Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 421
  • 848
  •   1
Отговори
# 135
Преди седмица и аз предполагах за Ани, че бебетата може да се били 2, но ако беше останало 1 до сега ЧХГ трябваше да е в съвсем различни измерения. Или ще спадне само или за съжаление наистина е ИБ.
Ани, призовавам те стриктно да следиш ЧХГ и да наблюдаваш и за най-малки симптоми за ИБ!

# 136
Някой гледал ли е рекламата във фейса на следното масло за зачеване ?
https://desikostova.com/produkt/maslodvechertichki/?fbclid=IwZXh … ontent=videopost1
това не но знам Перфект гел

Това е смес от етерични масла. Аз успях да си балансирам хормоните със смес от масла, която сама си направих (някои съставки се припокриват) и след 5 месеца отлагане, стартирахме тогава инвитро.
Бих препоръчала, ако желаете да опитате с масла, да се допитате до консултант с персоналния си проблем, за да не стане беля (аз не съм консултант, а обикновен потребител). Аз например при бленда си изключих няколко масла, които повишават прогестерона, защото точно висок прогестерон в началото на цикъла ми беше проблема.
Та с 2 думи - ползвам маслата от много години, помагали са ми в много ситуации, но не вярвам да има универсална смес, която да е полезна за най-разнообразни проблеми.

За Ани не мога да дам съвет, но стискам палци за бързо изясняване на ситуацията 🤞

# 137
Да уточня, че наистина беше спонтанна бременност. И двата пъти при нас ставаше много бързо, за около 2 месеца опити, но после... Явно има някакъв проблем за толкова ранни аборти. Сега започвам опити да запаша час при добър специалист. Категорично искам да е в Надежда, защото около мен има само добри отзиви и там отношенията и базата са нещо, което досега не бях срещала.
Насочват ме към д-р Цветков, ама кога има часове - не е ясно. Искам да пуснем всички изследвания.
Ще ви държа в течение какво става и ще се радвам ако има други преминали това да споделят опит.

# 138
ani, помня, че си писахме при първата ти бременност като ЧХГ беше колебливо. Мен ме спасиха в Надежда с извънматочната. 4ма лекаря (плюс няколко специализанта) ме гледаха, но в моя случай всички бяха единодушни, че е извънматочна. Въпроса беше просто да намерим къде е.
Щом при теб изключват извънматочна, вероятно имат основания за това. Но продължавай да следиш ЧХГ. Ако има задържана тъкан от бременността може да се наложи кюретаж. Дано скоро имаш отговор.

# 139
На мен ми отчете с втора по бледа черта 2 дни преди цикъл съм друг път си е излизала само 1 черта

Нани, доказано 3 пъти съм била бременна, в два от тях след трансфер и тестовете за овулация светеха. Т.е. чертата е или колкото контролната или по-тъмна, но определено отчитат. Моите тестове за О са от Амазон (easy @ home) . И все пак най-сигурен си остава кръвния тест.
Преди закъснение ли е имало 2 наситени черти

# 140
На мен ми отчете с втора по бледа черта 2 дни преди цикъл съм друг път си е излизала само 1 черта

Нани, доказано 3 пъти съм била бременна, в два от тях след трансфер и тестовете за овулация светеха. Т.е. чертата е или колкото контролната или по-тъмна, но определено отчитат. Моите тестове за О са от Амазон (easy @ home) . И все пак най-сигурен си остава кръвния тест.
Преди закъснение ли е имало 2 наситени черти

А ми, след трансфер ги правих на 7-ми ден , което реално е 12-ти ден след овулация, така че да, при спонтанна бременност се води 12-ти ден, т.е. 2 дни преди цикъл. Ако имаш тест може да ми го пуснеш на ЛС да видя колко е наситена чертата.

# 141
  • София
Ани, за съжаление съм чела за няколко случая, при които след спонтанен аборт чхгто продължава да играе. Всичките не са завършвали с ИМБ.
За момента единствено трябва да следиш чхг-то и то в една и съща лаборатория. Историята е чувала за маточна и ИМБ едновременно така, че съветът ми е да следиш  чхг-то да върви само надолу.
Аз съм сигурно със най-странният случай с ИМБ и затова съм винаги много мнителна. При мен след 10 дневно закъснение си ми дойде цикъл, ако не следях чхг-то изобщо нямаше да разбера навреме за какво става дума.

# 142
Не са завършвали с ИБХ или са?
Може ли и да ми разкажеш твоята история на Лс, благодаря!

Ани, за съжаление съм чела за няколко случая, при които след спонтанен аборт чхгто продължава да играе. Всичките не са завършвали с ИМБ.
За момента единствено трябва да следиш чхг-то и то в една и съща лаборатория. Историята е чувала за маточна и ИМБ едновременно така, че съветът ми е да следиш  чхг-то да върви само надолу.
Аз съм сигурно със най-странният случай с ИМБ и затова съм винаги много мнителна. При мен след 10 дневно закъснение си ми дойде цикъл, ако не следях чхг-то изобщо нямаше да разбера навреме за какво става дума.

# 143
Ани, аз също съм от момичетата, минали през извънматочна. ЧХГ ми беше 140, 280 след 48 часа. След седмица беше паднало до към 250, след още 3 дена беше 374. Тогава успяха да го видят в АГ отделението на Софиямед. Беше точно е началото на тръбата ми, почти до яйчника. Наложи се да пуснат доплер, за да се оцвети и да са 100% сигурни. При мен обаче вече се беше появила и остра болка от страната на бременността, та знаеха, че трябва там да я търсят. Продължавай да следиш ЧХГ (може и на 2-3 дена) и ти пожелавам при теб да се размине с биохимична! Flowers Four Leaf Clover

# 144
И моя съвет е да следиш ЧХГ задължително. При мен го видяха на ЧХГ 2700 някъде, но съм писала и преди, че бях с кафяво зацапване и болка. Не знам как са категорични,че не е извънматочна бременност при това ЧХГ,може би предполагат де, дано не е. Евентуално, както писаха да са били 2, после 1. Възможно е и да е цило в тръбата и после да стане тубарен аборт и сама да се изчистиш. Форума знае всякакви сручаи. Според мен продължавай да пускаш ЧХГ и при болка и кървене на преглед. За съжаление може само да чакаш, пожелавам ти най-благоприятното развитие.Hug

# 145
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала. Вече съм малко по- спокойна и искам да ви дам кураж, че рано или късно всички ще успеете. Знаете че имах проблем с яйцеклетките, три неуспешни трансфера, сега най- накрая съм бременна и се надявам да е до финал. Пожелавам ви го на всички от сърце Heart

# 146
Честито Жаки. Дано всичко е наред до финал ❤

# 147
Честито Жаки! Лека бременност и раждане, и здраво бебе!

Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала. Вече съм малко по- спокойна и искам да ви дам кураж, че рано или късно всички ще успеете. Знаете че имах проблем с яйцеклетките, три неуспешни трансфера, сега най- накрая съм бременна и се надявам да е до финал. Пожелавам ви го на всички от сърце Heart

# 148
Честито Жаки HugHug Успешна бременност и до финал ти пожелавам!

# 149
Честито, Jaki Simple Smile лека бременност и до пухкав финал Simple Smile много се радвам за такова положително развитие Wink

Общи условия

Активация на акаунт