Приятелката ми е по висока от мен

• 1 843
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Проблема е че тя е доста висока - имаме 10 см разлика в ръста. Някои от вас ще си кажат че за връзките нямат значение ръста. Тя ми спомена че за нейния ръст е виновен волейбола.
Пич, проблемът не е, че тя е висока, а че ти си нисък. И прост.

# 16
Здравейте!

Наскоро се запознах с една мадама в едно заведение. Харесахме се и от известно време сме заедно.  Проблема е че тя е доста висока - имаме 10 см разлика в ръста. Някои от вас ще си кажат че за връзките нямат значение ръста. Тя ми спомена че за нейния ръст е виновен волейбола.

Интересувам се има ли някакъв начин за растеж на височина след пубертета. Чувал съм за някакви упражнения за разтягане, но не знам дали ще имат някакъв ефект.
Нещо не разбрах, вас ви е проблем това, че тя е по - висока ли? Какъв е смисълът от тази връзка, ако това ви накърнява егото дотолкова, че отчаяно търсите метод за растеж?

# 17
  • София
Или приемете тази разлика, гледайте шеговито на това и отговаряйте в този тон на подмятания от околните, или...ако момичето не толкова специално за Вас, се разделете и търсете миньонче. Но за самия Вас ще е от полза да разкарате комплексите, които вървят с ниския ръст.
А токчета може и да няма, но има обувки с високи подметки, за такива клиенти. Том Круз да не е много висок?

# 18
  • SF
Ама Том Круз е Том Круз. Той може да си позволи да бъде и по-нисък.
Натрупал е самочувствие по други параграфи.

# 19
  • София
Значи, две неща правят лошо впечатление. Първо, авторът себе си има за златната отпрвана точка. Момичето е по-високо от него, не той е по-нисък от нея. И второ - някой/нещо има вина за ръста й. Вина? За ръст? Сериозно? И даже са си го говорили за това?
Разкарвай я и я спаси от себе си, Хари. Не си заслужава момичето да е с мъж, който й набива комплекси за неща, които не зависят от нея.

# 20
  • ☀️София / London🌂
вариант едно : купуваш си обувки с висока подметка
Скрит текст:
вариант две : стелки за повдигане
Скрит текст:
Разбира се най- добре е просто оставиш момичето и да не го мъчиш с глупостите си.

# 21
Ние с извънземни не разполагаме.
Един земен съвет - зарежи я и си хвани гадже по твоя мярка, за да не се притесняваш и да не се нуждаеш от земни съвети.

Eдин приятел ми каза че имало специални хирургически операции за удължаване на долните крайници, но били доста скъпички и болезнени. Чета в интернет че доста хора са се подлагали на такива дори за певицата Глория се носи такъв слух.

но проблема е парите тук.

# 22
Има. Чупят ти краката, зарастват. Пак ги чупят, пак зарастват и така, докато се удължат с 2-3 см. Ама това го правят за хора, при които единият крак е по-къс от другия. За двата на здрав, прав човек – съмнявам се някой лекар да се навие. А 10 см едва ли изобщо е възможно.
Чела съм за друг вариант – чрез разпъване се удължава гръбначния стълб, но тогава ще имаш несъразмерна фигура, защото краката ти ще са по-къси спрямо торса и ще изглеждаш странно, да не кажа смешно.
Най-сигурния и безболезнен начин вече ти го казах – нараствай си портфейла и тогава високите момичета ще се бият за теб.

# 23
Има. Чупят ти краката, зарастват. Пак ги чупят, пак зарастват и така, докато се удължат с 2-3 см. Ама това го правят за хора, при които единият крак е по-къс от другия. За двата на здрав, прав човек – съмнявам се някой лекар да се навие. А 10 см едва ли изобщо е възможно.
Чела съм за друг вариант – чрез разпъване се удължава гръбначния стълб, но тогава ще имаш несъразмерна фигура, защото краката ти ще са по-къси спрямо торса и ще изглеждаш странно, да не кажа смешно.
Най-сигурния и безболезнен начин вече ти го казах – нараствай си портфейла и тогава високите момичета ще се бият за теб.

операцията за удължаване на крайниците може да удължи с до 8-10 см. Има информация в интернет по темата. Проблема са парите както казах. Пък и времето за зарастване е много - 2-3 месеца.

За разпъване на съм чувал никъде.

# 24
Ние с извънземни не разполагаме.
Един земен съвет - зарежи я и си хвани гадже по твоя мярка, за да не се притесняваш и да не се нуждаеш от земни съвети.

Eдин приятел ми каза че имало специални хирургически операции за удължаване на долните крайници, но били доста скъпички и болезнени. Чета в интернет че доста хора са се подлагали на такива дори за певицата Глория се носи такъв слух.

но проблема е парите тук.

Има такива операции наистина. Чупят ти краката и те оставят да се възстановиш наново, по- дълъг. Ако смяташ, че си струва Grinning според това какви хора познаваш, може да се случи и за без пари, реално погледнато.

От любопитство - кво толко те притеснява? Средният ръст в България за жени е ~160-165. Едва ли си 150см, значи си напълно нормален на ръст и просто си уловил нещо по- височко. На мен си ми звучи като чиста победа - повече крачета за мачкане. Голям праз, че си по- нисък... носи си стълбичка и толко, щом мацката няма проблеми с тва.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 16:17 от murcinhum

# 25
  • ☀️София / London🌂
темата е абсолютна пързалка
нима искаш да ми кажеш, че готов да ходиш да се подлагаш на операции да ти чупят краката за някаква, с която си се запознал на скоро? Ти чупил ли си някога нещо за да знеш как боли? Знаеш ли , че после ще усещаш какво ще времето и няма да ти е нужно да гледаш прогнозата.
То бива пързалки, ама се насрахте вече от измислянето на бози

# 26
  • INFJ
Темата е същата, като останалите теми от този автор.

# 27
Има някакви упражнения за увеличааване на ръста, но едва ли ще порастнеш с кой знае колко.
Ето например линк, но ти и сам можеш да си намериш:
https://www.arsmedica.bg/detskozdrave/uprazhneniya-za-uvelichavane-na-rasta
По-скоро спортувай, за да си здрав и силен. Това с порастването вече ти е записано в гените и няма как да се промениш драстично.
Ако ти и приятелката ти сте притеснени от разликата - късайте направо. А ако не бяхте притеснени, нямаше да има тема, така че...

# 28
темата е напълно сериозна
просто проблема ми е ръста. Единственото разумно решение към момента е стелки за обувки, които ще добавят примерно 2 или 3 см повече.

# 29
  • ☀️София / London🌂
темата е напълно сериозна
просто проблема ми е ръста. Единственото разумно решение към момента е стелки за обувки, които ще добавят примерно 2 или 3 см повече.
проблемът ти е основно в главата, но ти отказваш да го разбереш.
поработи да пораснеш, като човек, а не на ръст.

Общи условия

Активация на акаунт