Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 678
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
   Е, на стоп, как Simple Smile. Само тихо, да не чуят децата ми, че ако те тръгнат да ми пътуват на стоп, ще им откъсна ушите.
Ааа, стопът си беше съвсем редовна практика, даже сама често пътувах от разкопките до града, ама в този случай пътувахме с влак все пак. То и затова ме е срам, я...ако бяхме на стоп, нямаше от какво да се срамувам Confused

# 346
  • Майничка
В тоалетната?
Първата част от вица е по реален случай.

# 347
  • София
Добре де, вината си е тяхна. Как ти дават пари за ядене, пък после част от тях били за влака.  Просто е нелогично да се дадат заедно, или поне да се каже предварително - еди-коя си част са парите за влака

# 348
Добре де, вината си е тяхна. Как ти дават пари за ядене, пък после част от тях били за влака.  Просто е нелогично да се дадат заедно, или поне да се каже предварително - еди-коя си част са парите за влака
Тъй, тъй, Светулчице, то няма начин мъжете да не са виновни, жена - никогаш! Stuck Out Tongue Winking Eye
Дали са казали или не, историята мълчи, пък и никой от нас не помнеше при разбора на ситуацията Simple Smile

# 349
Един колега от студентските ми години редовно пътуваше с влака гратис. Имаше си разработена постановка. Седни, силно "замислен". Когато кондуктора влезе да попита за билет, той продължава да е силно замислен. В един момент се сепва, поглежда кондуктора и казва "проверен ми е билета" и продължава да "мисли".
По дяволите, винаги работеше! Аз така и не се осмелих.

# 350
Мунско ли е от умора и след нощно пътуване да заспиш прав и да нацелиш касата на вратата?
Както съм наметнала 20 кг над нормата си, сякаш се готвя за зимен сън с дебело кожухче, пак добре, че не я изкъртих Simple Smile

# 351
Кубратова не си сама, като тийнейджър ми се случи.

# 352
Че аз се блъскам в какво ли не и без да задремя Grinning По едно време се шегувах че съм заоблила де що има ръбове из къщи, от постоянно блъскане в тях Grinning

# 353
Мунско ли е от умора и след нощно пътуване да заспиш прав и да нацелиш касата на вратата?
Както съм наметнала 20 кг над нормата си, сякаш се готвя за зимен сън с дебело кожухче, пак добре, че не я изкъртих Simple Smile
Не зная колко е мунско твоето, но не си сама; тази сутрин мъжът ми ме събуди рано рано, към пет, защото се хвърли от леглото! А то е много високо! Късмет, че не се е наранил, а седнал по дупе.
Сънувал, че го гонят афганистанци да му откраднат бъбрека и скочил! Още ми е смешно.

# 354
Абаджиева, речи на мъжа си да си актуализира листата на сънищата Simple Smile
Като стана (отворих по-точно) дума за заспиването на непривични места и в необичайни моменти, най-резилното ми заспиване беше права в междуградски автобус преди обяд след студентски купон, продължил до ранните часове на деня, демек не бях спала хич. Автобусът беше препълнен, стоях права и се опитвах да не дремя. Вдясно от мен явно един мъж се смили и ме покани да седна на мястото му. Веднага се отзовах, но бях по-бърза от него и направо се бухнах на коленете му и заспах, докато се надигаше да стане Simple Smile

# 355
Кубратоваааа! С глас се смея!🤣😂🤣
И за афганистанците също!

# 356
Сега и на мен ми е смешно, ама тогава ми е било нанагорнище.  Дори не си представям какво неудобство е изпитал човекът, но явно се е измъкнал от хватката ми, защото при събуждането ми стоеше прав до седалката и като срещна погледа ми, се усмихна съучастнически. Може и той да е имал горчив опит и буквално да е влязъл в обувките ми.
След този случай рано сутринта в 6.30 имах честта да заспя на рамото на съседа си по седалка - напълно непознат, отивайки към разкопките (ние спяхме в килиите за гости в близкия манастир и не пътувахме ежедневно, но който отиде в града вечерта, се налагаше да вземе ранен автобус и да е на обекта в 7.30), но това си беше направо безобидно и напълно благоприлично в сравнение с първото ми изпълнение. Човекът ме изтърпя и не мръдна през целия път.

# 357
  • София
Записвам родителите ми с изпълнения в духа на последните описани тук.

Първо майка ми. Когато е била уеничка, вървяла по улицата и се блъснала в стълб, на който учтиво се извинила.

После баща ми. Пред смаяния ми поглед преди няколко години седна в скута на една жена в тролея. Не помня дали просто не я видя, или тя го изпревари и се намести на мястото преди него. Не мога да забравя нито нейното, нито неговото изражение. Laughing Не се сдържах и виждайки лицата и на двамата, се разсмях. Следваха възмутени погледи и от двамата.

В оправдание на баща ми ще кажа, че по рождение няма периферно зрение. Често се случва да не види разни неща. Жената в тролея не беше дребна, но не е изключено да не я види.

# 358
Абе, и аз се извиних веднъж на един отворен прозорец, в чийто долен ъгъл се забих жестоко, ама като видях да тече кръв от главата ми, оттеглих извинението Simple Smile

# 359
  • София
Докато бях ученичка в училището веднъж една чистачка беше забравила да затвори прозореца в коридора преди да започне междучасието. Прозореца - добре измит и огромен - заемаше половината коридор в отворено състояние. Един радващ се на междучасието ученик от горните класове се беше затичал в коридора, не видял прозореца и се бутнал в него. За щастие не пострада, но прозорецът се откачи от едната панта и той го придържаше с две ръце докато дойде някой от персонала да помогне. Със сигурност след тази случка вече се е замислял преди да тича из коридора. А и това беше първият и последен случай, в който видях отворен прозорец в коридора на училището.

Общи условия

Активация на акаунт