Термин март 2025

• 44 555
  • 807
  •   1
Отговори
# 210
Моето напрежение в гърдите понамаля, но са си все още доста чувствителни. Гаденето изчезна. Ходенето до тоалетна все още не е станало по-често от преди. Но вечерния ми сън е ту дълбок, ту не мога да заспя. Снощи се будих по никое време и не мога да заспя

# 211
Аз снощи не успях да спя от болки в кръста. Събуждах се няколко пъти. Днес имам едно пробождане и напрежение ниско долу вдясно в корема. И разбира се, веднага изпаднах в паника.

# 212
Сега е актуално ставането за тоалетна през нощта, по три пъти се случва, явно нещо в нещо се притиска и не мога дълго да устисквам.

И аз съм така от седмица. Ако изпия една чаша вода към 22 часа, поне 2 пъти ходя до тоалетна преди да легна и задължително се събуждам пак в 3ч. и към 5-6ч. и пак ходя. Като стана към 7,30ч. пак Smiley

# 213
Някой има ли мнения за пренаталния тест на Синево VERACITY? Цената е много ниска 960лв като сега е намалена на 768. Бях решила да правя пренатеста на cell genetics, а той е 1300лв(включва същите неща като този на верасити за 768лв), но се чудя доста дали си заслужава, при положение че ще го правя и без препоръка от АГ, а по собствено желание. Доколкото четох все пак си е утвърден пренатален тест и се ползва същата технология, само резултата излиза ксто нисък/висок риск, а не negative/postivie. Намерих информация, че д-р Сигридов го препоръчвал преди, не съм ходила при него, но е доста известен. Също и в Щерев го предлагат. А разликата в цената е двойна почти
[/q ноuote]
И на мен ми е интересно да разбера.Засега съм се само насочила към Визион ,защото имам отзиви от приятелки родили доволни след него, а според бхс са излезли рискови.И аз бях забелязала този ,но реално си мисля ,че е по-добре да дам повече пари за по-сигурното.Може би трябва да проверим в някоя друга тема миналите по пътя.Следя

# 214
Аз изчетох целия форум и не намерих някоя да се е оплакала от фалшив резултат или нещо, което не е ок. Но като цяло се въртят основно 2-3 други фирми, с които явно повечето АГ имат сключени договори и промотират. Примерно в Марковс правят gene planet и т.н
За Veracity пише, че може да се вземе кръв в Оскар Клиник, и те да придвижат нещата, а те уж също са от хвалените във форума. Щом Щерев и Оскар работят и с верасити би трябвало да са ок

# 215
На мен ми препоръчаха Nifty pro. Знаете ли пренаталният тест кога се прави? Четох, че се чака 10 дни за резултат. Записала съм си час за фетална морфология, но не знам, все си мисля че преди нея трябва да е.

# 216
На мен ми препоръчаха Nifty pro. Знаете ли пренаталният тест кога се прави? Четох, че се чака 10 дни за резултат. Записала съм си час за фетална морфология, но не знам, все си мисля че преди нея трябва да е.
[/Еquote]
Специално за марката Визион се прави в десета нула седмица изпраща се в Рим и резултатите излизат до седем дни.Сега проучвам и другите варианти.

# 217
Аз съм записала час за БХС и фетална в 12г.с в Надежда при д-р Чачева.
Пренаталния мисля да направя в 10та, дано има достатъчно ДНК фракция тогава.

# 218
Аз съм записала час за БХС и фетална в 12г.с в Надежда при д-р Чачева.
Пренаталния мисля да направя в 10та, дано има достатъчно ДНК фракция тогава.
[/Рquote]
При мен се случи д-р Михова 09.09 и се падам по календар 13.0 дали не е късно предложиха пак при нея свободен на пети ,но точно пети е в командировка половинката ми и няма кой да ме кара дали е важно да сменя не мога да преценя

# 219
Здравейте,момичета!
Наред със всички симптоми - сутрешното ми прилошаване и гадене продължава през целия ден(доктора ми изписа “деган”но не знам дали действа),ходя по 100пъти до тоалетната в денонощие , не мога да спя, гърдите ми са…,не мога да спя по гръб или наляво ,сякаш не ми стига въздуха(само на дясната страна спя)и ужасно много ми е подут стомаха +запек и рязко качих 4кг,а съм само в 7г.с. Така друго си е да се оплачеш 😂
Та въпроса ми е с какво се мажете или ще започнете да се мажете за предотвратяване на стрии?

# 220
Здравейте в края на 7 г.с.
Целодневно неистово гадене,ужасно болезнени и едри гърди.Корема ми е като за 5ти месец.Като цяло не ми е ОК,обмислям да изляза болничен но незнам от личен или наблудаващ лекар да го взема?
Относно суеверията казахте ли вече на някой освен най-близките?

# 221
Аз съм в средата на 7 г.с. Гадене имах точно една сутрин заедно с главоболие, през другото време съм нямала.Последните две седмици се чувствам доста изморена и ми се спи повече от нормалното. Аз също съм със запек ходя пред 2-4 дни. В началото имах болки в кръста, а в момента нямам. Гърдите ме болят, имам апетит , но като че ли преди 2 седмици беше по-голям. Пия доста вода и ходя често до тоалетната. За сега сме казали само на най-близките.
Здравейте в края на 7 г.с.
Целодневно неистово гадене,ужасно болезнени и едри гърди.Корема ми е като за 5ти месец.Като цяло не ми е ОК,обмислям да изляза болничен но незнам от личен или наблудаващ лекар да го взема?
Относно суеверията казахте ли вече на някой освен най-близките?

# 222
Ние не сме казали още на никой. Иска ми се да мина БХС и ранната фетална и тогава. Тоест след 12 г.с.
Въпреки че ми е трета бременност, някак си нещата са ми още като сън.
Аз влязох вече в 10 г.с и като че ли съм малко по-добре. Умората ми понамаля, гаденето също. И все имам някакви мисли в главата си дали сега като ми е по-добре всичко е наред.

# 223
Здравейте,
Аз съм в средата на 7 г.с., термин 24.03. Не мога още да се зарадвам, защото март тази година имах задържан аборт в 8 г.с.
Повечето ми близки приятелки знаят, някои също бременни,. Поддържаме връзка ежедневно и ще е странно да казвам, че ми се гади всеки ден и лежа основно. Аз не съм суеверна, а и логиката ми е, че и без тва ще споделя, ако и тази бременност не е успешна. Но знам, че не всички са така,  уважавам желанието да се запази тайна.
Имам доста симптоми като гадене и ужасна умора. Повдига ми се от месо и млечни, дори мисля да си купя протеин за бременни, защото знам, че в момента приемът ми е нисък. Някой пил ли е/доволен ли е от определена марка.

Също някоя от вас има ли хетерозиготна мутация 4G/5G? Искам да сверя нещо.

Лека бременност на всички и дано гаденето отшуми час по-скоро.

# 224
И при мен е трета бременност, също като Foret , но не сме казвали на никой, знаем само аз, мъжът ми и една приятелка, която знам, че може да пази тайна. Дори децата ни не знаят още.

С първите 2 бременности бях млада и казахме на близки и приятели още в началото. Сега не смея още, на 38 г. съм и си имам притеснения, въпреки че се чувствам много добре.  Искам да минат изследванията, пренаталния тест, морфологията и тогава ще кажем, тъкмо ще вляза в 4-ти месец. Вътрешното ми чувство е, че всичко ще бъде наред, но ако има някакъв проблем искам да си спестя това да давам обяснения на всички.

Общи условия

Активация на акаунт