Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 427
  • 848
  •   1
Отговори
# 105
Salsera , при Цветков съм в Надежда .

# 106
Сън, съжалявам за ембриончето. Стискам палци следващия път да е последен и успешен.
Вики, сила и кураж. Според мен въпреки неприятните новини, има светлина в тунела и сега знаете накъде да се насочите. Доста по-добър вариант от лутането. Директно към инвитно ли ще се насочвает, няма ли да пробвате 4та инсеминация?
Моят преглед мина вчера и съм в лека дилема. Всичко е наред и мога да продължа. Бях с нагласата за инсеминация и я планирахме при следващ цикъл. В разговора, докторката каза, че шанса е по-голям с инвитро и стимулациите не са толкова тежки. И от както съм излязла от кабинета го мисля....сърцето ми иска инсеминация, а разума ми клони към инвитро Laughing Някоя от вас имала ли е подобни дилеми? С 4ри неуспешни инсета съм, мога да кандидатсвам по фонд. Това, което ме тласка пак към инсе е, че последното беше успешно, но пък времето си минава.

# 107
Аз малко да ви разсмея с тъпи въпроси ... 😀🤭 Говорихме си с моя приятелка, която също имат проблеми.... вие вярвате ли в тия чудесии с вдигането на крака на високо след секс и т.н. 😀 И по колко време след секс си позволявате да лежите, преди да стигнете до банята за душ? Понякога си мисля, че може би малко време прекарвам търкаляйки се на леглото 😀 гледам да мине повечко време ...

# 108
Аз като забременях не съм лежала изобщо. Веднага в банята Grinning
Не съм проучвала доколко е достоверно и резултатно това с краката нагоре Grinning но може и да има нещо. То си е стара легенда, както се казва.

# 109
  • На изток от Ада
Това за краката е мит по -скоро.  То трябва един Сперматозоид.  Все пак съм го правила веднъж, забременях...

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 22:35 от nasito8988

# 110
Не казвам, че в повечето случаи не се налага, само че при девойката най-вероятно не е първи стадий, когато ударният АБ курс може са стопира всичко.

Ами не е от никак отдавна  - май месец имаше обрив.
За мен това е любим човек тук на форума, а не повод да си чеша езикът на дадена тема.
Писала съм и на лично.

**
Аз съм си държала краката подпряни на стената 20 мин, също изобщо не съм ставала до сутринта, не че помогна, ама сега ми е забавно да си спомням Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 23:18 от Одри ♡

# 111
Аз понякога лежа, понякога тичам в банята. И с двата метода още нямам успех, де Grinning

# 112
Аз си лежа 15-20 минути с крака на стената, въпреки че не мисля, че е от значение.

# 113
Извинявам се за тъпия въпрос, но тези миоми и полипи как се диагностицират? Има ли симптоми?

# 114
За полипите знам, че с хубава апаратура се виждат на 2-3 ден от МЦ на УЗ преглед.
За миомите нямам опит.

# 115
Извинявам се за тъпия въпрос, но тези миоми и полипи как се диагностицират? Има ли симптоми?

Аз почти не помня преди да имам миоми Simple Smile,  но цикълът ми стана по-обилен, то може и заради високите естрогени (от там и обилен цикъл и миоми) към този момент ми намериха две много малки (общо няма 1см)  на задна стена външно една до друга.

# 116
Аз имам два субсериозни миомни възела и един “на краче”. Виждат се на УЗ, като аз си ги следя как растат по прегледите. Досега всички лекари, при които съм ходила са ми казвали, че не пречат за забременяване, защото растат към коремната кухина. Въпреки това са ми казвали да се разбързам със забременяването. Аз бързам, ама то не бърза Joy

Като симптоми, аз нямам обилен или продължителен цикъл (извън нормалното) или нещо друго. Единствено наблюдавам тъпа болка повреме на секс в някои дни от месеца, като са ми казвали, че се дължи на тях.

Към момента ние си караме с опитите и се радваме на лятото. През септември имам час при Калчев, като ако до тогава не е станало се надявам да коментираме и въпросните миоми.

# 117
  • София
Съншайн, съжалявам за ембриончето Sad и напише все там стопират, за съжаление никой не може да даде категоричен отговор защо се случва така. предвид, че имаме обработване на мъжкият материал и се предполага, че сме взели най-доброто остава предположението, че проблемът е в Я. Колкото до дебненето на фоликулите може да попиташ за лека стимулация така,ч е да изкарате повече от 2Я.

# 118
Здравейте! Възможно ли е тест за овулация да показва наличието на бременност?

# 119
Да, но няма как да си сигурна, че 2те черти на теста за О означават бременност.

Общи условия

Активация на акаунт