите, в които съм запалила цигара обратно (особено, когато я вадя от табакера), ще му се случи нещо много непредвидено и много неприятно Rage

Да, това също е знак, че трябва да се махат цигарите Grinning
...или да се игнорира дразнителят (често - бивш пушач) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 203

...или да се игнорира дразнителят (често - бивш пушач) Stuck Out Tongue Winking Eye

И така може Grinning

Ама и като пушех и  като правех това с обратното запалване, сама си го казвах - ех, знак да ги махам

Joy

# 204
   Може и да трябва да се махне нещо, но не цигарите. По-скоро не нещо, а някой Simple Smile. (Има само едни хора, по-досадни от пушачите - непушачите.)

# 205
Факт е че бивши пушачи обикновено се са по-малко толерантни към пушачите, отколкото хора които никога не са пушили. И го казвам като пушачка, дето също няма задръжки да прави забележка ако някой пуши където това не бива да се случва. Съобразявам се винаги с тях, ама прекаляват понякога. Приятелите ми които никога не са пушили, често предлагат те да се съобразят с мен и не смятам че е само от кавалерство. Хем знаят че не съм пушач дето му треперят ръчичките ако не пуши час-два и че не възразявам ако седнам някъде а аз трябва да излизам навън за да запаля ако реша.
Това да запалиш фаса наистина е ужасно, мога само да съчувствам. То да ти мине меракът за много време напред...

# 206
   Може и да трябва да се махне нещо, но не цигарите. По-скоро не нещо, а някой Simple Smile. (Има само едни хора, по-досадни от пушачите - непушачите.)
При положение, че пушача пали наобратно какво трябва да махне?
Ако нещо съм ви досадна, не ме четете.
Поста ми беше към Ивекс. Написах го на майтап. С нея се знаем, тя е схванла бъзика.
Вече вие защо така реагирате и подскачате не знам.  Търсете си проблема във вас.
Все едно съм ви взела цигарите и съм ви ударила два шамара.
Айде малко се осъзнайте, нещо много издребнявате ми се струва.

---

Нати, тъй сме на цигарена тема ето ти една мунска история.
Това сме го правили и двете с майка ми.
Правим сутрешно кафе, отиваме на тераската. Палим. Имахме пластмасова чашка с вода където да тръскаме и отделно бурканче за фасове.
И спим и пием кафе, пушим. Ама по едно време вместо да пийна от кафето, пий от чашата където се тръска пепелта Joy
Голяма гадост ти казвам Joy
Не сме го правили в един ден, различни. Ама е гадост голяма.

# 207
   Елора, спокойно, моето също беше шега. Това за пушачите и непушачите е виц, дори не съм го измислила аз. Изненада ме с тази бурна реакция, дори специално погледнах нагоре, да не би да съм те обидила с нещо неволно, но не открих. Ако е било обидно, извинявам се.

# 208

И така може Grinning

Ама и като пушех и  като правех това с обратното запалване, сама си го казвах - ех, знак да ги махам

Joy
Аз пък нито веднъж не си го помислих Simple Smile
Значи ти просто си била готова с вътрешната мотивация, аз не съм.
Когато съм готова (ако съм), няма да ми трябва външна, нито знак.

# 209
О да, това с чашите сигурно няма пушач дето да не го е правил Grinning
У приятели пък се е случвало пием бири на терасата примерно, свечерява се но на нас това не ни пречи...  докато някой не вдигне чашата, "набедена" за пепелник - щот` сме много умни, абсолютно същата голяма пластмасова чаша, в каквато надигаме и бирите Joy Компот от фасове, бляк!

Тоя викинг с опасното сирене за който ви разправях скоро, той е голяма скица. Решава по някое време да спре цигарите, съответно пепелници не му трябват. И постепенно всичките биват по негови думи "осиновени" от приятелите му, той често кани гости. Да, ама отказването не го държи за дълго и пак му потрябва пепелник. Неговите са все спомени от някъде, той не отива ей така да си купи какъвто и ще да е. Съответно решава че ще ползва по някоя чаша докато се появят достойни заместници. У тях чашите му за чай/кафе са един тип - тези големите дето всички ги знаем, само цветове и шарки различни. Набеждава някоя че тя ще е пепелникът и така... ама от време на време му хрумва да ги върти, не ме питайте защо. Човек с ADHD за който твърдо установените навици са нещо много важно. Ами... и той бая пъти е сръбвал такава чорбица Grinning Или да тръсне в чашата с кафето. Това също не е хубаво, недейте пробва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт