Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 419
  • 848
  •   1
Отговори
# 120
По принцип е възможно. При мен тестът за овулация беше положителен 2 дни преди цикъл, тогава се бях притеснила за здравословен проблем. На следващия ден и тестът за бременност показа две черти.

# 121
По принцип е възможно. При мен тестът за овулация беше положителен 2 дни преди цикъл, тогава се бях притеснила за здравословен проблем. На следващия ден и тестът за бременност показа две черти.
  с 2 еднакви чертички ли като за отчитане на овулация?

# 122
Да, положителен тест за овулация - две еднакво наситени черти.

# 123
Запис и от мен с благодарност за темата и орисването! 😊 Пожелавам на всички да е много бебеносна!

Отбор Гърция, отчетохте ли се? 😄

За Лаймската:
Скрит текст:
Аз приемах 3 седмици доксициклин само заради съмнение за лаймска заради ухапване от кърлеж и зачервяване. Доста четох за болестта тогава и съм съгласна, че е най-добре да се хване рано и да се излекува, защото с напредване на развитието и става все по-трудно и може да остане хронична.

Файона, ако искаш да си спестиш антибиотика ти препоръчвам да видиш билковия протокол на д-р Бюнер за лечение на лаймска. Пие се ресвиратрол и още няколко билки. Аз го минах и него след антибиотика.

Съншайн, съжалявам.

Сноуфлейк, стискам палци!

Вики, съжалявам за появилите се трудности. Пожелавам ти лесно да се преборите и да са последните. Доста неща ви се събраха и си представям, че е тежко, но д-р Станулов наистина е страхотен и ще успее да ви помогне!

Мунмама, успех!

Аз също понякога лежа и вдигам краката за 5-10 минути. След инсеминациите също ме оставяха да лежа по десетина минути, та си мисля, че има някакво значение. Simple Smile

# 124
На мен ми отчете с втора по бледа черта 2 дни преди цикъл съм друг път си е излизала само 1 черта

# 125
  • София
Аз малко да ви разсмея с тъпи въпроси ... 😀🤭 Говорихме си с моя приятелка, която също имат проблеми.... вие вярвате ли в тия чудесии с вдигането на крака на високо след секс и т.н. 😀 И по колко време след секс си позволявате да лежите, преди да стигнете до банята за душ? Понякога си мисля, че може би малко време прекарвам търкаляйки се на леглото 😀 гледам да мине повечко време ...

Прави ми впечатление, че в клиниката, в която правих инсеминациите и вече 2 трансфера на ембриончета ми вдигат краката за около 20 мин, а след това ме оставят да лежа поне час.
Според мен има значение от гледна точка на това да дадат шанс да се захванат нещата, а не да изтече нещо, ако стана рязко. Така че и при домашните опити го практикуваме, пък дай боже..

# 126
Ванила, благодаря и за твоето предложение! Heart Аз пия ресвератрол по друга линия, та може и то да е повлияло вече.

В понеделник ще продължа с изследванията и прегледите по препоръка на Одри и  BeLive (благодаря ви много за загрижеността и на двете Heart Heart) и се надявам следващата седмица да имам повече яснота.

# 127
На мен ми отчете с втора по бледа черта 2 дни преди цикъл съм друг път си е излизала само 1 черта

Нани, доказано 3 пъти съм била бременна, в два от тях след трансфер и тестовете за овулация светеха. Т.е. чертата е или колкото контролната или по-тъмна, но определено отчитат. Моите тестове за О са от Амазон (easy @ home) . И все пак най-сигурен си остава кръвния тест.

# 128
Някой гледал ли е рекламата във фейса на следното масло за зачеване ?
https://desikostova.com/produkt/maslodvechertichki/?fbclid=IwZXh … ontent=videopost1

# 129
Здравейте, момичета. От темата за ЧХГ ми казаха да пиша тук за съвет.
Моят кошмар започна преди точно 3 седмици, откакто видях първоначалната бледа втора черта... Бързо покачване, даже перфектно на ЧХГ (150% за 48 часа!) - после зацапване и спад от 450 до 300 ЧХГ, после пак покачване...500 чхг миналия петък.
Тази седмица понеделник остана непроменено 500, после ми дойде, много силно и болезнено, със съсиреци, помислих, че се е изчистило , обаче вчера (четвъртък) се беше повишило до 565, а днес вече е 650...
Всичко симптоми за извънматочна, вече го бях приела.
Гледаха ме вече трима лекари, моята дългогодишна гинеколожка - нищо не видя. После потърсих второ мнение и отидох в "Надежда", където ме гледаха два екипа от общо 5 лекари - категорични са всички, че не виждат нищо и нищо опасно и никакви симптоми за извънматочна .
Гледаха ме изключително подробно - тръбите са чисти. Пуснаха ми пълни кръвни изследвания, които са в норма. Видяха и други симптоми, които изключват извънматочна според тях -  при първият ултразвук преди 10 дни лигавицата беше значително удебелена, а сега е спаднала. Освен това откриха и остатъчни следи в матката, което показва, че е имало кратка маточна бременност и след това спонтанен аборт. Също ми обясниха още нещо, свързано с течността, което показва дали има или извънматочна, а аз не (забравих точно какво, извинявам се, главата ми ще се пръсне).
Може би тук е момента да кажа, че това ми е втори аборт за тази година - февруари, при първата ми бременност, завърших с мисед медикаментозно предизвикан аборт, заради кухо яйце. Сега като ми дойде болката беше същата като тогава, както и онова, което изхвърлих от тялото си...
В момента, от вече два дни, нямам нито каквито и да е било симптоми на бременност, нито каквато и да е било болка.

Но никой няма категорично обяснение за странното поведение на ЧХГ и това много ме притеснява. Даже потвърдихме резултатите в три лаборатории и са идентични.
Сега ми казват, че 99.99% не е извънматочно и тялото се чисти и трябва само всеки ден да се следи ЧХГ. Но аз продължавам да съм много притеснена.

# 130
ani92_3, според мен бебчетата са били две и едното е спряло развитие. Най-вероятно и второто е спряло развитие. Сега трябва да се проследи дали ЧХГ пада. Много съжалявам за преживяното 🥺❤️❤️❤️
ПП дори трансферът да е бил на един ембрион, той може да се раздели на две и да станат близнаци. Дори и след преминал ПИД.

# 131
Ванила, благодаря и за твоето предложение! Heart Аз пия ресвератрол по друга линия, та може и то да е повлияло вече.

В понеделник ще продължа с изследванията и прегледите по препоръка на Одри и  BeLive (благодаря ви много за загрижеността и на двете Heart Heart) и се надявам следващата седмица да имам повече яснота.

Затова сме тук, всички с еднакви съдби и за да си помагаме! ❤️❤️❤️ Желая ти успеех!

# 132
  • На изток от Ада
Някой гледал ли е рекламата във фейса на следното масло за зачеване ?
https://desikostova.com/produkt/maslodvechertichki/?fbclid=IwZXh … ontent=videopost1
това не но знам Перфект гел

# 133
Кактус, мисля, че бременността на Ани е спонтанна. Не че това изключва вероятността за близнаци де. Пратих я тук , защото няколко момичета имаха извънматочна и могат да й дадат съвет. Доколкото помня Файонка, Шантал, 2402...

# 134
  • На изток от Ада
И golden stone e с Имб.

Общи условия

Активация на акаунт