Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
И от канабис нямаше да е зле. Но по-рано щяха да забележат. Simple Smile
То между другото плацебо ефекта е голяма работа. Мислиш си, че пиеш гинко и има ефект като от гинко.
Моят син е като майката на vita. Той бере всякакви неща и прави от тях отвари, суши ги, тинктури прави. Сега имам в хладилника тинктура от люляк, ама ми се живее и още не съм я пробвала. Joy

# 331
Пробвай я смело, прави се даже сироп за пиене, както правят от рози примерно, не е страшно Grinning

# 332
Опасни сте. Grinning Такова дърво съм виждала преди години в Пазарджик и го мислехме за гинко. Поне прилича на някакво такова като от семейство гинкови. Grinning
Подсетихте ме за един случай как като подрастваща бях набрала един плик с треволяк като съм си мислила, че е коприва. Прибрах се, варих я, полях си косата с нея даже и като си дойде мама от работа каза това нещо да се разкара. 😂

# 333
От рано сутринта започнах със задачките в къщи. Едва ми стигна времето за разкрасяване и в последния момент излязох.Вече на път видях,че съм тръгнала с домашните си чехлички😂.Беше късно да се връщам и цял ден бях с тях.Най-странното е,че много хора ги забелязаха и ме питаха на кой бранд са... Явно изглеждат луксозно😂😂😂

# 334
Така тръгват модните тенденции, ти какво мислиш... че не са половината от мунщини ли Grinning

# 335
  • София
Вчера излизах и точно видях 2 жени за има няма 30 минути с нещо такова
едната беше с розови а другата с черни чехли/джапанки
https://redlips-obuvki.com/product/damski-chehli-v-rozovo-F-140/
и аз си помислих, че е някаква нова мода
иначе  в къщи ходя с подобни джапанки.

# 336
Значи... аз имам такъв тип за вкъщи, ама ярко жълти. Ще утрепя модата ако изляза с тях, направо се гответе за нови трендове! Joy

# 337
Вас ви е смешно, но ако са същите джапанките носят ги сега такива някои наистина. Имам тези и са ми адски леки и удобни. Въпрос на вкус като с всичко, но не е нещо сериозно, ако по грешка сте излезли с тях. Тамън сте в тренда. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 338
😂😂😂 Хора,почти ги нацелихте ! Моите много приличат на тези,но нямат такъв ръб между подмитката и горната част,мечета също нямат,черни са и наистина са леки и удобни!

# 339
  • Майничка
Аз на лифта за х.Безбог видях една дама с такива, а в града е едва ли не всяка пета.😄

# 340
  • София
И с чорапки ги носят май, аз се кефя на такива нови трендове, в които удобството е на първо място. Като се сетя преди 15-20 години онея свръхтесни дънки с ниска талия и обувки на токче и остър връх и настръхвам

# 341
Действително са ми много удобни за вкъщи - лекички, меки и прочие... Но на излизането с тях вече тегля чертата, хеле пък с чорапи Joy Но и поначало нещо дето мяза на мекица буквално, че моите са жълти, мисля да го спестя на останалите хора навън.

# 342
Аз на лифта за х.Безбог видях една дама с такива, а в града е едва ли не всяка пета.😄
Със сигурност са по удобни от това с което аз изкачвах планина - едни тънки сандали, не планински и разбира се бях единствена обута толкова нелепо. Беше ме много срам, но ме стягаха обувките и в раницата си имах сандалите, та предпочетох тях вместо мазоли. 🤷🏻‍♀️

# 343
Студентка през Янчулевата зима (по-мъдрите ще че разберат) .  Само бурканите спасиха ситуацията. Майка ми ги качваше на  влака и и ние с брат ми ги чакахме в София.
Хареса ми колко деликатно си споменала нас, по-възрастните Simple Smile
Начи, не е имало кой да ви научи какво се прави в студентските години, когато си изпил парите за храна и не ти е за пръв път, но кака ви ще поправи този пропуск: Отивам на гости при ММ, който учеше в друг град. Петък, последен учебен ден и предстоящо пътуване с влак вечерта. Сутринта преди лекции преглеждаме с негов приятел общо наличните финанси и ми предават парите на ръка със заръката да купя обяд и когато те си дойдат от лекции, ще обядваме и ще поемем към гарата. Прибират се те, а на масата - разкош: дебели порции шунка, увити с разбити яйца и пържени на тиган, салати и други салтанати. Гладни, мъжете се нахвърлиха на храната и към края попитаха: "Абе, ти откъде взе толкова пари за храна?". Най-невинно отговарям: "Ами как откъде?! Нали сутринта ми дадохте..." А те: "Е, хубава работа, в тези пари бяха и тези за билети за влака..."
Не ме питайте как пътувахме, че още ме е срам Smile

# 344
   Е, на стоп, как Simple Smile. Само тихо, да не чуят децата ми, че ако те тръгнат да ми пътуват на стоп, ще им откъсна ушите.

Общи условия

Активация на акаунт