Приети 2024/2025 в СПГЕ Джон Атанасов София

• 5 488
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, в нашето полезрение е паралелката за КМ, но има вероятност да не ни стигне бала, като гледам стойностите от миналата година. Затова бих искала да попитам за мнения за останалите паралелки с по-ниски балове - Програмиране на роботи, Компютърна техника и технологии, Промишлена електроника. Какви са впечатления на приетите в тях миналата година, какво е нивото на подготовка по специализираните и останалите предмети? Средата, дисциплината и средното ниво на мотивацията за учене сред учениците какви са... Четох противоречиви мнения за част от преподавателския екип... Всичко споделено ще ни бъде много полезно в решението за прословутото редене. Благодаря!

# 46
  • София
Дано ви отговорят, иначе ние ще пишем Програмиране на роботи на трето място след СП и ПП. Миналата година е останала с по-нисък бал от мрежите, защото е била нова предполагам. Тази година Компютърни мрежи са две паралелки. Пожелавам ви успех!

# 47
Аз също се интересувам за сина ми. Има бал общо взето за всичките паралелки. На мен ми се струва най-интересна Програмиране на роботи, след като разгледах програмата. Сега се чудя да го побутна ли натам предвид разликата в бала. Ако някой може да сподели преки впечатления ще бъде наистина полезно.

# 48
  • София
Намерихте ли учебни планове за роботите? На мен ми се стори, че има само 8 клас от тази паралелка и не видях какво ще учат в горните класове.

# 49
Намерихте ли учебни планове за роботите? На мен ми се стори, че има само 8 клас от тази паралелка и не видях какво ще учат в горните класове.
Ето го - https://spge-bg.com/wp-content/uploads/2023/07/Robot-Programming … mple-Syllabus.pdf -разбира се това е примерен план, предвид че е нова паралелна и я няма все още в по-големите класове.

# 50
Здравейте! Синът ми най-вероятно ще бъде приет системно програмиране тази година. Имаме голяма дилема между 2 немски, 2 -ра английска и Дж. Ат. Моля да споделите впечатления. Балът му е 467 т. Добре ли е обхванато програмирането?

# 51
  • София
Синът ми е приет Приложно програмиране. Колебаем се все още дали да участва на второ класиране за системно, но бих искала да попитам колко момичета средно има в приложното? 🙂

# 52
  • София
в класа на сина ми има 4 момичета от 28 деца в класа. Той сега ще е 9ти клас Приложно програмиране дуална система.

# 53
Здравейте, да ви поканя в  нова тема за СПГЕ Джон Атанасов София.

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 14:48 от vioila

Общи условия

Активация на акаунт