Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • В страната на мечтите.
Днес един мъж си режеше ноктите на паркинга пред блока...беше без кола, явно чакаше някого, но чувах нокторезачка от доста голямо разстояние.

Ние наскоро ходихме на разходка в Ловеч и на средата на центъра един мъж седеше прав и си режеше ноктите с нокторезачка Close  Доста гнусно...

# 211
Така е Кубратова, най-лесно става  като го поискаш.
Че ако се спират щото трябва, не става, малко е насилствено.
И дори аз сега съм някакъв шантав непушач, който пали отвреме навреме.
И наистина аз ги спрях и ми беше лесно, защото не исках вече.
Но трябва да знаеш, че това пушачите са особен вид.
Сякаш имаме един демон, чудовище, живее си. Няма такова нещо като бивш пушач.
Преди месеци самата мисъл, че никога няма да пуша ме побъркваше, затова чат пат храня демона.
Всъщност това е психиката след толкова години, ама аз му викам демона Joy
Ох, в последно време хапна повече и сега ще го сложа на диета.Joy

# 212
   Обичам да си купувам сувенири от местата, където съм била, но не обичам прахосъбирачки. Разни гипсови кулички Пиза и подобни няма да си купя. Само ако е нещо наистина характерно и красиво. От Гибралтар, например (едно доста тъпо място), имам един от най-хубавите сувенири - една сребърна маймунка. Хората там продават диаманти, маймунката беше държач за пръстени в един магазин. Диаманти не си купих, но маймунката ми я продадоха Simple Smile. От това по-характерно за Гибралтар, нямаше какво. А като няма какво друго, избирам си по някой пепелник. Поне е използваем сувенир. Наскоро си счупих парижкия и много се натъжих... Сега се налага пак до Париж да ходя, да си купя Simple Smile.

# 213
А, аз си имам други демони, не са цигарите - те са безобидни, не мога да ги въздигна в демон чак...
Муня днес се прояви втори път, ама добре, че фурните са с таймери - тръгнах да правя тортички в чаши, извадих си продуктите да добият стайна температура, наредих прибори, съдове и пошове като в операционна,  сложих да запека орехи на фурната и седнах в хола да си допия кафето.
По едно време чувам от кухнята таймера и се чудя кой и какво готви, като съм сама, пък и да не съм, пак няма кой друг...Така съм се отплеснала, че съм забравила напълно, че пека орехи - бяха си таман обаче. И къде мислите, че съм се отплеснала - тук, във форума, поврага...

# 214
  • В страната на мечтите.
А аз днес правих панирани пилешки крилца, изваждам си аз галета от буркана, брашно и яйца и започвам да топвам, докато след второто не ми се стори, че тази галета нещо не изглежда както трябва и като я помирисах и какво се оказа? Кокосово брашно!!! Нямам никакво обяснение какво съм си мислела когато съм слагала това брашно в същия буркан като галетата и не съм го надписала. Добре че се усетих след второто и за другите си сложих нормална галета Joy

# 215
То става и с него, ако не те бърка че намирисва на сладко Grinning

# 216
  • В страната на мечтите.
Ами при мен не стана да ти кажа. Отвън изгоряха, а отвътре бяха сурови тези двете, които все пак реших да изпържа и да видя какво ще стане. Пак нещо съм объркала явно, ама аз като казвам, че не съм за кето с тези странни брашна... Joy

# 217
Те не са задължителни, не бой се Grinning Аз ги пробвах наред отначало де, нали трябва всичко да се опита Grinning
Ами да си гледат работата, манджата ми да мирише на пасти хич не е моето, добре съм си и на прости кифтета! Joy

# 218
Никога не съм се брояла за "кулинар". Опитвам разни неща през последните няколко години. Понякога се получават. Друг път...
   Уча се. Както казва малката ми дъщеря, която редовно ходи да яде при баба си: "И ти готвиш много добре, но си млада и нямаш опит. Като стигнеш възрастта на мамито, сигурно и по-добре от нея ще готвиш." Права е сигурно, едва на 52 съм Simple Smile.
   Ето какво стана с последното ми сладко от боровинки:

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 01:14 от Clotilde

# 219
Във фейса ми попадна една група-Провали в кухнята, там какви красоти могат да се видят-от овъглена манджа във вид на магма до кекс тръгнал да търси собственика си....Цяло изкуство, препоръчвам!😆😆😆

# 220
И аз тъкмо тази група щях да препоръчам на Кло ✌️ Там какви муни сме 🤣🤣🤣

# 221
  • София
Ами при мен не стана да ти кажа. Отвън изгоряха, а отвътре бяха сурови тези двете, които все пак реших да изпържа и да видя какво ще стане. Пак нещо съм объркала явно, ама аз като казвам, че не съм за кето с тези странни брашна... Joy
Кокосовото брашно е много хигроскопично, доста повече от обикновеното. Имам рецепта за НВ хляб и на 200 г ядкови брашна (кокосово + бадемово) се слагат 400 г вода. И си попива, не е като кексова смес

# 222
  • София
Напред една клиентка ми издиктува мейлът си. Например нещо от рода на ana252@gmail.com като пояснява, че ana е с малко а. Муня пише под диктовка дусловно следното : anasmalkoa252@gmail.com и се усетих в мига преди да натисна запис на документа. Не се издадох пред клиентката, но я познавам и със сигурност щеше да се посмее от сърце без лоши чувства. Обаче аз нали да си пазя професионалния имидж, та си замълчах. Bowtie

# 223
Аз пък вчера сипвам печени орехи в чопъра да ги меля за торта. И забелязвам, че изолацията на кабела при връзката му с корпуса се е оголила и се виждат две жици. В първия момент се изненадах, и докато продължаваше изненадата ми, се чух да възкликвам радостно "Еее, колко хубаво!"
Сигурно звучи странно, но много го мразех и чаках с нетърпение да даде фира някоя част, че да купя нов, за да не трупам повече от един работещ уред в една кухня. Достатъчно ми е, че с всички уреди, съдове и прочие зареждам две кухни, за да имам еднакви условия за работа и в градската, и в селската къща.   

# 224
И забелязвам, че изолацията на кабела при връзката му с корпуса се е оголила и се виждат две жици. В първия момент се изненадах, и докато продължаваше изненадата ми, се чух да възкликвам радостно "Еее, колко хубаво!"
Сигурно звучи странно, но много го мразех и чаках с нетърпение да даде фира някоя част, че да купя нов,
Това ме развесели! Joy Добре написано. Благодаря, че прочетох нещо дето да ме усмихне. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт